Hvordan erstatte et førerkort med navneskifte

Hvordan erstatte et førerkort med navneskifteSiden 5. november 2014 har en ny lov blitt innført,forpliktet til å erstatte førerkortet ved endring av etternavnet. Tidsgrensen for disse handlingene er 10 dager. Ved sen erstatning av førerkortet, er det straffer i mengden 5.000 til 10.000.000 rubler.

Hvordan erstatte et førerkort med navneskifte

Først av alt, for å erstatte sertifikatet,sjekk tilgjengeligheten av sjåførens legeattest og gyldighetsperioden. I tilfelle at kortet er utløpt, er det nødvendig å motta en ny. For å gjøre dette, må du kontakte klinikken på ditt bosted, som regel for gjennomføring av denne type medisinsk undersøkelse, tildeles en spesiell tid når de nødvendige legene ikke har strøm av hovedpatienter.

Antallet medisinsk undersøkelse av sjåfører i Krasnodar-områdeter: for menn 1701 rubler, for kvinner 1829 rubler. Beløpene kan variere avhengig av regionene, dataene leveres av personlig erfaring under gjennomføringen av kommisjonen i landsbyen Dinskaya. Med tiden tar prosedyren ikke mer enn 1,5 timer, med du må ha pass og 2 bilder 3 til 4 cm.

Etter at du har mottatt et medisinsk kort, kan du gå til SAI (etter å ha angitt timene for mottak av borgere). I seg selv er det nødvendig å ha:

- søknad om erstatning av førerkort (utstedt av Statens Automobile Inspection);

- ekteskapsattest eller dokumenter som bekrefter navnendringen

- pass

- forrige kørekort

- mottak av staten plikt betaling (betales på samme sted i SAI og er 800 rubler);

- sjåførens medisinske kort.

Alle dokumenter er gitt til inspektøren, etter å ha sjekket dem, i motsetning til den gamle, får du et nytt førerkort. Prosedyren for å lage nye dokumenter er ca. 15 minutter.

Kjørerkort, erstattet på grunn avEndring av etternavn, har en gyldighetsperiode, som forrige dokument. For eksempel, hvis rettighetene var i kraft til 2019, vil de nye operere på samme måte til 2019.