Bruk og anvendelse av valnøtter

Bruk og anvendelse av valnøtter

Mange liker valnøtter takk tildiskret smak. Men ikke alle vet hvordan nutty det næringsrike og næringsrike produktet er samtidig, og fortsatt nyttig. Og ikke bare for helse, men også for økonomiske formål.

Bruk og anvendelse av valnøtter

Hvorfor er valnøttnøtten og hvorfor er det nyttig?

Navnet valnøtt ble mottatt ikke av territoriumspredning, som den vokser i Sentral og Asia Minor. Ifølge en versjon ble den brakt av greske munker, på den annen side - av greske handelsmenn, og det skjedde på tidspunktet for aktiv handel mellom statene.

Valnøtt er rik på vitaminer og mineraler,essensielle oljer. Hans medisinske egenskaper for å gjenopprette styrke og styrke mannens kropp oppdaget i antikken. Valnøtt er 70% fett, men det meste er umettet fordi de er gode for kroppen.

Men alt dette betyr ikke at det er nødvendigIntensivt forbruker nøtter for å bli vakker og sunn. Et stort antall valnøtter gir ikke fordeler, men ekstra kalorier garanteres. En håndfull nøtter, 30 mg, er den optimale daglige normen for en voksen.

Hvis du ikke misbruker valnøtter og spiserbare riktig mengde, da vil det ikke bare legge til overflødig vekt, men vil forhindre fedme, siden nøtter normaliserer metabolske prosesser i kroppen til en voksen. Vitamin E i form av gamma-tokoferol, men ikke i a-tokoferol, som kan kjøpes i et apotek, - i iozobilii lagret i nucleoli valnøtt. I mellomtiden er dette vitamin involvert i normalisering av blodtrykk, bidrar til reduksjonen. Kardiovaskulærsystemet trenger også gamma-tokoferol, fordi det er utarmet gjennom årene, blir utsatt for ulike påvirkninger. Bare fire valnøtter om dagen bidrar til å opprettholde hjertet.

Om vinteren, når risikoen økerfrakturer, valnøtter som kildenavn, vil bidra til å redusere risikoen for skade og styrke beinene. Dette vil også bidra til kalium og fosforen, som ligger i kjernene av valnøtter.

Profylakse av styrke og restaurering av møbler

Protein er det som hjelper menneskekroppenå lede et aktivt liv. Valnøtt er rik på protein, fordi det spises i fastende, og også av vegetarianere. For menn er det forebygging av prostatakreft, forbedrer potens.

Splitting en mutter, en person merker hvor mye kjernen ser ut som hjernehalvdelen av hjernen. Valnøtter gir næring til hjernen, og forhindrer tidlig aldring.

Få mennesker vet at ikke bare mutterkjerner er egnedetil bruk, men også septum. På grunn av det høye innholdet av jod er avkoket fra valnøttpartisjonene forebygging av skjoldbruskkjertel sykdommer. Og kjernene i mutteren kan skrape de mørke møbler.