Filmografi av Vladimir Udovichenko

Filmografi av Vladimir Udovichenko


Russisk filmskuespiller Vladimir Vdovichenkov,kjent i 2002-2003, har hovedrollene i "Brigade" og "Boomer" en ganske stor filmografi. Den første filmen med ham ble utgitt i 1999.Filmografi av Vladimir Udovichenko


Begynnelsen

Filmen skuespilleren Vladimir Vdovichenkov ble født 13. august1971. Han begynte å spille filmer i hans studier på VGIK. Første rolle var en vakt i filmen "The President og hans barnebarn" (1999). Deretter - TV-episoder "Grensen Taiga romanen" Alexander Mitta og "Tyrkisk mars" Michael Tumanishvili.. Også episodisk var rollen i den militante Konstantin Murzenko "April" (2001). Vdovichenkovas karakter Kohl-afghanske dukket opp i tv-filmen "Citizen Chief". Etter det ble den første hovedrollen spilt - i "Brigaden".

"Brigada"

I denne tvil kult tv-serienVladimir Vdovichenkov utførte rollen som Phil, en av fire venner som gjorde opp laget. Denne serien av Alexei Sidorov, ifølge Alexander Veledinskys skript, fremmer fortsatt kontrovers blant tilskuere og kritikere. Og den neste viktige rollen ble snart fulgt.

Fra "Bumer" til "Onkel Vanya"

I 2003, skjermer ut "Boomer", den viktigste rollen Kastsyan-Kota Vdovichenkov. Direktøren og manusforfatteren til kjernefigureren var Peter Buslov.
"Boomer" ble en kult for den innenlandskekino og Vdovichenkova helten opplevd kamerater og dukket opp i filmen "Boomer. Second Film" (2005), hvor den andre hovedrollen Svetlana Ustinova (Dasha).
I minnet om mange av serien "Cadets" (2004,direktør Andrei Kavun) Vdovichenkov spilte politibetjent i militærskolen. Separat omtale fortjener serien "Stargazer" (2004). Denne tv-serien Guria Atneva er en av de beste filmene om det komplekse arbeidet med russisk utenlandsk intelligens. Den illegale etterretningsagenten Sergei Chumakovs rolle var spesielt vellykket for skuespilleren.
Vdovichenkov utførte hovedrollene i begge deler av den fantastiske filmen "Stykke 78" av Mikhail Khleborodov.
I 2005-2010 spilte Vdovichenkov ledende rolleri filmene "Tid til å samle stener" (Demin), "De besatte" (Sjatov), ​​"The Seventh Day", "mymra", "Exit", "Kromov", "Hvis jeg elsket deg", "Redemption". I 2009 dukket opp et stort budsjettbilde av Vladimir Bortko "Taras Bulba" på skjermene, der Vdovichenkov var Ostap, den eldste sønn av Taras. Åpning av nye ansikter skuespillertalent var utgivelsen av filmen på TV-skjermer ytelse Rimas Tuminas "Onkel Vanja" (2010), i rollen som Michael L. Astrova.

Roller 2011-2014

I 2011 ble Vdovichenkova invitert til rollen somSergei i filmen av Fernando Meirellis "Kaleidoscope of Love" (et annet navn er "360"). I "August-åttende" -filmen (2012) viet hendelsene i Sør-Ossetia, ble han betrodd den russiske presidentens rolle. I filmen tilpasning av "White Guard" (2012, regissert av Sergei Snezhkin) Vdovichenkov - kaptein Pleshko. Skuespilleren handlet også i komediekomedien "Feiringen låst opp" og tv-serien Konstantin Khudyakov "Once Upon a Time in Rostov". Det militære temaet er viet til filmene "Intelligence" (2013) og "Goodbye, Boys" (2014). Legg merke til redaktøren. Det er åpenbart en feil i tittelen: det er skuespillerinne Larisa Udovichenko og skuespiller Vladimir Vdovichenkov. Tale, tilsynelatende, det samme gjelder det.