I hvilke land er incest tillatt?

I hvilke land er incest tillatt?


Forbrytelser knyttet til seksuell promiskuitet blir stadig mer vanlige. I hvilke land er incest tillatt? Lovbestemt, det er ikke forbudt i en rekke siviliserte stater.I hvilke land er incest tillatt?


instruksjon


1


Russland. Dette vil virke rart, men ifølge loven er ikke forbud i Russland forbudt. Du kan ikke gifte seg med slektninger på en stigende rett linje, for eksempel en far med en datter, eller en bestemor med et barnebarn. Dette gjelder for adoptivforeldre med adopterte barn. Bror og søster kan heller ikke komme i kontakt. Men ingen nevner onkler og nieser, som om kusiner og fettere. Derfor er dette tillatt.


2


Nederland. Dette landet blir ofte snakket om som det mest gratis i lovene. Legalisering av ekteskap mellom homofile, beskyttelse av deres rettigheter, salg av lette stoffer - alt dette er standard for Amsterdam. Incest i Holland er ikke bare tillatt. Selv her er ekteskap mellom søsken anerkjent som legitim. Den eneste betingelsen for den offisielle sikringen av kommunikasjon er alderen til elskere. Forskjellen i det bør ikke være mer enn åtte år.


3


Sveits. Et land som nylig har løst incest. Siden 2010 har lovene endret seg i denne avanserte staten med høyest levestandard. Artikkelen om det kriminelle ansvaret for denne loven forsvant plutselig fra koden, noe som førte publikum til forargelse.


4


France. Hvorvidt incest er tillatt i dette landet er et tvilsomt problem. Sivilloven forbyr ekteskap mellom nære slektninger fra XIX-tallet. Men det er ikke noe i loven om å inngå seksuelle forhold mellom voksne som er slektninger. Følgelig anses dette som et personlig forhold til parene selv.


5


Belgia. I dette europeiske landet er tvangs ekteskap forbudt, den voldelige faktoren er utelukket a priori. Men incest her anses som et faktum i hverdagen.


6


India. Som et utviklingsland forbyr India ikke incest som en form for forhold. I tillegg er det ikke tatt hensyn til flertallet, som det er vanlig i siviliserte stater.


7


Aserbajdsjan. Det er mulig å sette ut dette landet som nærmeste til Russland. Incest er tillatt ikke bare her, men også i mange andre land i øst. Spesielt gjelder det situasjonen i landsbyen. Tradisjoner har forrang, og ekteskap mellom fetter og søstre blir normen. Bryllup holdes høytidelig. Ritualet av å demonstrere et ark etter bryllupskvelden for alle slektninger er vanlig.