Slik setter du stifter i en stifter

Slik setter du stifter i en stifterStiftemaskiner er av ulike typer, modifikasjoner,størrelser. Disse enhetene er utformet for raskt å feste sammen med metallklemme forskjellige produkter. Brevpapirstablere feste ark, tynt papp. Bygg og møbler reparerer byggematerialer på forskjellige overflater.

Slik setter du stifter i en stifter


instruksjon

1


For å fylle på kontorstifteren for papir, velg ønsket størrelse på stifter i stasjonærbutikken som anbefales for din stiftemaskin.

2


Åpne pakken med metallklammer, ta av den en blokk med stifter festet sammen. De smelter lett, så ta dem fra boksen pent.

3


Åpne stifteenheten med begge hender. Hold den i din venstre hånd, med tommelen på denne hånden, trekk den indre stifterfjæren mot deg selv til enden. Med høyre hånd, sett inn klemmene med punktet nede i stifteenheten, skyv dem med den ene enden inn i enhetens fjær. Lukk stifteenheten.

4


Lag en kontrollinnstilling av to arkpapir. På grunn av denne handlingen vil stifter inne i enheten, selv om de ikke ble satt inn riktig, passe på plass. Ikke legg fingrene under stifteenheten under arbeidsområdet, da denne usikre handlingen fører til skader på hendene.

5


Bygge- eller møblerstifter blir belastetstifter noe annerledes. Avhengig av type, kjøpe en stiftemaskin, pre-kjøpe en boks med stifter til ham, som vil anbefale selger. Faktum er at deres størrelser, antall i blokker for forskjellige stiftemaskiner, er forskjellige.

6


I noen typer byggestifterEn spesiell rute med en fjær strekker seg helt ut av enheten til utsiden. Et slikt trau trenger for å komme ut av enheten, ta den i hånden, sette antall brak peke nedover. Hell nå sporet inn i enheten til det klikker. Sjekk materialene på stifterne ved å klikke på dem, for eksempel på materialet 2-3 ganger.

7


Andre typer byggestifter harEn uttrekkbar fjær som presser klemmene inne i enheten. Det må fremsettes. Inne i takrennen med en fjær, sett inn de stifter du forsiktig tok fra pakken. Stifter er plassert med skarpe ender ned i en hvilken som helst stifteenhet. Sett på nytt fjærmekanismen. Enheten er klar til bruk.