Hvordan påvirker atmosfærisk trykk arteriell

Hvordan påvirker atmosfærisk trykk arteriellTil forskjeller i atmosfærisk trykk (spesielt iperioder med vibrasjon) er svært følsom for menneskekroppen. Redusert eller økt atmosfærisk trykk forstyrrer bestemte individuelle funksjoner i kroppen, noe som fører til dårlig helse eller til og med behovet for å ta medisiner.

Hvordan påvirker atmosfærisk trykk arteriell

Høyt atmosfærisk trykk

Økt er trykket som kommer tilmerker som overstiger 755 mm kvikksølv. Denne økningen i atmosfærisk trykk påvirker primært personer som er utsatt for psykisk lidelse, samt med astma-sykdommen. Personer med ulike hjertesykdommer føler seg også ubehagelige. Dette er spesielt uttalt i en tid da atmosfæriske trykkspring forekommer ganske skarpt. Hos personer som lider av hypotensjon, med økt atmosfærisk trykk, er det også en økning i blodtrykket. Hvis en person er sunn, i denne situasjonen i atmosfæren, har han bare et øvre systolisk trykk, og i tilfelle av hypertensive menn, reduseres blodtrykket med en økning i atmosfærisk trykk.

Lavt atmosfærisk trykk

Når atmosfærisk trykk faller til et merke748 mm kvikksølv, mennesker som har meteorologisk avhengighet, opplever stor ubehag. Hypotensjon mister styrke, de har kvalme og svimmelhet. Lavere atmosfærisk trykk reflekteres også hos personer med hjerterytmeforstyrrelse. Har en tendens til depresjon og selvmords folk føler forverring av angst og bekymring som noen ganger fører til tragiske konsekvenser. I løpet av denne perioden må du prøve å unngå overdreven fysisk aktivitet og trening. Det er viktig ved anvendelse av medisiner (som er foreskrevet av en lege), og også ved hjelp av varm sort te eller (hvis ingen kontraindikasjoner) en liten andel av alkoholen for å være i stand til å en eller annen måte kontrollere hans kropp tilstand og nastroenie.Pri lavt atmosfærisk trykk, er det en nedgang i oksygenpartialtrykk. I det arterielle blod av personen er markert redusert spenning av den gass som stimulerer spesifikke reseptorer i arteria carotis. Impulsen fra dem overføres til hjernen, noe som resulterer i rask pusting. På grunn av økt pulmonal ventilasjon, kan menneskekroppen være fullt utstyrt med oksygen i høyden (når du klatrer fjellene). Den generelle helsen til en person under redusert atmosfærisk trykk reduseres følgende to faktorer: økt aktivitet av åndedrettsmuskulaturen, noe som krever tilveiebringelse av ytterligere oksygen til vasking og karbondioksyd fra kroppen. Et stort antall mennesker ved et lavt atmosfærisk trykk følt problemer med noen fysiologiske funksjoner, noe som fører til vevshypoksi og er manifestert som utseende av åndenød, kvalme, neseblødning, kortpustethet, smerte og endringer i lukt eller smak, og arytmisk hjerteslag.