Slik brenner du en oppstartsdisk i Ultraiso

Slik brenner du en oppstartsdisk i Ultraiso


Hvis operasjonen av operativsystemet har skjeddkrasje datamaskinen ble angrepet av virus, krasjer eller unnlater å starte opp, så kommer til unnsetning boot disk. Å ha den på hånden, kan du gjenopprette systemet, fikse feil i registeret, til behandling av virus og holde viktig informasjon. Last ned bildet av denne disken du kan på internett, og for å ta det opp på en DVD, kan du bruke programmet UltraISO.UltraIso - en av de beste programmene for å jobbe med disker


Du trenger  • - UltraIso programmet
  • - Rengjør CD eller DVD


instruksjon


1


Hvis programmet ikke allerede er installert på dindatamaskin, så kan du laste ned distribusjonssettet fra produsentens offisielle nettsted. Nedlasting tar bare noen få minutter. Programmet er betalt, men for nå har du nok prøveversjon, som har alle nødvendige funksjoner og vil fungere i 30 dager. Kjør installasjonen og følg veiledningens instruksjoner.


2


I hovedprogramvinduet klikker du på "File" -knappenog velg "Åpne" fra rullegardinmenyen. Før du kommer til å bli en dialogboks, i venstre del vil du se alle mappene som er på harddisken. Velg ønsket mappe. Listen over mappene i den vises på høyre side. Velg fra denne listen et forberedt oppstartsbilde. Nederst i vinduet, i navnet "Filnavn", vises navnet sitt. Klikk på "Åpne" -knappen ved siden av den.


3


Et nytt vindu åpnes, der du vil seinnholdet i det valgte bildet. Her må du passe på at i informasjonsfeltet "Bilde", plassert øverst i vinduet, er det et innskrift "Bootable". Hvis det står "Uten bootstrapping", kan du ikke opprette en oppstartbar disk der du kan starte operativsystemet fra dette bildet.


4


For å starte opptaket, klikk på knappen"Verktøy" og i den viste menyen velg elementet "Brenn CD-bilde". Det samme resultatet kan oppnås ved å klikke på den tilsvarende knappen på "Verktøylinjen", eller ganske enkelt ved å bruke hurtigtasten F7. Dialogboksen for innspillingsinnstillinger åpnes. Angi programbanen til stasjonen, velg opptakshastighet (for å unngå feil, er det bedre å stoppe minst). I rullingsmenyen til opptaksmetoden, velg Disc-at-once (DAO) - alt på en gang. Merk av i avkrysningsruten. Klikk på "Lagre".


5


Vinduet "Bildeopptak" åpnes, der duDu kan se opptaksprosessen. Ved slutten av prosessen vil diskbrettet åpnes automatisk, og en melding vil bli vist på resultatene av operasjonen og verifiseringen av dataene. Hvis alt er i orden, vil du se en linje med påskriften "Verifisering var vellykket!". Ellers må opptaket gjentas med en annen plate.