Tips 1: Hva betyr en tatovering - en krone med vinger?

Tips 1: Hva betyr en tatovering - en krone med vinger?


Tatoveringer blir stadig mer populære hver dag. Men før du søker på kroppen din dette eller det bildet, er det verdt å lære mer om meningen med den.Kron med vinger


Estetisk og vakkert se tatoveringer med en kroneog vinger. Denne kombinasjonen bringer eieren lykke til, og betyr også en sterk vennskap og lojalitet. Denne tatoveringen er et symbol på makt og ønske om å lede andre mennesker til å være i noenlunde grei og over dem. Tidligere symboliserte kronen med vinger at denne eller den personen tilhører den edle familien. Kronen kan også bety stor lykke. En tatovering med en krone for øyeblikket er en sjeldenhet. Og forskjellige sosiale lag kan oppleve dette symbolet på forskjellige måter. Hvis kronen er avbildet med vinger i området av hjertet, er hun en personifisering av kjærlighet og troskap. Dette bildet i middelalderen kan bare gjøres av monarker. Og i Storbritannia ble en slik tatovering brukt på hans kropp av kongens tilhenger. For tiden betyr kronen, laget i keltisk stil, rikdom og tillit til fremtiden. Tatovering med noen skarpe tenner kan symbolisere håp, tro og lyubov.Korona med vinger, som har samtidig eller halvedle edelstener, har en filosofisk betydning og kan symbolisere søk etter meningen med livet. Ofte er disse tatoveringer foretrekker å gjøre på underarmen, noe som betyr makt eller ønske om å kontrollere andre. Noen religiøse mennesker foretrekker å sette en slik tatovering som utførelsen av deres religion. Kronen med vinger i dette tilfellet betyr den guddommelige begynnelsen. Bilde med monarkens krone i dag foretrekker å gjøre på en rekke områder av kroppen: på håndleddet, ankel, bak øret. Noen brukes til kroppen kronen med vingene i bortgjemte steder, som ikke ønsker å bære på offentlig visning. Andre foretrekker å vise frem det opprinnelige maleriet.

Viktighet i kriminelle verden

Før du søker på kroppen din dettetatovering, er det tilrådelig å tenke, siden i den kriminelle verden betyr det en alvorlig forbrytelse. Det kan også vitne til den høyeste stillingen av kriminelle i den hierarkiske stigen. Uansett kronen symboliserer med vinger i den kriminelle verden, for vanlige mennesker er det et symbol på seire, utholdenhet og selvkontroll.

Varianter for jenter

Jenter velger ofte for en tatoveringsmå og elegante alternativer. Kvinner bilder av denne tatoveringen ser ofte ut som et helt kunstverk. For jenter betyr kronen med vinger den unike egenskapen til personen. En tegneserie, stilisert krone tatovering med små vinger kan si at hennes elskerinne føles som en vakker prinsesse og venter på prinsen hennes.

Tips 2: Hva betyr tatoveringskronen?


Bildet av kronen som en tatovering forekommer ikke veldig ofte. Vanligvis er disse tatoveringer laget av folk som sliter med makt over andre.Hva betyr en tatoveringskrone?


