Hvordan rense en ølmage, eliminere flere produkter

Hvordan rense en ølmage, eliminere flere produkter


Utseendet til en ølmage med ølforbruker ikke direkte relatert, men mengden drukket fører fortsatt til en langsom vekst i bukhulen. For det første, ved å øke volumene øl som strømmer inn i deg, strekker du veggene. For det andre, ved øl stimulerer du appetitten, noe som fører til overspising.Hvordan rense en ølmage, eliminere flere produkter


instruksjon


1


For å fjerne øl mage, er det nødvendig å utelukke minstEt stort skadelig produkt er øl. Bak ham kan du i hvert fall midlertidig gi opp annen alkohol. Etter å ha blitt vant til en skumdrykk, prøv å gå tilbake til forbruket, ikke oftere enn 2 ganger i måneden. Ellers, bli kvitt øl magen for alltid vil ikke lykkes.


2


Hvis du seriøst tenker på ditt utseende, ogØlmage plager deg mest, begynner å nekte fett og krydret mat. Ølpølser, røkt oster, stekte pommes frites og majones - alt dette var vellykket sammen med øl, ble lagt på magen og snu det til en ølfat. Gi opp ølforretter. Uansett hvor riktig ernæring du ikke støter på, men bare denne tilnærmingen vil redde deg fra ølmagen. Hvitbrød kan erstattes med melprodukter fra fullkorn, stekt kjøtt vil bli erstattet av kokt. Ikke overeat.


3


Først vil ølmagen din bli "opprørt" og"Offended", han vil begynne å "hevne", viser en sterk appetitt og forårsaker et ønske om å spise mer. Bedra ham ved å kaste vegetabilsk mat i den strakte magen: epler, bananer, gulrøtter, kål, tomater og agurker. Naturlig vegetabilsk fiber er nå din venn. Sult vil måtte bli ignorert, til ølmagen, forårsaket av spenningen i magen, krymper ikke til sin tilstrekkelige størrelse. Grønn te er godt muffled av rumbling.


4


Kostholdet er ikke i stand til å kvitte seg med ølmage. Calorie teller er bra, men det er ikke en panacea. Bruk flere kalorier enn du forbruker. Bytt reise på t-banen ved å gå, ta en kald dusj om morgenen, kjøp en sykkel, til slutt. Ikke nekter å slappe av i frisk luft og aktive spill med venner. Idrett livsstil vil vende tilbake til deg harmoni og helse.