Tips 1: Berømte merkevarer av lightere

Tips 1: Berømte merkevarer av lightereI verden er det hundrevis av selskaper som produsererlightere. For noen mennesker er disse enhetene bare en erstatning for kamper, for andre - en samlerobjekt. Tennere er i stand til å understreke sosial status og bli en fantastisk gave.

Berømte merkevarer av lightere

Cartier

I 1867 på den internasjonale utstillingen UniversalUtstilling i Paris Louis-Francois Cartier innførte først lightere. Nå er Cartier-huset, grunnlagt av Louis-Francois, anerkjent som en av de mest vellykkede representanter for smykkerbransjen. I mer enn 150 år har Cartier produsert ikke bare utsøkte smykker, men også kjente ovalformede lightere. Eksperter hevder at en av de ansatte i dette firmaet var den første som tyder på at åpningsmekanismen til ventilen blir brukt på lighteren. Nesten alle Cartier lightere er laget i Sveits. Den gjennomsnittlige kostnaden for hver av dem er 1000 dollar. Etter å ha kjøpt i to år, er selskapet klar til å levere gratis reparasjoner og vedlikehold.

Givenchy

Foreløpig Givenchy - den mest berømterepresentant for moteverdenen. Eleganse og ønske om dyktighet er bokstavelig talt i alt: fra klær til parfyme. Men den spesielle linjen i Givenchy huset er tilbehør. Designere pleier å gjøre vanlige ting et tegn på høy stil. Givenchy håndtak, visittkort og lightere er ikke bare hverdagsartikler, de er stilige og dyre smykker.

BIC

Kunder så BIC-merket mer enn et halvt århundre siden. I utgangspunktet produserte dette varemerket utelukkende for menn. Nå har innskriften BIC pyntetilbehør, penner og andre skriveinstrumenter, lightere. Hovedprinsippet, styrt av firmaet BIC, er å produsere billige varer av utmerket kvalitet. Tennene og pennene er tapt, og derfor må de være billige og rimelige.

Zippo

George Blaisdell grunnla firmaet Zippo i 1932. Blaisdell var så inspirert av østerrikske lightere at han bestemte seg for å produsere lignende i USA. Men kjøpere klaget awkwardness av design, så jeg måtte legge mye arbeid i å møte deres krav. Siden grunnlaget har Zippo produsert tusenvis av forskjellige tennere. De skiller hylstermateriale (typisk messing, kobber, krom-nikkel-legeringer, sølv, gull, titan) og en ytre klaring (lær, tre, gummi, å anvende forskjellige mønstre). Til dags dato produserer Zippo fabrikker ca 45.000 lightere om dagen.

Dunhill

Brit Alfred Dunhill åpnet sin førsteen tobakksbutikk tilbake i 1907. I 1923 kom han opp med ideen om å selge lightere, som kan brukes med en hånd. Han, sammen med sine to arbeidere, skapte et slikt tilbehør som viste seg å være virkelig revolusjonerende. Den første letteren fra Dunhill ble kalt Everytime, men da fikk modellene navnet Unique. Et år senere, under merket Dunhill, en ny lightere (Tallboy). I 1956 klarte Dunhill å riste menneskeheten igjen, og utgav verdens første lightere på butan.
Tips 2: De mest kjente klærmerkeneKommer til kjøpesenteret, kan du ufrivillig bli forvirret: et stort utvalg av butikker til tider forvirrer selv de brazen shopaholics. For ikke å gjøre feil og hente høy kvalitet og stilig nytt klær, må du først forstå klærmerkene.

De mest kjente klærmerkene
instruksjon

1


Blant de kjente merkene er det både luksuriøse klærmerkevarer og massemarkedgiganter. Luksus merkevarer er delt inn i klær til hverdagsbruk og mote "haute couture". Derfor må du først og fremst forstå hvilke priser som tilfredsstiller dine behov.

2


Hvis prisen ikke er en av de viktigstePrioriteter i valg av klær, kan du være oppmerksom på de kjente merkene av klær, som er berømte for kvaliteten på materialet og skreddersy. I tillegg vil kjente merkevarer understreke statusen din. For hverdagsbruk kan du velge klær fra samlinger av uformelle merker. Slik som: Tommy Hilfiger, Burberry, Isabel Marant, Guess, Hugo Boss.

3


For arbeid og offisielle begivenheter kjentklær merkevarer tilbyr et stort utvalg av klassiske drakter, strenge kjoler, skjørt, bukser jakker og jakker. Når du velger klær som passer til kleskoden, bør du være oppmerksom på merkene Chanel, Prada, Valentino, Victoria Beckham, Louis Vuitton, Gucci, Emilio Pucci.

4


Å gå til en offisiell kveld, velg et antrekk,som svarer til arrangementet. De mest vinnende kvelden er representert av de kjente merkene Zac Posen, Dolce & Gabbana, Badgley Mischka, Oscar de la Renta, Vivienne Westwood.

5


Hvis for deg er et kjent merke ikke det viktigste ivelge klær, så vær oppmerksom på massemarkedet. Mest av alt massemarkedsbutikker i Russland er det spanske aksjeselskapet Inditex. Det inkluderer velkjente klesmerker som Zara, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti, Uterque. I tillegg til Inditex er Spania representert av Mango-merkevaren på massemarkedet.

6


Giant H & M (Hennes & Mauritz) - Svenskmassemarked - selger klær under et kjent merke med samme navn, samt under merkene COS, Monki, Weekday, Cheap Monday og & Other Stories. Merkene Topshop og New Look representerer Storbritannia på massemarkedet. Tyskland - C & A, Tom Tailor og New Yorker. Nederland - Mexx. Frankrike - Promod og Naf Naf. Det amerikanske massemarkedet er representert på det russiske markedet av Gap og Next brands.
Tips 3: Hvordan lage lyseren fra kassettsettetDet er flere måter å lage tennere på liner, som vi vil dele med deg i dag. Det virker, hvorfor, hvis forskjellige lightere selges rundt? Faktum er at det ikke alltid er mulig. Men ferdighetene med å lage hjemmelagde sigarettenner vil aldri forstyrre. Etter å ha fulgt instruksjonene, vil du kunne skryte av en selvstendig lighter.

Hvordan lage en sigarettenner
instruksjon

1


Metode en. Klargjør ermet, en ny zippu (eller finn den gamle), en brenner og en kobber-sølvlodd. Fjern flinten fra glidelåsen og fjern platen fra den, som pote den. Deretter tar du ut alt innholdet i glidelåsen: skivfeste, filter og pakking. Alt innholdet er samlet og loddet. Fjern all ujevnhet med en fil, og gi den den riktige formen. Skru inn loddet innhold av zippa i hylsen, sett inn wick og fyll opp med bensin. Lyseren er klar.

2


Metode to. Forbered et metall smalt rør. Gjør et hull i det for hjulet. I hullet for hjulet, legg en spesiell flint til lighteren med en fjær. Flint må være med et lite gummibånd. Lag en slitesterk metall- eller legeringsdeksel med et wick. Samle hele strukturen. Ta den tomme ermet. Klargjort en metallrørslodder til hylsen. Fyll med bensin. Lyseren er klar.

3


Vei den tredje. Klargjør ermet og bomullsledningen. Klipp et lite stykke bomullsledning og senk det inn i ermet, for fuktet med bensin for å beskytte det mot fuktighet. Den ytre enden av wick lar seg passe for å gi interaksjon med flinten. Lag en flint av filen. For å gjøre dette, løst et lite stykke av en fil ca 5 cm i størrelse til ermet. Hell bensin i ermet. Lyseren er klar.