Symbolisk betydning

I middelalderen symboliserte kronen en direkteholdning til den herskerfamilie. Ofte ble det avbildet på røde flagg og våpenskjold. Tatovering med et bilde av en krone kan sees som en elite type tatovering, som tar sikte på å fremheve personens posisjon i sotsiume.Bolee subtil tolkning av dette symbol avhenger av plasseringen av tatovering på kroppen og tilhørende bilder. For eksempel, hvis en tegning er laget over hjertet, symboliserer en slik tatovering lykke til. Celtic armbånd - karakteristisk bilde som inneholder hjertet, kronen og to armer som støtter dem - betyr en forbindelse av Love (hjerte), fidelity (krone) og Friendship (hands). Dette symbolet blir stadig mer populært motiv for tatuirovki.Devushki velger ofte ikke-tradisjonelle bildet av kronen, for å understreke sin overlegenhet over andre, eller bare for å skille seg ut. Denne tatoveringen har vanligvis ingen mening. Hvis kronen er ledsaget av et annet symbol, indikerer det vanligvis sin betydning. I mange religioner og kulturer anses kronen som et symbol på guddommelighet. Så, er kristendommen viden kjent for Korona Marii Magdalena, på gresk, hedensk mytologi er det en krone av laurbær av Apollo, som også er i hovedsak en krone, og i den koreanske tradisjon kronet skilpadde symboliserer lang levetid og spokoystvie.V generell forstand, sier en tatovering av en krone som en person ønsker å makt, vil understreke sin betydning, gjøre seg mer meningsfylt enn han er. Paradoksalt nok kan en slik tatovering snakke om den romantiske naturen til eieren, ønsket om å gå tilbake til de gamle gode tider. Alt avhenger av stilen på bildet av dette symbolet og plasseringen av applikasjonen.

Kronen i en kriminell tatovering

Det bør huskes at bildet av kronen ofte erbrukes i kriminelle tatoveringer, hun får spesiell betydning i den kriminelle verden. Kongen i en kriminell tatovering snakker om den høye autoriteten til sin operatør i sonen. Det indikerer ofte spesielt alvorlige forbrytelser, ikke villighet til å korrigere. Det kan sies at kronen i en kriminell tatovering er et symbol på hatets rekkefølge. Kongen, som er plassert over slangene, er en attribue til en tyv i tyv. En kronet tiger med en skallle i sine poter skiller gopniks og symboliserer en tendens til vold. Kronen plassert på fangens rygg er et tegn på ydmykelse.


Tips 3: Hva betyr kronetatoveringen?


Utvilsomt, kronen personifiserer kraft, prestisje og makt over hele verden. Det er ikke rart at mange unge gutter og jenter gjør tatovering på kroppen sin, gir preferanse til kronen.En tatovering i form av en krone er et symbol på mot, kraft og kraft!


Tattoo i form av en krone. verdi

Kapital sannhet kan kalles at kronen -Det er et symbol på monarki, som allerede på et underbevisst nivå fremkaller foreninger med ubegrenset og individuell makt. Merkelig, tatoveringer i form av en krone har ikke noe kjønn i det hele tatt: de kan fylles på både mannlige og kvinnelige kroppen. Det er verdt å merke seg at verdien av en slik tatovering også vil forandre. For eksempel tatoveringer i form av en krone på jenter snakker om ønsket om å stige over alle omgivelsene, over kjærester. Ofte hjelper dette dem med å informere omverdenen om deres "privilegium", men mottatt på en selvutnevnt måte. Derfor er løveandelen av jenter som fyller en slik tatovering, tenåringer som har et sterkt ønske om å bli prinsesse. Generelt betyr en slik tatovering, festet på en jente, hennes selvuttrykk. Forresten, ofte slike tatoveringer er fylt og for å demonstrere til menn deres høye posisjon. Slike jenter liker å konkurrere med menn i enhver livssfære. I noen kulturer personifiserer kronen, som er laget i form av et opplyst symbol, de høyere krefter. Hvis tatoveringen med kronen er laget for røde kortdrakter, så er eieren en homofil. Hvilke representanter for seksuelle minoriteter vil uttrykke seg med en slik tatovering er uforståelig. Det er en oppfatning at denne tatoveringen er gjennomboret på dem voldsomt. Forresten, utformingen av denne tatoveringen lar deg plassere den på nesten hvilken som helst del av kroppen. I utgangspunktet er en slik tatovering fylt i form av en enkelt krone, men ganske ofte er det hele kombinasjoner av kroner og edelstener.

