Tips 1: Skru av en liten skrue (skrue) med et revet hode

Tips 1: Skru av en liten skrue (skrue) med et revet hode


Hvis du trenger å demontere en nattlig eller telefon for reparasjon eller rengjøring, men du har funnet ut at fikseringsskruene er revet av crossheads - dette er ingen grunn til fortvilelse.Skru av en liten skrue (skrue) med et revet hode


Du trenger • - En liten skrutrekker;
 • - superglue;
 • - loddejern med et smalt sting
 • - Bor og liten borekrone.


instruksjon


1


Som regel er tråden av de minste skrueneFør krølling påføres malingen for å øke festens styrke. Derfor, hvis hodet ikke er helt revet av - prøv å varme det med et loddejern med et tynt sting. Det er viktig å ikke overdrive det, fordi Hvis det er plastdeler av saken ved siden av skruen, kan de smeltes fast i skruen. Etter oppvarming, prøv å skru skruen av - det bør bukke lettere. Det viktigste her er heller ikke å overdrive det for ikke å bryte tråden helt.


2


Hvis tråden er helt ødelagt, vil du hjelpesuperlim. Drypp lim inn i revet hull i hodet og sett inn en skrutrekker inn i den. Trykk ned på skrutrekker for bedre å koble til skruen og skruen. Ikke rave skrutrekker til limet tørker! Etter å ha ventet en stund (avhengig av hastigheten på tørking lim), forsiktig, uten brå bevegelser, begynner å skru skruen, sakte legge usilie.Takzhe stedet for lim, kan du prøve å dryppe loddetinn, men det er mindre effektivt.


3


Hvis alle de ovennevnte tiltakene ikke hjalp,Ta en bor med en bor, hvor diameteren er lik diameteren på skruehodet. Forsiktig bor bare hodet (!) Av skruen, prøv så lite som mulig å berøre plastdelene, som skrudd i skruen. Etter at du har demontert den bærbare datamaskinen, vil en del av skruen stikke ut fra bunnen av kontakten. Det kan forsiktig skrues av tanger. For montering, i stedet for en boret skrue, må en ny skrue med vaskemaskin brukes (fordi diameteren av hullet i plasten har økt etter boring).


4


Hvis disse metodene ikke passer og ikkemulighet for å dra nytte av verksted, men behovet for å demontere enheten, og deretter igjen ta en loddebolt og kontinuerlig oppvarming av skruehodet samtidig forsøker å skille de sammenføyde deler (man kan ha behov for en assistent). Snart vil den indre plastskåret av saken varme opp og bryte. Metoden er dårlig fordi en skrue med større diameter er nødvendig for gjenoppbygging, noe som i noen tilfeller er umulig.Tips 2: Skru løs skruen


Ikke bare hjemmebaserte mestere, men også fagfolk står regelmessig overfor en situasjon der det er nødvendig å skru ut og erstatte skrue, men å gjøre det raskt virker ikke på grunn av nedbrytingen selv skruea. også skrue kan svinge inn i treet når det dreier seg,rive av tråden. Dette betyr at når den er vridd, stopper den å holde. I tillegg kan stål av dårlig kvalitet eller feilverktøy også skade skrue, og å skru av det blir problematisk.Slik skruer du skrudd skruen


Du trenger • - tang;
 • - skrutrekker;
 • - Skrutrekker;
 • - Drill


instruksjon


1


Kontroller tilstanden skruea. Hvis det er intakt, men i selve materialet, er hakkene slått av og skrue kan ikke lenger holde materialet, prøv å ikkeTrykk det sterkt når du skruer av, men tvert imot, hjelp ham til å gjøre en returbevegelse, for eksempel ved hjelp av fingernail eller skrutrekker. Hvis det er mulig, prøv å skru den løs, ta tak i hatten med tangen.


