Hvordan tegne Patrick trinnvis

Hvordan tegne Patrick trinnvis

Hvem bor på havbunnen? .. Kjente ord? Med dem begynner den populære animerte serien "SpongeBob - square bukser". Prøv å tegne den beste vennen til SpongeBob - Patrick. Med en trinnvis leksjon blir det veldig enkelt.

Hvordan tegne Patrick trinnvis

instruksjon

1

Tegn Patrics kroppsskjelett. I midten av papiret tegner du en stor oval. Patrick er en sjøstjerne med håndtak og ben, så legg langstrakte trekantede former til det ovale. Fra oven til det ovale legger du til en stor trekant. På sidene av kofferten og under, tegne to trekanter.

2

Bruk nå viskelæret til å slette altoverlappende overskytende linjer. Tegn en hengende hette over toppen trekant. Alle de skarpe hjørner av trekanter er avrundet. Paters hender er som finner.

3

Tegn bukser, en ekstra linje på toppen av shortsen. Merk navlen til Patrick med to buer. Ikke glem ansiktet - legg merke til ansiktsformen. Først ordne munnen, de to nedre linjene, deretter linjen for øyenbrynene og elevene.

4

Lag noen små ansikter på Patrick ansiktslag på sidene for øyenbrynene. Tegn to ovaler for øynene. På slutten tegner du to store buede linjer - dette blir Patrick's munn. Ikke glem å tegne språket. På shorts av "walking" sjøstjernen er et mønster - og tegne det. Det er fortsatt å Patrick å male med lyse farger, fordi dette er en veldig positiv helt!