Chebureks og brushwood fra en deig

Chebureks og brushwood fra en deig

Universal eggdeig - en finne for en travelvertinne. Fra det kan du forberede hjertelige chebureks og søte bakverk for te. Volumet av den ferdige testen lar deg strekke gleden ikke i en dag, fordi den er perfekt lagret i kjøleskapet.

Chebureks og brushwood fra en deig

Du trenger

  • 4 egg, 1 eggeskall av vegetabilsk olje, 6-8 skall med vann, 1 - vodka, mel - hvor mye koster deigen, salt, pulverisert sukker

instruksjon

1

I utgangspunktet består testoppskriften for chebureks avbare fra vann, salt og mel. Men fra disse enkle ingrediensene, langt fra hver vertinne, klarer man å lage myke og samtidig sprø chebureks. Det viser seg at "gummi", så for hardt. Som regel må de dekkes i en kasserolle slik at de myker. Men fancy kokker har ingen grenser, og i dag var det oppskrifter for en cheburechny-test på mineralvann, øl, hytteost.

2

Fordelene med eggprøven er at dendet er like egnet for både fremstilling av chebureks og brushwood. Og av disse ingrediensene det viser seg så mye at man enkelt kan mate gjennomsnittlig familie på fire solid varmt måltid kjøtt og bake en annen te fjell av anbuds kvister. Hvilken elskerinne drømmer ikke om å tilbringe samme tid på å lage to retter!

3

Kompleksiteter av æltende deig vil ikke engang forårsakeuerfaren elskerinne, fordi du bare trenger å blande alle ingrediensene og godt å knede den resulterende massen. Den målte kapasiteten er eggeskallet. Det er nødvendig å ta 4 egg, tre bare å bryte inn i en kopp, og i det siste å plukke ut et pent hull og hente ut innholdet uten å knuse et skjøre skall. Nå, med dette skallet måler vannet (6-8). Hvis egget er stort, så 6, hvis det er lite - 8. Det vil ta 1 skall av vegetabilsk olje, 1 - vodka.

4

Mel trenger så mye å gjøre deigen trenekonsistensen er litt mykere enn på dumplings. Det er grundig blandet. Du kan fokusere på slutten av batch og mengden mel som kreves av deigenes klebrighet. Så snart det ble elastisk og sluttet å holde fast i hendene, betyr det at du er klar. Klargjøringen av chebureks må beregnes slik at deigen har tid til å ligge i kjøleskapet i ca 2 timer. Hvis det ikke brukes umiddelbart, er det greit. Eggsmuss kan lagres i lang tid.

5

Chebureks fra denne testen er alltid veldig forsiktig ogsprø. Det er viktig at de knaser ikke fra hardhet, men fra deilig sårbarhet. Den samme myke og boblende er produsert av børstved, som kan tilberedes i samme beholder der chebureksene bare ble stekt. Det spiller ingen rolle at det er absolutt ingen sukker i eggprøven. Spiret vil være søtt nok hvis det er pulverisert ovenfra med pulverisert sukker.