Mobiltelefoner som walkie-talkie

Mobiltelefoner som walkie-talkie

En moderne telefon som walkie-talkie kan bare brukes hvis du installerer et spesielt program på den. En forutsetning er også tilgjengeligheten av Internett-tilgang.

Mobiltelefoner som walkie-talkie
Moderne mobiltelefoner kan brukeslangt ikke bare for det tiltenkte formål - for å ringe. På grunn av operativsystemet som ble forhåndsinstallert på enhetene, ble det mulig å utvide listen med gadgetmuligheter nesten ubestemt. Så du kan til og med lage en fullverdig walkie-talkie fra mobiltelefonen din.

Hvordan slå en telefon til en walkie-talkie?

For at radioen på telefonen skal fungere,en internettforbindelse er nødvendig. Det som gjør oss lykkelige, for drift av en walkie-talkie er ganske nok vanlig mobilt Internett, som jobber med 2G-teknologi. Første walkie-talkie til telefonen du trenger å laste ned. En av de vanligste radioprogrammene for moderne mobiltelefoner er Zello. Du kan laste ned og installere Zello direkte fra Google Play Market. Videre, når programmet er installert på telefonen, kan du fortsette med registrering. Det tar noen minutter. Du må komme med et kallenavn, som også vil være påloggingen for programmet, og et passord. Du kan angi et telefonnummer, e-postadresse og annen informasjon om deg selv. Det vil bli løst i søknadsprofilen. Du kan kommunisere via Zello-radioen med alle som også har denne applikasjonen installert på mobile enheter eller en datamaskin. Og det er mulig å kommunisere med samtalepartnere både gjennom vanlige kanaler, og direkte eller i lukkede kanaler.

Hvorfor og hvem kan bruke en bærbar radio på en mobiltelefon?

Et levende eksempel på muligheten til å bruke en walkie-talkie formobiltelefon - kommunikasjon via en passordbeskyttet kanal mellom medlemmer av ett lag i søkespillet. Også Zello er egnet for kommunikasjon i turistgruppen dersom gruppen i kampanjen må splitte seg opp. 2G Internett fungerer på det meste av landet, noe som gjør det mulig å koble til radioen og koble til radioen uhindret. For å sende en melding på walkie-talkie, må du holde den runde knappen på displayet og snakke. Så snart knappen slippes, sendes meldingen. Det skal bemerkes at det til tross for enkelheten og brukervennligheten av radioprogrammet, ikke kan fungere som hovedkommunikasjonskanal. Faktum er at arbeidet med applikasjons-radioen, og spesielt arbeidet, kombinert med tilkoblingen til et mobilt datanettverk, raskt utlader batteriet til telefonen. Derfor, hvis radiokommunikasjon kreves kontinuerlig i lange perioder, og at det ikke er mulig å lade batteriet konstant, vil det være lettere å bruke et konvensjonelt radiosett til den generelle frekvensen av alle deltakere i kommunikasjon.