Barns depresjon

Barns depresjon

Til åttiårene trodde ingen at barna skullekan lide av en slik sykdom som depresjon, og mange foreldre forstår humørsvingninger som ganske vanlig fenomen forbundet med utvikling, vekst og vekst av barnet. Faktisk, i noen tilfeller er saken bare den samme i depresjon, som må herdes allerede på scenen av manifestasjonen.

Barns depresjon

Det er nødvendig å slå alarmer allerede nårBarnets sorg, tap av hans håp eller hjelpeløshet blir merkbar. Hvis du ikke kan takle depresjon alene, ikke skam deg og ikke vær lat til å konsultere en lege.

Noen ganger skjer det at foreldrene selv skaperen dårlig situasjon i en familie som produserer depresjon. I dette tilfellet tilrettelegges depresjonen av stridigheter, vold, raske temperament, "berøring" barnet og foreldrenes aggresjon.

Symptomer på barndomsdepresjon: humørsvingninger, tap av interesse, mangel på planer, tanker om flukt eller død, forstyrret appetitt og søvn, aggressivitet, irritabilitet og følelser av hjelpeløshet og ubrukelighet.

Hvordan kan foreldre hjelpe et barn? De skal snakke med ham, finne ut årsakene til depresjon og garantere deres hjelp. Du kan også gi eksempler fra ditt eget liv og fortelle hvordan de beseiret depresjon. Barnet skal være omgitt av oppmerksomhet og glede ham med overraskelser, turer og gaver.