Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en ølbar

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en ølbar

Ølbaren er en av de mest populære etablissementene. For å åpne din egen, bør du forberede deg godt: velg et egnet sted og samle den nødvendige listen over dokumenter.

Hvilke dokumenter er det nødvendig for å åpne en ølbar

Organisatorisk og juridisk form

Før du åpner din egen ølbar,det er nødvendig å nøye studere lovverket som regulerer detaljhandel med alkoholholdige drikkevarer. Loven bestemmer hvem og hvor kan selge øl. For eksempel, for å selge noen alkoholholdige drikker er strengt forbudt i de medisinske og utdanningsinstitusjoner, transport fasiliteter, bussholdeplasser, markeder og vokzalah.Sleduet å ta hensyn til, hvordan du skal velge den juridiske form av å gjøre forretninger. LLC er det optimale alternativet, siden for denne organisasjonen er skattesystemet forenklet. Dette gjør at du kan spare på skatt på fortjeneste og eiendom i bedriften og mva. Når du utarbeider dokumenter, må du ta hensyn til kravene til å plassere linjen. Området må være minst 180 kvadratmeter. Baren bør ikke plasseres i en boligbygging. Sannsynligvis må rommet repareres. Også, etter registrering av alle dokumenter som er nødvendige for å kjøpe utstyr som mikrobølgeovner, plate, bar, skap, møbler for rommet, kassaapparat, utstillingsvindu, kjøleskap, kaffemaskin, en generator og is crusher, en modul for montering øl kraner, shakers, retter og bar tilbehør. I tillegg til den garanterte kvaliteten på øl, må du ta seriøst hovedmenyen i baren. Det kan bestå ikke bare av en rekke øl snacks, for eksempel toast, pølse, etc., men også inkluderer komplette måltider.

Bedriftsregistrering

For å starte registrering av dokumenter er det nødvendig fra registreringaksjeselskap. Det vil koste fra 1000 til 5000 rubler. Prisen avhenger av om advokatfirmaene skal brukes. Det er også nødvendig å få produktsertifisering og en lisens for salg av alkoholholdige drikkevarer. Prisen på lisensen for en periode på fem år koster rundt 40.000 rubler. Deretter må du inngå en leieavtale eller kjøp / salg av lokalene hvor linjen vil bli plassert. Leien av lokalene vil koste rundt 80 000 rubler. Det er nødvendig å registrere et kasseapparat og inngå en kontrakt for vedlikehold, etter det - for å få tillatelse til å åpne en bar i lokalene i SES og brannvesenet. Det er svært viktig å inngå avtale om systematisk rengjøring av ventilasjons- og klimaanlegg. Og til slutt, for å få rett til å starte baren, trenger du en statstillatelse fra Rospotrebnadzor.