Kan jeg gifte seg med søsteren min i Russland

Kan jeg gifte seg med søsteren min i RusslandSpørsmålet er, kan jeg offisielt giftes med min søster,interesserer mange. Noen spør ham bare ut av nysgjerrighet, og noen ønsker virkelig å knytte knuten med en nær slektning. Er dette mulig i Russland?

Kan jeg gifte seg med søsteren min i Russland

Med innfødte - det er umulig

Kategorisk umulig, hvis søsteren er innfødt -datteren til de samme foreldrene; halvfaren er en, men mødrene er forskjellige; livmor - født av en mor fra en annen far. I alle disse tilfellene, så vel som i tilfelle et påstått ekteskap med en mor, bestemor, datter, barnebarn og adoptiv datter eller adoptiv mor, er ekteskap forbudt. I henhold til artikkel 14 i Den russiske føderasjonskodeks, som klart sier at ekteskap mellom slektninger er forbudt. Og alle de ovennevnte kategoriene tilhører nærstående. Et slikt ekteskap er ganske enkelt ikke registrert. Og hvis det på noen måte vil være mulig å registrere ekteskap med en innfødt eller halv søsken, er det anerkjent som ugyldig i retten.

Med en fetter - du kan

Når det gjelder søster av en fetter, andre fetter ogVidere vil denne grad av slektskap ikke bli et hinder for ekteskapet. En legitim hindring er bare nært slektskap. De kan også registrere et ekteskap med en stedsøster uten problemer. Ektemannens barn fra tidligere ekteskap anses å være obligatoriske. Fordi de ikke har en felles far og mor, er de ikke nærstående. Ekteskapet mellom adoptivbarnet og adoptivforeldrene (usynovitelnitsey) er forbudt fordi etter adopsjon prosedyrer er juridisk likestilles med slektninger.

Forhold til ekteskap mellom slektninger

I dag er relaterte ekteskap ikke godkjent, ikke barestat, men faktisk i alle religioner. Den russisk-ortodokse kirken forbyder for eksempel ekteskap mellom ikke bare nære slektninger, men blodfamilier ned til fjerde grad. Det er, selv med en andre fetter, kan du ikke være gift. I mellomtiden var tradisjonen om ekteskap mellom nære slektninger i fortiden utbredt, særlig i herskerfamilier. Dette ble gjort for å bevare makt og "renhet av blod", men bare for familier av herskerne av stater, og ikke for vanlige mennesker.

genetikk

Snakker om blod. Incestet som oppstår hvis nære slektninger kommer inn i ekteskap og lever et fullt gift liv, er fulle av alvorlige genetiske lidelser i barnet. Dette kan skje på grunn av likheten til det genetiske materialet. Ikke 100%, men sannsynligheten for at disse er høyere, jo nærmere forholdet. Men ifølge de nyeste studiene er utseendet til barn med genetiske abnormiteter i den andre fetter og søster bare 3% høyere enn hos par som ikke er relatert. men seriøst besluttet å gifte seg med sin søster og ha avkom, er det verdt å forberede seg på å overvinne den offentlige mening, ekskommunikasjon, avslag på ekteskap fra staten, misforståelse av venner og slektninger, besøk av genetiske leger.