Tips 1: Hvorfor nære slektninger ikke kan gifte seg

Tips 1: Hvorfor nære slektninger ikke kan gifte segEkteskap mellom innfødte har lenge værter skylden. Incest, eller incest, problemet oppstått i mange skrifter, som for eksempel Bibelen og Koranen. Historier bare få vite hvor mange av stammene, som var kultivert form for renhet og giftet seg en innfødt, men disse stammene har blitt utryddet eller er i ferd med degenerasjon.

Hvorfor nære slektninger ikke kan gifte seg

I tillegg til brudd på religiøse, kulturelle ogsosiale og etiske normer og regler som forplikter folk til å opprettholde slektskapets renhet, halvblodede fagforeninger bærer et stort antall medisinske problemer, noe som fører til en fullstendig degenerasjon av slekten forbundet med genetiske endringer.

Historien om degenerasjon

Ønsket om å motstå forbudte båndhar blitt observert i mange folk siden antikken: tyskerne, australierne, indianerne, kineserne og til og med de gamle grekerne benyttet seg av ulike triks som bidro til utryddelsen av syndige fagforeninger. Det er tilfeller der barna ble tvangsskilt fra foreldrene deres, styrt av de beste intensjoner. I romersk og katolsk lov ble incest betraktet som bånd, hvis slektskapsledelse kunne spores til kneet som ble etablert av kirken, er det forbudt å gifte seg med halvparten av brødre og søstre, direkte slektninger.
Incest ble også betraktet som inngangen til foreningen av åndelige slektninger.
I gamle Tyskland ble slike handlinger straffetstraffelov og inkluderte alle ekteskap mellom slektninger av en stigende og synkende linje. Frankrike 17. århundre et blindt øye til denne typen allianser, straffe eneste forsøk på ære av mindreårige. I Russland, consanguineous ekteskap lovet eksil i Sibir, fengsling eller fengsel i klosteret, mange stater i Amerika i dag anerkjenner ikke lovligheten av ekteskapet selv av søskenbarn, lovene i landet ilagt bøter og straff av fengsel. I Russland og i dag er det forbudt å inngå og registrere ekteskap mellom nære slektninger.

Konsekvenser av incest

Det antas at incest fører til alvorligsykdommer overført ved arv. Døvhet, blindhet, og ulike former for stygghet, genetiske lidelser og psykiske lidelser - et resultat av ekteskap mellom slektninger. Barn med funksjonshemming er ofte mer sannsynlig å bli født fra nære slektninger som har inngått ekteskapelige forhold.
Det gamle Egypt, for eksempel, forbyte ikke slike fagforeninger, og inkarnstammerne ankom til beslektede ekteskap.
Tallrike studier har ikke bekreftet direkteforbindelsen mellom påvisbare unormalt barn og nære slektninger til sine foreldre, men i nyere tid kan åpnes og kunngjort lover mendelsk genetikk viste seg at eventuelle genetiske endringer og latent sykdom er mer sannsynlig å vise og overføre arv ved ekteskap slektninger. Det antas at den skadelige recessivt gen kan føre til fullstendig nedbrytning av en bestemt avkoms linjer, gjør det ikke er levedyktig. Det antas at incest, som er et resultat av ekteskap mellom slektninger i dag - en sykdom i befolkningen, knyttet til sosialt farlig gruppe, de fattige, men som praksis viser, slike brudd er ikke sjeldne, og representanter for de høyere lag av samfunnet.
Tips 2: Hvorfor ekteskap mellom nære slektninger er forbudtEkteskap mellom nære slektninger, kalt incest eller incest, er forbudt i alle stater og fordømt i alle kulturer som en av de mest motbydelige handlinger.

Oedipus - Gamle greske helten, straffet for et nært beslektet ekteskapGammel gresk myte om Oedipus, Karelo-Finsklegenden om Kullervo - i alle disse historiene ser det ut som en alvorlig synd, som fører en forbannelse, og noen ganger ikke bare på synderen selv, men også på de som er rundt ham. Det er bemerkelsesverdig at for begge helter ikke ble inkarnert - Oedipus visste ikke at Jocasta var moren, Kullervo visste ikke at han hadde blitt forelsket i sin søster - men dette sparer ikke noen fra gjengjeldelse.

Det moderne forbud mot nært beslektede ekteskap

Forbudet mot incest i den moderne verdener basert på genetikkdata. Defekte gener som bærer døvhet, blindhet, cystisk fibrose og andre medfødte patologier, er i de fleste tilfeller recessive. Med andre ord, for et slikt gen å manifestere seg, må det arves fra begge foreldrene. Ellers blir en person født en bærer av en genetisk defekt, men ikke en pasient. I en familie der det er et defekt gen, er alle mennesker dets bærere. Hvis en mann og en kvinne fra en slik familie giftes, øker sannsynligheten for et barn med et dobbelt defekt gen dramatisk. Utvilsomt, selv i det vanlige ekteskapet, skjer det at det er to bærere av et defekt gen, men sannsynligheten for en slik begivenhet er ubetydelig. Forbudet i nært beslektede ekteskap bidrar til å forhindre arv av genetiske patologier.