2


Ta hacksagbladet og prøv å duplisere hakk på panseret skruea, hvis du har undersøkt at et hakk under skrutrekker eller skrueOvert ble ødelagt. Vanligvis gjort langsgående propyl og skrue er skrudd ut med en ganske kraftig skrutrekker, helst med et T-håndtak. Prøv ikke å skade det nye snittet med overdreven kraft. Hvis skrue gir ikke inn og det er en mulighet til å hente en lue med tanger, så kan du prøve å skru av en slik skrue kombinert - skru opp med høyre hånd skrue skrutrekker, og i en vinkel på 90 grader, hold denne skrue tanger i venstre hånd, prøver også å skru av skrue.


3


Hvis du har fastslått at y skrueog hatten er ødelagt, noe som noen ganger skjer i lang lengde skruemen også et solidt materiale, så hvis det er noen fremspringende del av den brutte over overflaten av materialet skruea, bruk tanger. Ta med til skruei en rett vinkel og tett gripe dem skrue, klemme håndtakene på tangen kraftig mens du snurrer skrue. Hvis du skru av skrue slik at du ikke kan, så kan du prøve å klemme det fremspringende spissen inn i borehullet. For å gjøre dette, løsne patronen og føre den fra over til den ødelagte skrueDu skal klemme den, stram den så tett som mulig med en nøkkel i patronen, og prøv å skru den av.


4


Hvis du bryter hatter skrueog det er ingen deler over overflaten av materialet skrueOg, som du kunne ta tak i, så nær til skruey det er nødvendig å bore et nytt hull med en diameter litt større enn skruea. Deretter, med en sterk aske eller en liten skrutrekker, prøv å flytte skrue i dette hullet, og ta det ut med tangen.
Tips 3: Skru av den revet skruen


Under reparasjon av en bil eller motorsykkel,Hjemme- eller hageutstyr må skru av mange festemidler, forskjellige metall og andre elementer. Svært ofte møter vi revet skruer, fjernelsen av som noen ganger virker nesten umulig. Faktisk er det ikke så vanskelig å skru av den revet skruen.Hvordan skru opp den revet skruen


Du trenger • - Brettnøkkel eller knivhodet
 • - justerbar skiftenøkkel;
 • - skarp meisel
 • - Rett og skrutrekker i skrutrekker;
 • - perkusjonskrutrekker;
 • - Drill;
 • - gassbrenner.


instruksjon


1


Hvis du står overfor problemet med avskruingen revet skrue med skadede kanter, arm med nøkkel eller hode. Disse verktøyene skal hjelpe deg. Hvis nøkkelen eller skruehodet ikke er slitt, prøv å trykke det valgte instrumentet forsiktig med en liten hammer.


2


Hvis ansiktene på den revet skruen ikke er i det hele tatt,Prøv å skru den av med en liten justerbar skiftenøkkel. Hvis du ikke lykkes, bruk en mer komplisert metode. Bruk en skarp meisel til å lage et spor i "dekselet" på den revet skruen. Deretter treffer den et par ganger i en vinkel, og peker meislet i retning av avskruing. Etter å ha gjort dette, vil du enkelt fjerne mutteren som har festet seg til skruen. Skruen i seg selv må kuttes og bores.


3


For å skru av den lille skruen med rette eller krysshullede spor, ta en egnet skrutrekker, sett den inn i sporene, og slå håndtaket med en hammer, skru forsiktig den revet skruen.


4


Du kan også skru av den rippede skruen med en perkussskrutrekker. Trekk den på kanten av "hetten" i retning av å skru av til skruen kommer ut.


5


Noen ganger kan du skru av den revet skruen frabruker en drill. For å gjøre dette må du sette inn en passende dimensjonsekstraktor i verktøyet (enheten for å løsne de revet skruene) og lage et blind hull i "cap" på skruen med en dybde på 10-15 mm (avhengig av lengden på den revet skruen). Deretter setter du avtrekkeren i boreholderen på en slik måte at den koniske trykkskruen er arbeidsdelen. Ved å bruke de langsomste omdreiningene på boret, fortsett å skru opp den revet skruen.