Prison verdi av en tatovering i form av en krone

Mange tatoveringer kom til det verdslige livet frafengselsunderkultur. Dette er originale "koder". Det faktum at tatoveringen, spiddet på steder ikke så fjern, kan ofte fortelle om sin eier mye mer enn han gjorde. For eksempel kan kronen, kronet slange hode, plasseres på brystet eller skulderen, er betegnelsen på kingbolten. Med andre ord, en slik person har i hendene en viss uformell makt og dirigerer declassed elementer av samfunnet (kriminelle, zekami, banditter) .Esche en fengsels betydning kroner preget på kroppen - dette er en alvorlig kriminalitet og ulydighet mot straffesystem. En slik person er respektert, lovsang og tilbedelse i fengsler (og i naturen). I tillegg er tatovering av kapslene anvendt over konvensjonelle små kriminelle - vandaler, tyver gate. I dette tilfellet ser tatoveringen som en krone, noe som holder i labben Tiger.


Tips 4: Keltiske tatoveringer og deres betydning


Til tross for det svimlende valget av ulikebilder for tatoveringer, keltiske tatoveringer har alltid vært en varm favoritt ikke bare blant menn, men også blant kvinner. Det keltiske mønsteret er en av de mest intrikate og mystiske. Det er lett å lære på grunn av vevde linjer, spiraler og sirkler. Nedenfor er de mest populære keltiske tatoveringer og deres betydninger.Keltiske tatoveringer og deres betydning


instruksjon


1


En av de mest populære keltiske symbolenetatoveringer - Keltisk kryss. Det ser ut som en kristen, men i sentrum er det en sirkel. Et intrikat knutemønster gir det et unikt og uvanlig utseende. Korsets betydning er tvetydig. For noen er det et symbol på Guds uendelige kjærlighet, mens for andre er det et falsk symbol. Det er en legende at det keltiske korset ble oppfunnet av Saint Patrick, som forsøkte å konvertere de hedniske folket i Irland til den kristne tro. De vanligste stedene for å tegne bildet av korset: underarm, rygg og håndledd.Keltiske tatoveringer og deres betydning

2


Shamrock er et keltisk symbol på den hellige treenighet i den irske katolske kirken. I tillegg betyr det liv og gjenfødelse etter døden, dvs. uendelig.Keltiske tatoveringer og deres betydning

3


Butterfly - dette er en av de mest kjære kvinnenetatoveringer. Keltiske sommerfugler symboliserer en gjenfødelse fra en pupa til en vakker sommerfugl. Og også, er sommerfuglen et symbol på flaks, frihet, velstand og triumf. Ofte er denne tatoveringen brukt på nedre rygg.Keltiske tatoveringer og deres betydning

4


Keltiske knuter kan brukes somuavhengig tatovering, og som en del av det. Symbolen til de keltiske knutene er ikke helt klar, selv om noen tror at de keltiske knottene har magiske krefter. Men den mest åpenbare betydningen av de keltiske knutene er uendelig.Keltiske tatoveringer og deres betydning

5


Det keltiske hjerte symboliserer foreningen av to sjeler og er vanligvis vant til å vise hengivenhet til en elsket. Slike tatoveringer er populære både blant menn og kvinner.Keltiske tatoveringer og deres betydning

6


Livets keltiske tre symboliserer Edens hage som en bro mellom jord og himmel. I kelternes mytologi er treet et symbol på liv og generøsitet, fordi Det gir mat og ly til mennesker og dyr.Keltiske tatoveringer og deres betydning

7


The Claddagh Ring er et symbol på vennskap og lojalitet. I denne tatoveringen er det et bilde av hjertet som holdes av to hender, og en krone som ligger på hjertet. Hver av disse symbolene har sin egen betydning. Hjertet utgjør naturlig, kjærlighet, vennskap og omsorg, og kronens troskap.Keltiske tatoveringer og deres betydning

8


Kelter er kjent for sine fantastiske labyrinter, somde bygget. Disse labyrintene fant også et sted i keltiske tatoveringer. De symboliserer livsstien. Hvis du ser nøye på de keltiske labyrinter, kan du se bilder av forskjellige dyr.Keltiske tatoveringer og deres betydning