Tips 1: Vegetabilsk Chow Maine

Tips 1: Vegetabilsk Chow Maine

Chow Mein - en berømt kinesisk tallerken med nudler, kjøtt og grønnsaker. Denne retten vil ikke forlate noen likegyldig!

Vegetabilsk Chow Maine

Du trenger

 • For 4 porsjoner:
 • - 375 g eggnudler
 • - 2 ss. l. solsikkeolje
 • - 2 tynt skiver grønn chili peppers uten frø
 • - 1 tynt skiver i hvitløk
 • - 125 gram mais mini-cobs, kuttet i halvparten
 • - 150 g grønne bønner, kuttet i stykker 5 cm lang
 • - 2 hakkede tynne gulrotstråler
 • - 3 selleri stilker skåret i tynne strimler
 • - 1/2 skiver agurk
 • - 4 hakkede unge pærer med grønnsaker + hakkede grønne løk for arkivering
 • - 1 hakket peeling sød pepper
 • - 3 ss. l. soya saus
 • - 1 ss. l. risvin eller tørr sherry

instruksjon

1

Kok nudlene i henhold til instruksjonene på pakken. Kast den i en kolander og sett den til side.

2

Varm oljen i en wok eller i en stor stekepanne og sett chili og hvitløk. Kok i 30 sekunder, legg deretter til mais og bønner. Kok i 2 minutter.

3

Skriv inn gulrøtter, selleri, agurk, løk og paprika, stek i 2-3 minutter.

4

Legg til soyasaus, vin og nudler. Rør godt og varmt grundig. Overfør til varme plater og dekorér med finhakkede grønne løk. Bon appetit!

Tips 2: Kinesiske nudler med kylling

Denne allsidige parabolen er spesielt populær iKina, som det er veldig velsmakende og bare forberedt. Chow maine kan gjøres med et hvilket som helst antall ingredienser som står til din disposisjon - det viktigste er at blant dem er det nudler. For å lage mat kan du kjenne deg enda raskere, gi opp kylling og marinade og bruk noen grønnsaker i huset.

Kinesiske nudler med kylling

Du trenger

 • - 350 g kyllingebrystfilé
 • - 250 g noodle chow mein;
 • - 2 stengler selleri;
 • - 200 g sopp;
 • - 2 gulrøtter;
 • - 100 g erter i brystene;
 • - En haug med grønne løk
 • - 100 g skålte kokte reker
 • - 100 gram magert biff
 • - 5 ss. skjeer av soyasaus;
 • - 1 ts chili saus;
 • - 1 ss. en skje sesamolie;
 • - 1 ts maisstivelse
 • - 4 ss. spiseskjeer vegetabilsk olje.

instruksjon

1

I separate skåler kutte tynne skiversopp, gulrøtter, løk. Skjær biffen i kuber, skell erterene i halve, og skjær selleri stilkene diagonalt. Skjær kyllingbrystet i tynne skiver.

2

Rør i en bolle med soyasaus og sauschili, sesamolje og maisstivelse. Tilsett kyllingen og rør igjen, vel å ha rullet kyllingen i marinade. Dekk og avkjøl i 20 minutter.

3

Kok nudler i kokende vann, følg instruksjonene på pakken. Tøm vannet fra nudler og la det til den ene siden.

4

Forvarm 2 ss vegetabilsk olje iwok eller en stor stekepanne nesten til dannelsen av røyk. Raskt, bokstavelig talt et minutt, stek i smør av selleri og sopp. Legg gulrøtter, erter og grønn løk og stek i 2 minutter. Overfør grønnsaker til en tallerken - de skal holde seg varm.

5

Forvar den gjenværende oljen i woken (nesten for å røyke). Legg kylling og marinade og stek dem i 2 minutter. Tilsett reker, biff, grønnsaker og nudler og stek i 2 minutter.

Tips 3: Hvordan ser Maine Coon ut?

Maine Coon er en amerikansk aboriginal katt med langt hår. Representanter for denne rasen er store dyr som er godt tilpasset å overleve i naturen.

Hvordan Maine Coons Look

instruksjon

1

Hovedkulehodet er bredt, sphenoid. Den er forlenget i lengde, noe som er nødvendig for at disse dyrene får mat i naturen. Kranialboksen er firkantet, pannen er betydelig avrundet, det er høye og konvekse zygomatiske buer.

2

Øyne med hensyn til den ytre kanten av øret er noe skrå, de settes bredt. Størrelsen på øynene er stor, formen er oval. Fargene på øynene kan være forskjellige: grønn, blå, gull.

3

Auricleen er stor, høy, bred ved foten. Svak helling av auricle utover er merkbar. Avstanden mellom ørene overskrider ikke bredden av bunnen av anordningen.

