Slik fyller du inn en bilkjøpsavtale

Slik fyller du inn en bilkjøpsavtaleMange av oss kommer snart eller senere til å tenkeendre offentlig transport til din egen bil. Det skjer også at eieren av bilen, etter å ha brukt litt tid på den, selger den i håp om å kjøpe en ny. I begge tilfeller er det umulig å gjøre uten kontrakt.

Hvordan kjøpe en bil

I hvilken form er kontrakten om salg

Du kan selge bilen under en kontrakt inngått ienkel skriving. Ved felles samtykke kan partene varsle omtale med notarius publicus. I dette tilfellet vil det være tilleggskostnader knyttet til utarbeidelsen av nødvendige verdipapirer. Bilkjøps- og salgskontrakten er laget i tre eksemplarer: en for partene og trafikkpolisen, hvor den kjøpte bilen vil bli registrert.

Hva skal være i kontrakten

Kontrakten for salg av maskinen må bestå avflere seksjoner. Det begynner med en preamble, som angir kontraktens dato, samt fullstendig informasjon om sidene. I tillegg bør du skrive navnet: "Salgskontrakten til bilen." Hoveddelen av kontrakten er emnet. Det må være en modell av bilen, dens farge, årsmodell, kjørelengde. I tillegg må du angi maskinnummeret på maskinen, samt tallene til hovedaggregatene (kropp, motor). For at det i fremtiden kjøperen ikke hadde problemer i innholdet i kontrakten er det tilrådelig å gjøre en bestilling som solgte bilen ikke er i kapringen, lovet i varetekt, og det ikke har noen rettigheter til tredjeparter. I kontraktsavsnittet, angående kostnaden for bilen, er det nødvendig å beskrive ikke bare salgsprisen, men også rekkefølgen av betalingen. Ideelt vil høres ordlyden av de pengene for en bilforhandler mottatt fra kjøper før eller ved tidspunktet for signering dogovora.Dogovor må ha og elementer knyttet til den tekniske tilstanden til maskinen. Det er viktig å spesifisere alle eksterne og interne feil i bilen, som ble identifisert av partene når man signerte kontrakten. Disse bestemmelsene vil bidra til å beskytte selgeren mot mulige krav fra kjøperen om kvaliteten på den solgte bilen. I tillegg vil kjøretøyet statusinformasjon ikke vondt og pokupatelyu.Storony må angi i konkurransegrunnlaget og en liste over de tingene som sendes sammen med maskinen. Dette gjelder også dokumenter på bilen, et sett med nøkler, nødvendig tilbehør (hjul og dekk, radio, verktøy, reservedeler, etc.). Avrunding ut kontrakt detaljer og signaturer av partene. Hvis kontrakten inngås mellom borgere, så er deres fulle navn, bostedssted, samt passdata og telefonnummer. I tilfelle når bilen er kjøpt fra bedriften, er kontrakten også forseglet av segl.