Hva er serien "Hus med liljer"

Hva er serien "Hus med liljer"


Den nye tv-serien er en familiehistorie om livet til frontlinjens helt Mikhail Govorov og hans familie. Filmen forteller historien om flere generasjoner sovjetiske folk fra krigens slutt til våre dager.Hva er serien "Hus med liljer"


Tomten

Bildedirektøren er Vladimir Krasnopolsky.
I 1946, etter seieren over fascisterne,Hero-front-line arbeideren Mikhail Govorov vender tilbake til et fredelig liv. Men hans vei lyver ikke med sin kone. Michael lærte at Tasia var en kvinne som han møttes på krigens veier og ble forelsket, fødte en datter, og hun ble drept i bombingen av toget. Little Lily er Mikhails egen datter. Han finner den på barnehjemmet. Sammen med henne Govorov, til slutt, kommer til familien. Utseendet til en uekte datter er en ubehagelig overraskelse for familien til Mikhail, hans kone og lille sønn Kochi (Konstantin). Hans kone kunne ikke komme seg fra dette slaget. Hun tilgir ikke mannen sin og aksepterte ikke hans "blod". En nær venn av Mikhail, Dementy Shulgin, inviterer ham til å ta en ansvarlig stilling. Deretter flytter familien Govorov til et gammelt herregård utenfor byen. Den populære troen har døbt den "huset med liljer". Med det er det knyttet legenden om den uheldige kvinnen som forfulgte huset og dets innbyggere. Og selv om dette skjedde i det nittende århundre, er huset fortsatt fiendtlig for sine gjester. "Det vil ikke være lykke for dem som bor der i hundre år," - denne stavningen skremmer folk fra ham. Men Govorovene, som ikke vet noe om ham, blir nye herrer i huset. I utgangspunktet går livet bra, men ulykker begynner snart å hjemsøke den en gang uforsiktige Michael. Sønnen dør, og kona synker fjellet i vin. Og så blir det kjent at Tasia, Lily's mor, har overlevd og ser etter datteren hennes. Slik utfolder historien om en familie. Barn vokser opp, foreldrene blir gamle. Men alle fortsetter å leve under taket av huset med liljer som har blitt deres slektninger. Og denne saga er ikke over ennå.

Skuespillere

Roller spilles av både russiske og ukrainske skuespillere: Sergey svinghjul, Darya Moroz, Nikolai Dobrynin, Olesya Sudzilovskaya, Evgeny Knyazev, Viktor Rakov og andre.
Sergei Makhovikov - en populær russisk skuespillerteater og kino, regissøren, eksekutor av egne sanger. Han ble født i 1963. Serienummer: "Blind", "Secret Guard", "Blind-2", "Gromovs", "Saboteur-2". Daria Moroz er en russisk skuespillerinne av teater og kino. Hun ble født i 1983. Foreldre er den berømte skuespillerinnen Marina Levotova og regissør Yuri Moroz. Jeg begynte å skyte i kino fra 3 måneder. Totalt spilte hun i 53 filmer og serier. I 2009 ble hun tildelt Nika-prisen for den beste kvinnelige rollen (filmen "Live and Remember.") Olesya Sudzilovskaya er en sovjetisk og russisk skuespillerinne av teater og kino. Stjerne av filmene "Mor, ikke sørg", "Lily of the Valley Silver". Hun spilte i 56 filmer.

Om showet

Felles produksjon av det russiske filmstudiet"Favorit Film" og ukrainsk film.UA. Premieren fant sted 31. mars 2014. Sesong 1 ble vist. I alt blir 24 serier fjernet. Varigheten av hver serie er ca. 45 minutter.