Hvor UltraISO Fungerer

Hvor UltraISO Fungerer


Til dags dato tilbyr produsentermange programmer for å jobbe med diskmedier. Noen av dem er ment for opptak av plater, andre er for å lage bilder, andre er universelle. Et av de mest populære multitasking-programmene er UltraISO.Hvor UltraISO Fungerer


Du trenger  • En datamaskin med UltraISO installert.


instruksjon


1


Åpne programmet ved å dobbeltklikke på snarveien. På topppanelet i programvinduet finnes knapper for å arbeide med disker: "Record", "Image creation", "Save", etc. For å skrive filer til disk ved hjelp av UltraISO-programmet, sett inn ønsket volum i stasjonen.


2


Programmet kjører allerede, det gjenstår bare å velgenødvendige filer. Klikk på "File" - "Open" -menyen og velg filene du trenger eller åpne mappen der de nødvendige filene er lagret. Dra dem inn i programvinduet. Programpanelet vil vise hvor mye plass okkupert av filene. Forsikre deg om at mengden informert informasjon ikke overskrider volumet på platen selv.


3


Klikk på "Burn Disk" -knappen. En dialogboks åpnes der du kan velge stasjonen for opptak, samt opptakshastigheten. Innstillingene vises automatisk, men du kan stille opptakshastigheten til maksimum eller, omvendt, redusere. Trykk på "ok" -knappen og vent på at platen skal avslutte opptaket.


4


UltraISO lar deg lage et disk image. Denne funksjonen er nyttig når du lager et bilde av oppstartbare disker, for eksempel tatt for spilletidspunktet. For å gjøre dette, sett inn disken du vil opprette i stasjonen. Klikk på "Opprett CD-bilde" -knappen på programpanelet. I vinduet "Opprett CD / DVD-bilde" som åpnes, velg mappen der du vil lagre bilde og bildeformat. Etter de valgte innstillingene, klikk på "Lag" -knappen. Når opprettingsprosessen er fullført, vil bildet være i den valgte mappen.


5


Da kan du brenne det opprettede bildet til disken. Legg bildefilen til vinduet på en kjent måte. Velg "Brenn CD-bilde ..." -knappen i menyen. Følgende parametere vises i det åpne vinduet: stasjon, bildefiladresse og opptakshastighet. For å kunne brenne en plate, er det best å ikke velge maksimal hastighet. Men ventetiden vil naturligvis øke. Trykk på "Record" -knappen og vent på resultatet. Etter at prosessen er fullført, vil CD-ROMen automatisk åpne, og programmene vil varsle deg om at prosessen er fullført.


6


En veldig praktisk funksjon av UltraISO ermuligheten til å lage en oppstartbar USB-minnepinne Windows. For å gjøre dette, opprett et oppstartbart Windows-diskbilde ved hjelp av et kjent skjema. Sett inn USB-flash-stasjonen i USB-kontakten på datamaskinen. Før opptak, sjekk stasjonen for fravær av unødvendige filer og virus. Til dette formål, nok flash-stasjoner med en kapasitet på 1 Gb. Åpne bildefilen i programmet og velg "Boot Record" - "Skriv harddisk" - "Skriv" i menyen. Programmet vil velge en USB-flash-stasjon og skrive et Windows-bilde til det. Deretter i menyen "Boot" velg "Skriv harddisk" - "Burn", vil opptaksprosessen gå. Programmet vil velge USB-stasjonen selv som det nye Windows XP-bildemediet.