4

Store ører er viktige Maine Coon i naturen for perfekt å kontrollere situasjonen rundt dem. Dyrets ører blir også preget av ekstrem mobilitet og fortykket ørebrusk.

5

Ørenes spisser er spisse, de har børster. Børster fortsetter på baksiden av auricleen. Den indre siden av auricleen er pubescent.

6

Haken av rasens representanter er rett, i tråd med nesen og overleppen. Dyrets hals er middels lang, med sterk muskulatur.

7

Kroppen av maine coon har en rektangulær form, den er utstyrt med utviklet muskulatur. Ekstremiteter av middels lengde, allment sett.

8

Dyrets bein er store og runde, tett dekket med hår. Bunter av ull er til og med mellom fingrene, noe som gjør at du kan bevege deg fritt gjennom snøen.

9

Thorax er bred og kraftig. Halen smalker fra basen til spissen, og er rikelig pubescent. Lengden på halen er lik kroppens lengde. I naturen hjelper en så lang og myk hale at dyret ikke fryser under søvnen.

10

Lengden på kappen er ujevn, håret er kortere i skulderområdet og lengre i magen. Rundt halsen danner håret en slags krage. Lengden på håret er i gjennomsnitt 10-15 cm.

11

Frakken er ganske tett mot kroppen,det er et moderat underlag. Ull er vanntett, noe som hjelper katter i naturen til å tåle sommerenes regner i Nord-Amerika. Formen på hårene er litt bølget, noe som gjør at du kan holde varm luft i underlaget.

12

En rekke Maine Coon farger er tillatt. Tradisjonell farge er svart marmor og svart tiger.

13

Vekten av en voksen mann når 6-12 kg, en voksenkvinner - 4-9 kg. En av egenskapene til representantene til Maine Coon-rasen er en sakte utviklingsprosess. Endelig dannes dyret bare i alderen 3-5 år.

Tips 4: Hva er fordelene med Maine Coons

Maine Coon er en rase av katter som har mange fordeler. De positive aspektene ved denne interessante rasen kan deles i to komponenter - utseende og karakter.

Hva er fordelene med Maine Coons

utseende

Kattrasen, kalt Maine Coon, tok sinbegynner fra katter som bodde i delstaten Maine, der gårdene var lokalisert. Navnet på denne rasen er oversatt som "Manx vaskebjørn". Faktum er at kattens størrelse og farge er svært lik disse søte dyrene. I dag er de den største innenlandske kattrasen. Maine-coons har mange fordeler, som hovedsakelig reflekteres i utseendet deres. Hovedkortet er en muskuløs kropp. Den har en bred thorax og en rektangulær form. I tillegg har disse dyrene en kraftig hals av middels lengde og et stort hode. I tillegg til likhet med vaskebjørn, ligner Maine Coons lynxer. De har de samme store og brede øreene, på hvilke tips det er karakteristiske børster. Disse kattene har veldig vakre øyne - grønn, gylden eller rav og litt skrå. Maine-kokene har veldig sterke poter, selv om de ikke er lange. I sine ender kan du se søte runde puter, og mellom fingrene på hårbunndene. Og hvilken hale disse kattene har! Det er ikke bare veldig lenge, men flyter fortsatt med pels, har en fluff og konisk form. Og selvfølgelig, elsker Maine Coons for deres vakre ulldeksel. Lengden på kappen kan ikke kalles homogen, fordi skuldrene og hodet er korte og andre steder lenger. Underlaget er mykt og tynt, og dekkes også med tett og hardt hår. Som du kan se, er Maine Coons veldig vakre katter, de kan ikke mislikes! Imidlertid er deres verdighet ikke bare begrenset til eksterne tegn, fordi denne rasen av katter har en bemerkelsesverdig karakter.

karakter

Den største fordelen med Maine Coons - klagende,fredelig natur. Ifølge deres oppførsel er disse kattene ekstremt lekende, derfor kan de i hele livet kalles kattunger. I tillegg er de veldig kjærlige med små barn, så foreldrene er ikke redd for å forlate barna sine alene med Maine Coons. Maine Coons er hardy og aktive katter. Imidlertid er de iboende sjenert og delikat. Det er lett å ta vare på et slikt kjæledyr. Hver Maine Coon har en fin, chirping stemme. Disse kattene elsker å utføre ulike triks, slik at de alltid kan glede seg over deres eiere. Det er ikke vanskelig å beholde denne rasen av katter, spesielt hvis du vurderer slike fordeler som utholdenhet, god tilpasning, jevn temperament. Selv Maine Coons er gode til å fange mus. Å ha en slik katt er en ekte glede!