Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en IP

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en IPProsedyren for å åpne en IP er forenklet så mye som mulig, sammenlignet med LLC. Det vil kreve innhenting og innlevering av et etablert sett med dokumenter til skattemyndighetene.

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en IP


Du trenger
  • - søknad om statlig registrering av PI i form P21001;
  • - pass og kopi av alle sider
  • - kvittering for betaling av statlig plikt
  • - søknad om overføring til USN.
instruksjon

1


For å åpne en IP, er det nødvendig å samle inn og gien rekke obligatoriske dokumenter til skatt (eller multifunksjonelle senter). Blant dem, en søknad om registrering av IP i form av P21001. Den kan fylles ut manuelt eller skriftlig. Det viktigste er at det ikke var noen blås og korrigeringer. Vær oppmerksom på at det trykte dokumentet ikke kan endres med en penn. All informasjon må angis på samme måte som foreskrevet i passet. På forhånd må du også velge OKVED-aktivitetskodene som du planlegger å jobbe med. Søknadsskjemaet kan lastes ned på FTS-nettsiden, det er også en tjeneste som gjør det lettere å bruke programmet. Vær oppmerksom på at siden juli 2013 har en ny form for P21001 dukket opp. Søknaden må sys og limes med et klistremerke som angir antall sider og signaturen til FE.

2


Når du registrerer deg, trenger du den opprinnelige kvitteringen forbetaling av statlig plikt. Forutsetninger for overføring av midler kan spesifiseres i Federal Tax Service, eller i Sparebankens grense. Mengden statslig plikt til registrering av IP er nå 800 r. Sjekk at kvitteringen for betaling ikke inneholder feil, fordi penger i skatten vil ikke bli returnert til deg.

3


Antall påkrevde dokumenter inkluderer originalenPass med en kopi av alle sidene. En kopi anbefales også å blinke. Ved søknad om personlig søknad er notering ikke nødvendig. I motsatt tilfelle er det nødvendig å sertifisere dokumentene, samt fullmakten for notarius interesser.

4


Det er også nødvendig å levere TIN og dens kopi. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du søke om TIN sammen med registreringsdokumenter, men prosedyren for registrering av IP vil være lengre.

5


Hvis du ikke har tenkt å bruke et OSS, såSøk samtidig for overføring til USN under skjema nr. 26.2-1. Det er nødvendig å ha tid til å sende det innen 5 dager etter registrering av IP, men du kan gjøre dette til dette øyeblikket.

6


Registreringsprosedyren tar 5 dager. Etter det må du utstede et sertifikat av staten registrering av OGRN, EGRIP utdrag fra, innkalling til registrering av fysiske personer med skattemyndighet, samt EFE.