Det gamle forbud mot incest

Selvfølgelig visste det gamle folk ikke noe om generog kromosomer eksisterte imidlertid forbudet mot ekteskap med slektninger. Dette minner ikke bare om de allerede fryktelige mytologiske historiene nevnt, men også folkesagn, hvor helten alltid går til bruden "til det fjerne kongerike." I utgangspunktet handlet det om det territorium hvor fremmedfamilien bor - i sitt slag kan bruden ikke velges. Denne skikken ble kalt exogamy. Som paradoksalt som det kan virke, beskytter ikke eksogamien seg fra nært beslektede obligasjoner. Hvis to typer lever i relativ nærhet til hverandre, i mange år, regelmessig utveksle bruder, kan representant for en annen type konto for mannens fetter, og forholdet til jenta sin egen art kan være ganske fjernt (i den moderne verden slike slektninger kan ikke vite selv aristokrater). Den gamle eksogamien forfulgte svært forskjellige mål. Den ble designet for å utelukke strid på grunn av kvinner i klan samfunnet. På den annen side, exogamy bidratt til å etablere vennlige forbindelser mellom klanene, overvant den første isolering av den gamle typen - fordi det ikke var exogamy srazu.Pervonachalno gamle stammesamfunn ble et lukket system, med andre typer mennesker foretrekker å ikke forholde seg til. Dette var epoken til endogamien - intra-ekteskap. Minnet om det er også bevart i folklore og episk. For eksempel, datter av den bibelske helten Lot komme i nærhet med far - og ingen straff fra himmelen for dem det ikke forstå, tvert imot, deres sønner, oppfattet som en unaturlig måte, gi opphav til to plemenam.K degenerasjon endogamy ikke fører, som en kvinne av en slags ikke alltid var innfødte eller til og med en fetter. Men i en senere tid ble tradisjonen med endogami, bevart "på toppen av makt", omgjort til et ekteskap mellom brødre og søstre. Dette ble gjort, for eksempel, de egyptiske faraoene - ble en slags "levende guder" ikke ment å bli knyttet til noen slik skikk kem.Otdalenny ekko kan observeres i noen av de aristokratiske familier i senere tid, hvor i det 19. århundre. Tradisjonen med å gifte seg med kusiner ble bevart.

Tips 3: Hva er åpent ekteskapHvis minst et århundre siden i samfunnetekteskapsbånd ble ansett som noe hellig, i den moderne verden er de moralske fundamentene mye enklere. Den seksuelle revolusjonen har gjort sitt arbeid. Det er derfor en slik setning som "åpent ekteskap" ikke overrasker noen.

Hva er åpent ekteskapJuridisk aspekt av problemet

Ekteskap er regulert av forskrifter. Først av alt handler det om eiendom og juridiske forhold. Seksuelle relasjoner er ikke inkludert her, og avhengig av ulike sosiale og religiøse prinsipper, kan tilnærmingen til dem variere i forskjellige kulturer. Dette er oppfatning av ektefeller som bor i åpent ekteskap: deres fagforening er offisielt registrert, de bestemmer seg i fellesskap for husholdningenes problemer , heve barn, øke privat eiendom, men det er mange nyanser som er et personlig spørsmål om alle. Inkludert seksuelle forhold på siden. Faktisk kan denne typen forhold ikke kalles nytt. Det var ganske vanlig for mange århundrer siden, særlig blant de rike lagene i befolkningen, da de sosiale fundamentene pliktet seg til å velge en livspartner blant folk i sin egen sirkel. Slike ektefeller bodde sammen, fulgte hverandre på offentlige arrangementer, startet barn, men i tillegg hadde hver sitt eget privatliv. Det viktigste er at hver av dem skal føle seg så komfortabel som mulig.

Det psykologiske aspektet

Noen forsøker først å åpnerelasjoner, andre kommer til dette i ferd med familielivet. Denne oppførselen er forklart av ønsket om å bevare personvern, personlig plass, men samtidig ha en familie og barn. I tillegg er det ifølge supportere av åpent ekteskap mye lettere å bygge et liv med samme person, gi seg selv friheter på siden, enn å skille seg hver gang og inngå nye relasjoner basert på kanonene av troskap. Dette er bare en livsstil som alle velger for seg selv. I det moderne samfunnet sikres ofte folk, forretningsmenn og borgerlige åpne ekteskap. Det er slike par blant stjernene i showbransjen. Det mest slående eksempelet er ekteskapet til skuespilleren Monica Bellucci og Vincent Cassel, Gwyneth Paltrow med Chris Martin. Det er familier som i en viss periode bytter til et åpent ekteskapsforhold. Tretthet påvirker hverandre, konflikter og skandaler blir stadig større, så familiens råd bestemmer seg for å leve separat for en stund. Det samme er det bedre enn å få en skilsmisse uten å ha tid til å tenke over det. Ifølge en rekke psykologer vil en slik frist bidra til å forstå deg selv og forstå om du virkelig vil fortsette å leve sammen, eller bedre å dele for alltid.