Hva er de mest lidenskapelige tegnene på dyrekretsen?

Hva er de mest lidenskapelige tegnene på dyrekretsen?

Tegn på Zodiac, under hvilken mann ble født, vil ikke bare fortelle om hovedtrekkene til karakteren, men også bidra til å bestemme temperamentet, inkludert seksuell. Hvilke tegn er mest lidenskapelige.

Fra hvilket tegn på dyrekretsen å forvente ivrige følelser og elske galskap

Du trenger

  • - Stjernetegnets tegn
  • - Det seksuelle horoskopet;
  • - Horoskop av seksuell kompatibilitet.

instruksjon

1

Astrologer gir enstemmig den høyesteseksualitet til Skorpionen. Ærligheten til et av de mest lidenskapelige tegnene på dyrekretsen Scorpio vant, takket være sin ekstraordinære kjærlighet til kjødelige fornøyelser. Han elsker ikke bare dem, men setter også pris på dem. Derfor er fysisk nærhet og det fysiske aspektet av kjærlighet fremfor alt for ham. Skorpionen i sengen er utrettelig, vedholdende og flink. Men han kan være forsiktig og ressursfull. Den seksuelle partneren til Skorpionen kan bare bli misunnelig.

2

Neste i grad av temperament og ardorkommer Væren. Ekstremt lidenskapelig og selvsikker, energisk og litt egoistisk. Han drar til toppen av gleder, ikke glemmer å lede en partner med ham. Ja, Væren kan gjøre at hans partner var med ham godt. Væren har en uutslettelig seksuell energi som varer i mange år.

3

Tre av de seksuelle lederne er stengt av Skytten. I sengen med ham kan få sammenligne med graden av oppfinnsomhet, utræthet, evnen til å eksperimentere. Seksuell kommunikasjon med ham er overraskende enkelt, lyst og minneverdig. Han er så lidenskapelig at det blir verdiløst å komme under hans seksuelle stave. Det er ikke lett å komme seg ut av dem eller overbevise Skytten for å forbli for alltid.

4

Ganske temperamentsfull, med litt strekk,kan også kalles Taurus and Leo. Den første adore kjøttfulle gleder - fra deilig mat til utmerket sex. Han vet hvordan du får glede og hvordan du skal levere det. Lasky Taurus skiller seg ikke med ardor, men hans lidenskap kan være lang, som maratonavstanden. Og han vil være utrættelig, hensynsfull, vedvarende, til han slår en ekte brann av begjær i sin partner.

5

Løven vil være konge i alt, inkludert i sex. På alle områder søker han å vise seg, for å demonstrere sin eksklusivitet. Han er en profesjonell forfører. Han elsker luksus sex. Og han kan gjøre alt for å gjøre sitt sexliv akkurat slik. I hans arsenal er det alltid triks som han enkelt kan erobre, glede og glede overfor partneren.