Makaroni: En oppskrift på matlaging hjemme

Makaroni: En oppskrift på matlaging hjemme

En utsøkt mandelkake medkarakteristisk "skjørt" og en blank glatt overflate, har en velfortjent popularitet og suksess. En ømt delikatesse kan tilstrekkelig dekorere et festlig bord eller fungere som en elegant søt gave.

Makaruny - utsøkt dessert

Du trenger

  • - 125 g mandelmel eller mandler
  • - 125 g pulverisert sukker;
  • - 125 g sukker;
  • - 3 proteiner;
  • 2-3 dråper matfarge;
  • - fylling av kjeks;
  • - matprosessor;
  • - mikseren.

instruksjon

1

Oppskriften på matlaging makarun ved første øyekastganske enkelt: bland piskede proteiner med hakkede mandler og bake den resulterende massen i ovnen i form av små sirkler er i stand til selv av nybegynnerinnen. Alt er imidlertid ikke så enkelt som det ser ut, og ekte makroner krever kunnskap om noen triks og nyanser av forberedelse.

2

Spesielle egenskaper av riktig tilberedtCookie: - et glatt, skinnende, ikke klamre seg til overflaten av fingrene, - skarpe anbudet, - nærvær av en liten "skjørt", - myk stuffing, hvis tykkelse tilsvarer tykkelsen på kjeks.

3

Forberedelse av den legendariske delikatessen kreverkonsentrasjon og oppmerksomhet: avvik fra ønsket baketemperatur, feil mengde ingredienser, brudd på produksjonsteknologi - alle disse faktorene kan føre til et skuffende resultat.

4

I tilfelle at mandelmel ikke varFor hånden kan du forberede det selv, kutte mandler i en matprosessor til tilstanden med fint pulver. Etter det blir melet grundig blandet med sukkerpulveret. Vispet er slått til et tykt skum, gradvis tilsatt sukker til dem og om nødvendig noen dråper matfarging. Svært forsiktig i de bankede proteiner legger du til en mandel-sukker blanding og blander til tilstanden av ensartethet.

5

Bakebrettet er dekket med bakepapir, etterpåhva med bakverk sprøyte ekstrudert ryddig sirkler med en diameter på 2-3 cm riktig lagt ut deigen bør ikke ha en "hale" .Makaruny i alle fall ikke kan umiddelbart sette i ovnen -. deigen skal være litt zavetritsya og dekket med den tynneste skorpe, dette er vanligvis nok 20-40 minutter.

6

Etter det blir kakene bakt i ovnen påtemperatur 150 grader i 10 minutter. Åpne ovnen på dette tidspunktet er uønsket - makarongene vil falle av og bli til vanlige flate kaker. Etter en stund hentes baking og venter på full kjøling og fortsetter å bli med i halvparten av informasjonskapslene ved hjelp av fyllingen.

7

Som fylling kan syltetøy brukes,krem, ulike pastaer eller ganache. For eksempel, den klassiske Sjokoladeganache fremstilt fra like mengder av mørk sjokolade og slivok.Shokolad brutt opp i små stykker, hell varmet fløte og knadd inntil en jevn homogen masse, som holdes ved ca. 8-10 chasov.V kaldt, avhengig av typen av fyllstoff og maler seg fyrste : sitronpåfyllingen skal matche den gule fargen på kjeksen, bringebærfyllingen er rosa, etc.