Hvorfor Mikhail Circle døde

Hvorfor Mikhail Circle døde


På kvelden 30. juni den 1. juli ble den berømte sangeren MikhailSirkelen ble drept. Han fikk to skuddssår, lukkede sin kone fra kuler og døde på sykehuset. Det er flere versjoner som kan være årsaken til hans død.Hvorfor Mikhail Circle døde


instruksjon


1


Ifølge den første versjonen, den berømte sangeren MikhailSirkler kan drepe vanlige utilstrekkelige mennesker som bare ville rane en hytte. Det var rart å tro at kriminelle og kriminelle myndigheter, som denne mannen så så mye, kunne angripe ham. Eksperter mener at denne versjonen er feil, fordi en sannsynlig talentfull musiker ble drept av profesjonelle personer. Som et resultat av undersøkelsen viste det seg at kriminaliteten ble utarbeidet på forhånd og nøye planlagt.


2


Ifølge den andre versjonen kunne Mikhails død bliResultatet av kontraktsdrap. Men denne versjonen blitt avhørt, siden Circle tid til å bli tatt til sykehus, og profesjonelle drapsmenn ville aldri går bort fra sitt offer og holde henne i live. Det er derfor kriminologer er sikre på at forbrytelsens formål fortsatt var ran, og ikke drapet på en berømt sanger.


3


Den tredje versjonen var et angrep på denne personenorganisert gruppering av personer. En lignende forbrytelse ble begått ikke lenge før, i de stedene hvor sirkelen bodde. Folk kom akkurat inn i en av hyttene, bundet leietakere og tok penger og verdisaker ut av huset. Håndskrift av kriminelle konvergerer med handlinger begått av drapsmennene til Michael, så denne versjonen kan vel vise seg å være ekte.


4


Den fjerde versjonen er blitt ganske eksotisk. En av de lokale Tver-avisene foreslo at angrepet på kjendisen var forpliktet fordi han ikke ville signere Tver-tyven "obshchak". Denne versjonen ble også utsatt for mange tvil, siden senere ble kriminelle myndigheter indignert på hendelsen og lovet en belønning på en million rubler til noen som ville bidra til å finne drapsmennene til Mikhail Krug.


5


Ifølge den femte versjonen, drapet på den talentfullemannen var gunstig for sin kone Irina Krug. Disse tankene ble forårsaket av hennes oppførsel under noen intervjuer gitt av den avdøde kone etter hans død. Hun snakket ikke om kjærligheten til mannen sin, men var glad for å snakke om gaver han ga henne. I tillegg er journalister sikre på at kvinnen ikke oppfattet mannen som en mann. Først av alt var han en kjendis for henne. Michael Krug selv har gjentatte ganger uttalt at hans kone hadde ingen stemme, og ville ikke ha det håndteres vokal skapende virksomhet.