Slik bruker du programmet "Ultra Iso"

Slik bruker du programmet "Ultra Iso"


UltraISO-programmet er utviklet primært for å jobbe med diskopptak, så vel som for å lage bildefiler, opprette virtuelle stasjoner og oppstartbare flyttbare medier.Slik bruker du programmet "Ultra Iso"


Du trenger  • En datamaskin med internettforbindelse.


instruksjon


1


Last ned den nyeste versjonen av UltraISO. Dette programmet erstatter alle de mest populære lignende programmene for å jobbe med innspillingsinformasjon.


2


Installer UltraISO-programmet ved å dobbeltklikke påikonet for installasjonsfilen du lastet ned. Veiviseren for Add Software åpnes. Følg instruksjonene i veiviseren for å fullføre installasjonen.


3


Åpne programmet fra "Start" -menyen eller gjennom "Desktop" på datamaskinen din, hvis du tidligere har indikert behovet for en snarvei på den.


4


Vær oppmerksom på plasseringen av elementene pådet viktigste arbeidsområdet for programmet. Øverst i vinduet er hovedmeny-knappene, samt prosesskontrollknappene til programmet. Hele innholdet i vinduet er delt inn i to deler: Den øvre delen inneholder filer som innebærer opptak på enkelte medier, den nedre er en vanlig explorer, som lar deg søke etter harddiskfiler uten å forlate programmet. I venstre øvre del av applikasjonsvinduet spesifiserer du stasjonen for å skrive til, og i det nedre venstre området, går harddisk katalogtreet for å navigere til det.


5


Ta en nærmere titt på hovedfunksjonene i programmet,brukes oftest når man jobber med den. Åpne menyen "Boot". I denne delen kan du opprette forskjellige oppstartbare flyttbare medier, som starter fra flash-stasjoner og slutter med harddisker. Og du kan både registrere det eksisterende bildet av et program (for eksempel OS) på media, og lese informasjon fra media, skrive det inn i bildet.


6


Merk at "Boot" -menyen erfunksjon, hvor UltraISO-programmet har blitt så populært. Dette er en funksjon for å opprette en oppstartbar flash-stasjon. For å bruke denne funksjonen, velg "Skriv en harddiskbilde" -element. Et vindu åpnes der du må velge en stasjon som peker på flash-stasjonen, bildefilen som skal spilles inn og innspillingsmetoden. Også i dette vinduet kan du umiddelbart formatere flash-stasjonen for senere opptak.


7


Åpne Verktøy-menyen. Elementene i denne menyen lar deg lage virtuelle stasjoner, samt arbeide med innspillingsinformasjon på diskmedier. Det er også mulig å lese data fra disken, og opprette bildet på datamaskinen. Programmet lar deg også velge bildet filformat, som vil være best egnet for deg.


8


Merk at alle hovedalternativene i programmet er i knappemenyen, som ligger under hovedmenyen til programmet.