Oppskriften: eggplant "Spicy"

Oppskriften: eggplant "Spicy"

Fra eggplanter kan du lage mye deilig oginteressante retter. Denne grønnsaken er stekt på en åpen ild, en stekepanne, bakt i folie og kokt i en kasserolle. Generelt er matlaging oppskrifter masse. Men det er ikke så mange muligheter for å lage eggplanter for de som for eksempel ser en ortodoks rask eller vegetarianer. La oss prøve å fylle gapet.

Oppskriften: eggplant "Spicy"

Du trenger

  • - Aubergine - 1 stk;
  • - Friske tomater av liten størrelse - 2 stk.
  • - hvitløk - 2 fedd;
  • - vegetabilsk olje - 1 ts;
  • - grønnsaker til smak
  • - Smaksprøver.

instruksjon

1

Så, hvis du ser en ortodoks rask,vegetarianer eller bare nøye se sin figur, denne oppskriften for aubergine til din smak. La oss begynne å lage mat.

2

Eggplanter skal vaskes grundig, kutte "haler" fra to sider og kutte dem i sirkler så tynn som mulig. Tomater vaskes også, fjern fra dem uspiselige deler og skåret i tynne sirkler.

3

På den oppvarmede stekepanne helle grønnsakensmør og stek grønnsaker på den. Det er nødvendig at eggplanter og tomater er ordentlig brunet, men ikke brent. Hvis du ikke spiser mat tilberedt ved steking, bake grønnsaker i ovnen. For å gjøre dette, varm det til 180 grader og legg det skivede tomater og eggplanter, foroljet med vegetabilsk olje. Det vil gi grønnsaker en vakker nyanse. Koketiden er 10-15 minutter, men det er bedre å fokusere på utseendet på grønnsaker. De skulle bli gyldne.

4

Stekt eller bakt auberginer skift påen stor flat plate i ett lag. For hver sirkel med lilla grønnsaker, plasser en sirkel med tomat. På toppen, fordel hvitløk passert gjennom pressen. Stryk alt sammen med hakkede urter og salt etter smak. Dekk fatet med aubergine deksel og sett i kjøleskapet i minst 60 minutter. Retten er klar. Disse grønnsakene er perfekt kombinert med poteter og alle andre side retter.