Keltiske tatoveringer og deres betydning

Keltiske tatoveringer og deres betydning

Til tross for det svimlende valget av ulikebilder for tatoveringer, keltiske tatoveringer har alltid vært en varm favoritt ikke bare blant menn, men også blant kvinner. Det keltiske mønsteret er en av de mest intrikate og mystiske. Det er lett å lære på grunn av vevde linjer, spiraler og sirkler. Nedenfor er de mest populære keltiske tatoveringer og deres betydninger.

Keltiske tatoveringer og deres betydning

instruksjon

1

En av de mest populære keltiske symbolenetatoveringer - Keltisk kryss. Det ser ut som en kristen, men i sentrum er det en sirkel. Et intrikat knutemønster gir det et unikt og uvanlig utseende. Korsets betydning er tvetydig. For noen er det et symbol på Guds uendelige kjærlighet, mens for andre er det et falsk symbol. Det er en legende at det keltiske korset ble oppfunnet av Saint Patrick, som forsøkte å konvertere de hedniske folket i Irland til den kristne tro. De vanligste stedene for å tegne bildet av korset: underarm, rygg og håndledd.

2

Shamrock er et keltisk symbol på den hellige treenighet i den irske katolske kirken. I tillegg betyr det liv og gjenfødelse etter døden, dvs. uendelig.

3

Butterfly - dette er en av de mest kjære kvinnenetatoveringer. Keltiske sommerfugler symboliserer en gjenfødelse fra en pupa til en vakker sommerfugl. Og også, er sommerfuglen et symbol på flaks, frihet, velstand og triumf. Ofte er denne tatoveringen brukt på nedre rygg.

4

Keltiske knuter kan brukes somuavhengig tatovering, og som en del av det. Symbolen til de keltiske knutene er ikke helt klar, selv om noen tror at de keltiske knottene har magiske krefter. Men den mest åpenbare betydningen av de keltiske knutene er uendelig.

5

Det keltiske hjerte symboliserer foreningen av to sjeler og er vanligvis vant til å vise hengivenhet til en elsket. Slike tatoveringer er populære både blant menn og kvinner.

6

Livets keltiske tre symboliserer Edens hage som en bro mellom jord og himmel. I kelternes mytologi er treet et symbol på liv og generøsitet, fordi Det gir mat og ly til mennesker og dyr.

7

The Claddagh Ring er et symbol på vennskap og lojalitet. I denne tatoveringen er det et bilde av hjertet som holdes av to hender, og en krone som ligger på hjertet. Hver av disse symbolene har sin egen betydning. Hjertet utgjør naturlig, kjærlighet, vennskap og omsorg, og kronens troskap.

8

Kelter er kjent for sine fantastiske labyrinter, somde bygget. Disse labyrintene fant også et sted i keltiske tatoveringer. De symboliserer livsstien. Hvis du ser nøye på de keltiske labyrinter, kan du se bilder av forskjellige dyr.