Tips 1: Hva betyr "kors" tatovering på ringfingeren?

Tips 1: Hva betyr "kors" tatovering på ringfingeren?Tatoveringer i form av et kryss på en anonym finger er ikkeOverfør alltid informasjon om eieren, som et middel til selvuttrykk. Men oftest har de en viss mening. Derfor elskere å dekorere kroppen deres, bør du være oppmerksom på betydningen av en bestemt figur. En tatovering i form av et kryss på en finger kan bære både religiøs betydning og sosial mening eller kriminell identitet.

Religiøst kryss Miley Cyrus

Et levende eksempel på korsets eier på anonymFinger som en religiøs manifestasjon er Miley Cyrus. Hittil har kroppen sin 18 tatoveringer. Blant dem kan du se et lite kryss på innsiden av ringfingeren. Miley nevner ofte at han er en kristen og oppriktig tror på Gud. Krysset på hennes ringfinger bærer bare religiøs betydning. Sosialt sett, kan korset bety at eieren av tatoveringen har vokst opp uten en far eller en tap, hvis avbildet på ringfingeren av den lange enden i retning av børsten. Hvis korset ligger på fingeren av den lange enden av fingrene, betyr det at innehaveren legger stor vekt på en venn, å være på livet "blant venner" .I den kriminelle verden av bilder av små kors på fingrene, brystet og tempel anses å være hovedsakelig symboler for kvinner - tyver. Slike kryss kan også bety at eieren ble dømt av en mindreårig. Men blant menn er det tatoveringer med et kors, som også kan bety en fordømmelse av mindreårige, samt Peter fengsel dømt eller, som det kalles - Crosses. Mange fanger ved hjelp av slike krysser uttrykker misnøye med deres dom. Som ofte på ringfingerringer viser et kors, som har en rekke znacheniya.Vazhnym aspekt for tolkningen av tatovering i form av kors er den arten som den tilhører. Det kan være et keltisk kors, som har ekstraordinær skjønnhet og har en dyp betydning. Det fine med den ligger i et kompleks design med intrikate mønstre, og meningen skjult i de keltiske stammene og symboliserer åndelig vekst og mannlige kryss nachalo.Yazychesky symboliserer vanligvis maskuline og feminine, eller fire retninger (nord, sør, øst, vest). En annen type kryss - jern, som i det 14. århundre var et symbol på de tyske orden, den siste symbol på tysk militær (1870), og i dag er det ansett at jernkors bærer en følelse av styrke og ære. Gotisk kors, selv om det ikke er fylt med religiøs betydning, men i utgangspunktet har et Christian cross. Christian Cross i sin tur kan være representert i to hovedmåter: Latin enkle trekors og korsfestelsen av Jesus Hrista.Latinsky korset er et symbol på den ortodokse religion og den kristne tro. Vanligvis er minimal tildelt i bilde - en vanlig trekors, med rette vinkler. Skjemaet til det latinske korset symboliserte de guddommelige manifestasjonene selv før kristendommen ble fremstilt. For eksempel i Egypt, korset symboliserte dobrotu.Simvolika, vises sammen med personen som følger ham gjennom hele livet. For noen symbolikken av klassene er morsom hobby, men for andre - den sanne meningen med livet. Symbolismen for tatoveringer kan være veldig interessant, og noen ganger skremmende ubehagelig. Tatoveringer i form av kors, i hovedsak, ikke har spesielt negative verdier, men å greie den sanne betydningen av saken er ganske vanskelig, og den eneste som vet sikkert er eier av korset.
Tips 2: Hvilke tatoveringer kalles gotiskTatoveringer i gotisk stil preget av eleganse, masse mørke nyanser. Oftest tatovering mestere skildre drager, imaginære vesener, samt ulike inskripsjoner.

Tatovering i gotisk stilTatovering har alltid vært en utfordringsamfunnet, en slags protest. Dermed erklærte folk i forskjellige aldre deres individualitet. Tatoveringer tjener til å dekorere kroppen, selv om mange anser dem helt uæstetiske. Gothic tatoveringer utføres nesten alltid i mørke nyanser. Lignende bilder anses som populære som tatoveringer i grunge stil. Gothic anses å være det komplette motsatt av glamour. Det dukket opp for lenge siden, men fikk sin popularitet med blomstrende ungdomsunderkulturer. Dette må tas i betraktning før du tar en tatovering. Du finner nesten alle skisser av gotiske tatoveringer. Du kan også bruke dine egne tegninger som grunnlag for fremtidige tatoveringer hvis du er en profesjonell kunstner. Gothic tatoveringer er foretrukket å bli brukt på sine kropper, ikke bare av goth, men også av syklister, rockere. De mest populære er bilder av skaller, samt ulike fiktive tegn, kryss. Kampsekvenser er også ganske relevante. Mange foretrekker å sette bilder av feer, alver, krigere, fantasy figurer og vampyrer på sine kropper. Andre velger tatoveringer for bilder av forskjellige mystiske og religiøse symboler: krysser, runebeskrivelser, geometriske figurer, og også magiske tegn som finnes i bøker om hekseri. Hekser er en av de mest populære bildene i gotisk stil. Gotiske tatoveringer ser ofte ut som ekte. Tatoveringsartisten må formidle bildens realisme, samt alle detaljer og små elementer. Dette er noen ganger vanskelig, derfor er det nødvendig å lete etter en mester som vil utføre en slik jobb. Tatoveringer for klare mennesker foretrekker også å gjøre, som ikke gir noen spesiell følelse. Gotiske bilder er ofte bare for skjønnhet. Gotiske tatoveringer har alltid tynne linjer, utføres i mørke nyanser. Noen av dem kan skildre ulike demoner, så vel som menneskelige ansikter, forvrengt av angst. Det er verdt å merke seg at i dag er holdningen til denne stilen ganske motstridende. Noen legger ikke særlig vekt på denne typen tatovering, mens andre anser dem for å være symboler på Satanisme, Voodooism, sekterisme. Derfor bør du tenke på om du skal lage en lignende tatovering.