Tips 1: Slik overfører du virksomheten til innleid leder

Tips 1: Slik overfører du virksomheten til innleid lederI næringslivet er det ofte tilfeller når eierenSelskapet vil pensjonere seg. Ønsker å redde avkom, passerer han alle regjeringen til regjeringen til innleid leder. Og her er eierskiftet viktig for å formalisere riktig.

Administrerende direktør


Du trenger
  • Aksjekjøpsavtale; protokoll fra generalforsamlingen.
instruksjon

1


Skriv inn en avtale med selskapets direktør foroverføre til ham selskapets rettigheter (aksjer, aksjer). Det kan være en salgskontrakt, en gavekontrakt mv. Det er viktig å fastslå prisen på de overførte rettighetene. Dette kan være deres verdi eller markedsverdi. Kontrakten om kjøp og salg av bedriftsrettigheter utstedes fortrinnsvis fra notarius publicus. For å unngå bedriftskonflikter bør du, før du signerer en kontrakt, gjøre deg kjent med bestemmelsene i de bestanddelene som er knyttet til fremmedgjøring av en aksjonærandel. I tilfelle at bedriftens rettigheter ble ervervet i ekteskap, kan deres fremmedgjørelse kreve samtykke fra den andre ektefellen.

2


Overfør til regissøren i selskapetselskapsrettigheter ved protokollen fra generalforsamlingen (deltakere). Det bør inneholde avgjørelser om inngangen til virksomheten til en ny deltaker og samtidig tilbaketrekking av den tidligere. I tillegg vil endringen av selskapet deltaker medføre behov for å endre sitt charter. De kan utarbeides som et eget dokument, eller ved å presentere charteret i en ny utgave. I tillegg, hvis et nytt medlem, som også er leder av selskapet, ønsker å avvikle sine nåværende mandat protokollen skal løses spørsmålet om valg av leder.

3


Registrer endringer i sammensetningen av deltakerne iskattemyndighet. For å gjøre dette, send inn en erklæring signert av regissøren, som må være sertifisert av en notarius publicus. I tillegg vil du trenge en opprinnelig beslutning fra bedriften om å endre de aktuelle dokumentene, 2 eksemplarer av charteret i en ny utgave eller endringer i det, samt et dokument om betaling av statens avgift, som utgjør 800 rubler.

4


Ved overføring av virksomhet til ansatt lederVed å fremmedgjøre en blokk av aksjer er overdragelsen av eierskap av dem også underlagt registrering. Dette gjøres ved å gjøre passende oppføringer i aksjonærregisteret.
Tips 2: Hvordan forbedre virksomheten dinMange mennesker av en eller annen grunn pleide å tro at idealet var uoppnåelig. Du kan stadig forbedre din virksomhet, gir det flere og flere nye funksjoner, endrer noe inni, og ikke ser slutten av disse endringene. Og jo mer tid går, jo nærmere det ideelle vil være virksomhet. Men for å si noe konkret om det ideelle virksomhetDet er umulig fordi selve begrepet "ideal" er subjektivt.

Hvordan forbedre virksomheten din
instruksjon

1


For å forbedre din virksomhet og ta det nærmere det ideelle, først og fremst, svar på spørsmålet: "Hva betyr ideelt for deg virksomhet? ». Når du bestemmer deg for svaret, vil drømmen bli målet, og et hvilket som helst mål kan defineres av små skritt som fører til prestasjonen.

2


Du kan forbedre din virksomhet og gjør det mer effektivt ved å redusere antalltiden du gir den til ham. Definer rekke oppgavene, velg de riktige funksjonene og ansett en ansatt, og overlater noen av sakene dine som tar mest tid. Lederen bør ikke engasjere seg i selskapets nåværende arbeid. Han må ordne det på en slik måte at hans nærvær er usynlig.

3


Hvis for deg å forbedre din virksomhet betyr å øke lønnsomheten, konsentrere segoppmerksomhet på å øke markedsandelen som du opptar. Ofte tilsvarer resultatveksten økt inntekt og reduksjon i tilknyttede kostnader. Målrettet arbeid i disse områdene vil bidra til å optimalisere kostnadene og utvide salget.

4


Hvis moderne teknologi ikke er fremmed for deg, kan du forbedre din virksomhet, noe som gjør den mer mobil og effektiv. Det er alltid en mulighet til å optimalisere virksomhet-prosesser, slik at tid og materiale kosterResursene for det samme volumet av operasjoner ble mindre. Dette er hjulpet av innføring av innovative løsninger, bruk av datateknologi på ulike arbeidsområder.

5


Etter mening av virksomhetMIRBIS-trener Vadim Portnoy, forbedre hans virksomhet det er 5 måter. Virksomheten til hvert selskap er en konstruksjon av mennesker, materielle gjenstander og relasjoner, som har til formål å generere fortjeneste for eiere og ansatte. I prosessen med dette systemet kan det justeres for å forbedre effektiviteten: 1. Flytt den til et annet, gunstigere miljø; 2. Forbedre det eksisterende miljøet, 3. Bytt byggesystem; 4. Endre (forbedre) elementene i strukturen; 5. Optimaliser designkontrollsystemet.