Slik bruker du Ultraiso programmet

Slik bruker du Ultraiso programmet


UltraISO er en liten, men veldig funksjonellProgram for å lage bilder og jobbe med dem. Programmet kan lage og brenne CD- og DVD-bilder, samt justere dem. UltraISO støtter ca. 30 bildeformater, blant annet ISO, MDF / MDS, IMG / CCD / SUB og andre. Det er ubehagelig for ressurser. Grensesnittet til verktøyet har et klassisk utseende og er oversatt til forskjellige språk, inkludert russisk. Programmet kjører på Windows, Linux og MacOS operativsystemerEn av de beste programmene for å lage bilder av disker


Grensesnittoversikt

Forstå hvordan du bruker programmet,enkelt. Når UltraIso starter, vises et vindu øverst som er "Hovedprogrammeny", under det er det et "Quick Launch" -panel. Arbeidsområdet er delt inn i fire deler. I øverste venstre hjørne vises informasjon om innholdet på platen som er åpen i programmet. Den presenteres i form av en trelignende liste over mapper. Og øverst til høyre kan du se en liste over filer i den valgte mappen. Detaljert informasjon om dem vises nederst til høyre. Nederst til venstre er en liste over tilgjengelige stasjoner.
Ultraiso preges av sitt eget format. Det kalles ISO Zipped - ISZ. Selv om dette formatet bare kan leses ved hjelp av verktøyet selv, har det blitt veldig populært, takket være utmerket datakomprimering.

Hvordan lage et CD / DVD-bilde

Sett inn disken din i den optiske stasjonen, dakjør UltraISO-programmet og klikk på "Verktøy" -knappen. Fra rullegardinlisten velger du "Opprett CD-bilde". Programmet åpner en ny dialogboks der du må spesifisere stasjonen med den forberedte disken og tildele banen til mappen for å lagre bildet. I tillegg kan du på dette stadiet velge ønsket format - iso eller for eksempel alkohol. Bekreft valget ved å klikke på "Lag" -knappen

Slik brenner du et CD / DVD-bilde

For å lage et diskbilde, klikk påknapp "Verktøy" og velg menypunktet "Brenn CD-bilde". I dette tilfellet må du fortelle programmet hvor mappen med filene er plassert. Og også å velge flere parametere: Metoden for opptak (TAO - Trick At Once eller DAO - Disk At Once) og hastighet. Hvis TAO-metoden er innstilt, registreres kun ett spor per mottak. Hvis du vil skrive hele disken, må du bruke DAO-metoden.
Hvis Nero Burning Rom er installert på datamaskinen, kan UltraISO bruke motoren i dette programmet til å brenne plater.

Slik brenner du en plate

Først må du opprette et diskbilde. For å gjøre dette, er det tilstrekkelig å velge filene som skal skrives og sette dem i øverste høyre vindu av programmet. I dette tilfellet vil volumet av de valgte filene vises øverst i vinduet. Dette gjør det mulig å sikre at mengden filer som skal registreres, ikke overskrides diska.Zatem må klikke på knappen "Fil" fra rullegardinlisten og velg "Lagre som", angi en plassering for å lagre navn og bilde forlengelse (iso). Etter at bildet ble opprettet, klikk på "Verktøy" -knappen og bruk menyen "Brenn CD-bilde". I så fall spesifiser opptakshastigheten og andre nødvendige parametere.

Slik åpner du et diskbilde med UltraISO

Klikk på Verktøy-knappen og velg"Monter til virtuell stasjon" -meny. Et vindu åpnes der du må velge ønsket diskbilde i linjen "Bildefil". Deretter klikker du på "Mount" knappen nedenfor. I tillegg kan applikasjonen bruke stasjoner som er montert i programmer Alcohol 120 og Daemon-Tools. Unmount-knappen brukes til å fjerne en disk fra den virtuelle stasjonen. For å åpne det monterte bildet må du gå til mappen "Computer" og dobbeltklikke på den virtuelle stasjonen som vises der.
UltraIso lar deg montere åttevirtuelle stasjoner. For å endre nummeret, klikk på "Valg" - "Innstillinger" - "Virtual Drive". I linjen "Antall enheter" angir du hvor mange stasjoner du vil motta.

Oppretter en oppstartbar USB-minnepinne

For å opprette en oppstartbar USB flash-stasjon, må duha en forberedt flash-stasjon formatert i NTFS og et forhåndsinnspilt bilde av oppstartsdisken i iso-format. Sett inn stasjonen i gratis USB-porten og start UltraISO. Åpne det forberedte bildet. For å gjøre dette, klikk på "File" -knappen, velg "Åpne" fra rullegardinlisten. Nå må du gå til menyen "Boot" og velg "Skriv en harddiskbilde" -element. Her må du finne brevet som svarer til flash-stasjonen, og trykk på "Skriv" -tasten. Metoden for innspilling er best igjen som standard - USB-HDD +.