Hvilket firma å kjøpe en støvsuger

Hvilket firma å kjøpe en støvsuger

En av de viktige parametrene som er nødvendige for helehusholdningsapparater, og for en støvsuger spesielt, er pålitelighet. Det er som regel i stor grad avhengig av produsenten. Derfor bør du definere kravene til funksjonalitet, og tenke på hvilket merke som vil sikre en lang levetid for støvsugeren.

Hvilket firma å kjøpe en støvsuger

Generelle regler for valg av støvsugermerke

Uansett positiv tilbakemelding på dette eller detmerkevare du ikke har hørt, men teknikken til et selskap kan bryte ned. Derfor, før du kjøper støvsuger av et bestemt merke, må du spørre selgeren om det finnes noen verksteder som utfører garantireparasjoner og vedlikehold. Spesielt gjelder det dyrt vaskevakuum, deres garantireparasjon kan koste deg ganske dyrt, siden tjenesten, spesielt i regionene, ikke er opp til merket. Selv et respektert merke kan frigjøre en ikke veldig vellykket modell som vil være ubeleilig å operere. Etter å ha stoppet valget på denne eller den modellen, før du kjøper den, må du spørre på Internett om forbrukere som allerede har prøvd denne støvsugeren i tjeneste.

Hvilket merke å velge

Det er selskaper som produserer svært forskjelligehusholdningsapparater - fra mobiltelefoner og hårfønere til støvsugere, kjøleskap og fjernsyn, og det er de som spesialiserer seg på produksjon av støvsugere. Som regel blir deres teknikk virkelig brakt til perfeksjon. Dette er tyske produsenter Thomas og Karcher, engelsk firma Vax, polsk Zelmer og American Bissel. De produserer profesjonelt utstyr og husholdnings støvsugere, valg av modeller er ikke veldig stort, men det er ingen tvil om kvaliteten på produktene.
Spesielt populære modeller er Thomas og Karcher, utstyrt med vannfiltre: Thomas TWIN TT AQUAFILTER, Thomas GENIUS AQUAFILTER, Thomas Bravo 20S Aquafilter, Karcher DS 5500 VEX.
Som for de andre populære merkene, kan de væreoppdelt etter priskategorier. Så i størrelsesorden 1,5 til 3,5 tusen rubler, kan du kjøpe vanlige støvsugere fra Samsung, Philips eller LG, med støvsugere som har et 7-trinns filtreringssystem. Til gjennomsnittlig prisklasse, fra 3,5 til 10 tusen rubler, inkluderer støvsugere utstyrt med vannfiltre - dette er teknologien til Electrolux, Panasonic, Hoover og Bosch, samt Samsung og Philips. De har også tilleggsfunksjoner, for eksempel støvsugere fra Panasonic har en integrert berøringsfølsom støvindikator, som gjør det mulig å kontrollere renhet og grad av rengjøring av de behandlede overflatene.
Gjør et valg i henhold til dine behov, det er ingen mening å overbetale for de funksjonene du ikke vil bruke.
I kategorien "premium" er det hovedsakelig vaskingstøvsugere, hvis kostnad er over 10 tusen rubler. Her er den anerkjente myndigheten det tyske selskapet Miele. Dens støvsugere er utstyrt med elektronisk strømstyring, som gjør det mulig å regulere strømforbruket avhengig av overflatenes forurensning.