Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en bedrift

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en bedrift

For å starte en kommersiell aktivitetog åpne egen virksomhet, er det også nødvendig å samle en pakke med dokumenter som vil bidra til å utføre næringsvirksomhet innenfor rammen av den russiske føderasjonens nåværende lovgivning.

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en bedrift

instruksjon

1

Først av alt er det nødvendig å studere lovgivningsgrunnlagetog hvis du trenger ytterligere avklaring, må du kontakte en spesialist. For å engasjere seg i kommersielle aktiviteter, dvs. som skal bringe økonomisk profitt, er det nødvendig å utstede alle dokumenter. Det er nødvendig å velge mellom: å opptre som en enkelt entreprenør eller å etablere en juridisk enhet og registrere den på foreskrevet måte.

2

I en juridisk enhet er det nødvendig å danne en lovfestetkapital (kontanter eller eiendom) og opprettholde full regnskapsføring. En enkelt entreprenør kan foreta finansiell regnskap på en forenklet måte, men for alle transaksjoner som inngås, vil han være ansvarlig for sin eiendom av en person. Valget av organisatorisk og juridisk form bør avhenge av flere faktorer: risikoen for kommersiell aktivitet, skattesystemet og selve typen entreprenøraktivitet.

3

For registrering av en juridisk enhet, er det nødvendigbestemmer seg for å etablere en organisasjon, skrive en charter og fylle ut søknadsskjemaet med skattemyndigheten, søknaden må være notarielt sertifisert. Etter registrering med skattemyndighet utstedt et sertifikat av staten registrering av en juridisk enhet og en kopi av kontrakten med den skattemyndighet, innen fem dager, må du komme opp på skattekonto og sende inn en søknad om å velge et skattesystem, hvis en slik funksjon er levert av aktiviteten.

4

I styringen av statistisk regnskap er det nødvendigBestill et brev om økonomiske aktiviteter. Motta i skatteinspeksjonen et registreringsbevis hos skattemyndigheten og en melding om skattesystemet i organisasjonen. Avslutt en leieavtale av ikke-boliglokaler, hvis dette er nødvendig (kontor, lager, industrielle lokaler).

5

Få en lisens hvis den økonomiskeaktiviteten faller under lisensiering, nødvendig tillatelse fra sanitær- og brannkontrollmyndighetene, dersom det er fastsatt i lovgivningen i Russland. Bestil et segl av en juridisk enhet. Åpne en oppgjøret konto hos et kredittinstitusjon, for ikke-kontanter og lønn. Det er nødvendig å ta vare på riktig gjennomføring av regnskapsdokumenter og rettidig innlevering av skatterapportering.