Tips 1: Cupcakes i polka dots

Tips 1: Cupcakes i polka dots

Selv den mest solfylte morgenen begynner med smil, hvis frokosten blir møtt av kjekke menn - muffins i erter.

Cupcakes i polka dots

Du trenger

  • - 2 egg;
  • - 1 glass melk
  • - 80 ml vegetabilsk olje;
  • - 3 teskjeer bakepulver;
  • - 315 g mel
  • - 1/2 kopp sukker;
  • - 2 ts vaniljesukker
  • - 1 spiseskje kakaopulver
  • - vegetabilsk olje (for smøreformer);

instruksjon

1

Lag en deig av to typer: hvit og sjokolade. Først må du lage en hvit deig. Slå egget i en bolle og rist det forsiktig med en visp.

2

Hell halvparten av vegetabilsk olje, 1/2 koppvarm melk og igjen visp med en visp. I en separat bolle kombineres halvparten av siktet mel, 1,5 ts bakepulver, halvt sukker og halvt vaniljesukker.

3

Deretter kombineres begge blandinger (flytende og tørr) og blandes grundig til den er jevn, slik at det ikke er klumper. Lysdeigen er klar.

4

Forbered den andre deigen på samme måte fra de resterende produktene. Når deigen er klar, bruk kakao. Få sjokoladedeigen.

5

Sett 1-2 spiseskjeer hvitt ogsjokoladedeig. I hver legge til 2 ts mel og bland. Fyll på konditoriposene. Og hvis det ikke er noen, kan cellofan brukes.

6

Denne deigen er forberedt for produksjonerter på cupcakes. Former for cupcakes olje grønnsak, fyll halvparten av testen: Halvparten av moldene fylles med en hvit deig, og den andre halvdelen med en sjokolade.

7

På posene med testen (som ble utsatt forerter) kutt av små hjørner og trekk sirkler på toppen av fylte figurer. Mange og nær hverandres erter bør ikke gjøres, ellers vil de fusjonere under baking.

8

På den hvite deigen klemmer sjokoladekretsene og vice versa. Legg muffinsene i en forvarmet ovn til 180 ° C i ca. 25 minutter. Cupcakes er oppnådd med luft, porøs og meget velsmakende.

Tips 2: Hvilke retter å lage gresskar

Gresskar er unik, den inneholder en stor mengdevitaminer, mineraler, fiber, ulike mikroelementer, som er viktige for livet. Derfor er det en veldig riktig beslutning å lage retter fra denne grønnsaken så ofte som mulig. Gresskar gjør det mulig å diversifisere dietten, fordi det ikke bare kan stuge eller lage grøt, men også brukes i baking og ulike grønnsaksblandinger.

Hvilke retter å lage av gresskar

Gresskar kake

Til fremstilling av aromatisk gresskar dessertDu trenger: - hvetemel - 2 kopper - bakken allehånde - ½ ts - sukker - 1 kopp - kanel - ½ ts - nellik - ½ ts - gresskar puree - en kopp; ... - egg - 2 stk; - salt - ½ ts; -. Jordnøtter (peanøtter) -? Kopp - tørket frukt (rosiner eller tørkede aprikoser) - ½ kopp; - vegetabilsk olje -? Kopp; - bakepulver - 1,5 ts; -. Bakke muskat -. Vi time lozhki.Dlya fremstille en deig, sile melet, tilsett bakepulver, salt og alle malte krydder, bland godt ingredienty.Otdelno slå eggene med sukker og vegetabilsk olje, kan anvendes for denne blander. Å legge egg masse gresskar puree, rør og koble til med en mel sammensetning, legge knuste nøtter og tørket frukt mix røren før uniform massy.Vyleyte klar deigen i en bake oljet muffins og legg i forvarmet ovn. Temperaturen for gresskarkake skal ikke være over 180oC, baketiden er 1 time. Mengden ingredienser er gitt i 6 porsjoner.

"Sol" - kjøttpålegg med gresskar

Gresskar er perfekt kombinert med noe kjøttretter, kompletterer det med suksess og introduserer litt piquancy med sin ømme, søte smak. For fremstilling av kjøttstykker med gresskar må de følgende ingredienser: gresskar - - 1,5 kg - Svine - 300 gram biff, - - 300 g - kylling (filet) - 200 g - ingefær - 2 skiver; - soyasaus - 2 ss. skjeer - tørr rødvin - 2 ss. skjeer, - vann - 1 kopp; - gressløk - bunten, - pepperkorn - etter smak - vegetabilsk maslo.Svininu, oksekjøtt og kylling vask, fjerne film og hogge små biter. Pump gresskaret i halvt, fritt for frø og indre fibre, kutt kutiklen og del den i kuber. Hvis fosteret er fortsatt ømt, kan huden stå igjen. I en dyp skillet, varme 2 ss olje, et stykke ingefær skall og høvlet sin vegetabilske kutteren i tynne skiver, stek til øm skorpedannelse på den oppvarmede olje, og deretter legge til den pan første hakket svinekjøtt og oksekjøtt, rør og hell deretter i vinen. Kjøtt lapskaus til de er møre, legger kuber av gresskar pan, rør, legge til en kopp oppvarmet vann og krydre fatet med soyasaus og pepper, pepper, dekk gryten med lokk og fortsette matlaging 6-7 minutter. Deretter fjerner lokket og la de assorterte simre i ytterligere 5 minutter. Klarskåret kjøtt med gresskar garner med hakkede grønnsaker, server det varmt