6


Skru av den revet skruen med en gassbrenner. For dette, varme enten selve skruen eller den delen i hvilken den er skrudd. Hvis du har oppvarmet delen, må du begynne å kjøle skruen. Hvis du har oppvarmet skruen, må du avkjøle delen. Som et resultat av den resulterende temperaturforskjellen må den revet skruen skrues av.
Tips 4: Skru løs skruen


I husstanden,å engasjere seg i mindre reparasjoner. Fest kranen eller dørlås, reparer vaskemaskinen eller støvsugeren - rekkevidden av mulige oppgaver er ganske bred. Under reparasjonen, noen ganger må du takle situasjonen når det er nødvendig å skru av den gamle, fast festet, skrue.Skru løs skruen


Du trenger • - Skrutrekkere;
 • - Skiftenøkkel;
 • - hammer;
 • - meiselen
 • - blowtorch;
 • - loddejern
 • - industriell hårføner;
 • - parafin;
 • - terpentin;
 • - oppløsning av svovelsyre
 • - et stykke sink
 • - Grafittfett.


instruksjon


1


Hvis skrue du kan ikke skru av den og du er redd for å rive av hodet med en skrutrekker, prøv å bruke følgende metoder. Hvis mekanismen der den er skrudd tillater, banker skrue hammer, erstatte en skrutrekker for den fra forskjellige sider. På grunn av påvirkningene i trådregionen vil det oppstå mikroskader som kan lette eversjonen skruea. Når det ikke er nok styrke til å forstyrre skrue Med en skrutrekker og ruller i hendene, grip henne til en flat del med en skiftenøkkel. Takket være denne spaken øker du gjentatte ganger beløpet som overføres til skrue innsats.


2


Et godt alternativ er å varme den ulydige skruea eller bolt i flammen på blåsebryteren medetterfulgt av avkjøling med vann. Denne metoden sikrer også utseendet på mikroskraper langs tråden på grunn av termisk ekspansjon under oppvarming og kompresjon ved kjøling. Selvfølgelig er denne metoden ikke så ofte, så vidt ikke alle detaljer kan oppvarmes på denne måten. Alternativt, i stedet for loddlampe, kan du bruke loddejern eller industriell hårføner, dette alternativet passer for små skrues.


3


Hvis du ikke kan skru av skrue Det skal fylles med terpentin eller petroleum. Hvis skrue er plassert vertikalt, lage en plastikk rundt den og hell petroleum i det dannede badet. Vent i omtrent en time og prøv igjen å skru den av. skrue.


4


I noen tilfeller er et radikalt alternativ mulig - hodet skrueog hakket med meisel, er den gjengede delen, om nødvendig, boret.


5


Hvis du prøver å skru av den gamle bolten og allerederev av kanten av hodet med en skiftenøkkel, etterfulgt av en hacksag for metall (eller bare et stykke hacksawblad) for å kutte hodet med en mindre nøkkel. Det er nok å sette av to ansikter. Deretter fyller du bolten med petroleum, går i en time, og prøv deretter å skru den igjen.


6


Du kan prøve å skru av den store bolten medhammer og meisel. Sett meiselen på boltens hode og prøv å rive den av med sterke hammerslag. I mange tilfeller er dette mulig og videre skrues bolten enkelt ut med en skiftenøkkel.


7


Det er en elektrokjemisk versjon av untwisting gamle skrues og bolter. Gjør rundt hodet skrueog kanten av plasticine, sett i formetbad et stykke sink og hell fortynnet svovelsyre. En galvanisk celle dannes hvor rusten aktivt vil oppløse seg. Etter en dag kan du enkelt skru av festet skrue.


8


Ta for regel når du installerer nytt utstyr, uansett hva de er, fett skrues og bolter, som i fremtiden må vrides. Bruk til dette formål grafittfett - selv etter flere år med å være i svært ugunstige forhold beskyttet på denne måten skrue Lett å skru av.