Hvordan Zello fungerer

Hvordan Zello fungerer

En av de mest originale kommunikasjonsmåtenePå Internett var radioen Zello, som gir en øyeblikkelig multiplayer-tilkobling for konferansedeltakere, som kan lokaliseres i forskjellige deler av verden.

Hvordan Zello fungerer

instruksjon

1

Operasjonsprinsippet til Zello-radioen er ganske enkelt. Hver deltager registrerer en konto hvis data er lagret på applikasjonsserveren. Du må også laste ned radioklienten til en personlig datamaskin, en iPhone eller en Android-enhet. Til dags dato støttes Zello-applikasjonen av de fleste faste og mobile enheter som kjører forskjellige operativsystemer, inkludert MacOS og Ubuntu. Brukere kommuniserer via en toveis talekonferanse, eller ved å koble til en tidligere opprettet kanal, som kan være åpen og tilgjengelig for å lytte til alle Zello-brukere, eller stengt og krever et passord når de er tilkoblet. Hver bruker kan også lage sin egen kanal og invitere brukere fra vennelisten til den.

2

For å begynne å bruke Zello, må duKjør klienten og skriv inn dataene for autorisasjon: innlogging og passord. Etter det kan du begynne å søke etter kanaler etter navn eller bruker etter kallenavn. Utveksling av talemeldinger med individuelle brukere er mulig bare etter returautorisasjonen, mens du lytter til kanalen umiddelbart etter at du har koblet til den. Du kan sende en melding av hele brukeren på kanalen etter å ha mottatt statusen til en klarert bruker. Inntil da vil kun moderatorer og kanaladministratoren høre meldingene.

3

For å sende en melding, klikk påtil kommunikasjonstangenten. I versjoner av applikasjonen for en stasjonær datamaskin ser den ut som en knapp med Zello-etiketten nederst i programvinduet. I versjoner av Zello for mobile enheter er tangentknappen plassert midt på skjermen og ser ut som en sirkel med en oransje ramme og et mikrofonikon i midten. Hvis sendingen for øyeblikket er opptatt, lyder en tre korte pip.

4

Du kan lytte til meldinger samtidigflere brukere fra flere kanaler som for øyeblikket er aktivert. For å velge en kanal eller en bruker for kommunikasjon, klikk på det tilsvarende elementet i listen. Det skal bemerkes at i mobile versjoner av Zello er lister over brukere og kanaler i forskjellige faner.

5

En av de viktigste fasilitetene ved å bruke Zelloradio er bevaring av historien til meldingene som er skannet og sendt. Det er også veldig praktisk å bruke Hands-Free eller Bluetooth-headsettet. For hver bruker eller kanal kan du stille inn ønsket volumnivå. Det er også mulig å sende øyeblikkelige samtaler, inkludert korte tekstmeldinger. I likhet med de fleste vanlige direktemeldinger, tillater Zello deg å sette forskjellige brukerstatuser som begrenser mottak eller overføring av meldinger.