Tips 1: Hvordan skru ut choke

Tips 1: Hvordan skru ut choke

union Det er en bushing som i den ene enden har en tråd, som er nødvendig for feste til forskjellige slanger eller beholdere. Den andre enden av delen har en annen form. Hvordan skru unionen riktig ut?

Hvordan skru av foreningen

instruksjon

1

For å pumpe bremsene, er det nødvendigskru ut bløderen på hjulene. Ofte er det en situasjon når de er sterkt "festet" eller de er revet av alle sporene. Og selv smøremidlet WD-40, som alltid kommer til redning, er maktesløs i denne situasjonen.

2

I så fall skal du kjøpe nøkkelen til ønsketdiameter, hvor hodet er kuttet, og siden er fastklemt med en skrue. Denne nøkkelen kalles også kuttet. Prøv å bruke den til å skru av den rustne choke. Hvis dette ikke hjalp, og nøkkelen bare skjærer metallet fra foreningens hode, som lenge har blitt til en sylinder, må du ty til triks.

3

Finn en microdrill med hvilkenbor et gjennomgående hull i nøkkelhodet, legg deretter unionen på nøkkelen og stram så langt som mulig. Igjen, plukk opp en microdrill og bruk en 2-3 mm bore for å lage et hull som går gjennom nøkkelen og lederen av foreningen. Sett inn en lang pin, som passer godt til skaftet. Ikke ta en negl, for i fremtiden vil det være veldig vanskelig å få det ut. Gjør litt innsats, og choke vil være i hendene dine. Ta tangen og med hjelp av dem, fjern pinnen fra hullet.

4

Hvis du ikke har en drill, kan duBruk en annen metode og fjern monteringen ved sveising. For å gjøre dette, sett nøkkelen fra siden og sveis den ene til den andre. Deretter begynner du å skru av foreningen ved å bruke maksimal kraft.

5

En annen måte å skru av den fastgjorte chokeer følgende. Plukk opp hammeren og slå den hardt. Det må tas hensyn til ikke å treffe støtten, noe som kan føre til alvorlige problemer. Om nødvendig, ta flere streik for å oppnå ønsket resultat. Husk at det alltid er bedre å kontrollere tilstanden til alle delene og holde styr på dem.

Tips 2: Hvordan skru opp tråden

Ved reparasjon av ulike enheter er det ofte nødvendigskru ut gjenget tilkobling. Det er vanligvis tilstrekkelig å bruke en nøkkel for å skru bolt eller mutter. Men noen ganger må du stå overfor en rustet tråd, noe som stædig ikke gir seg til virkningen av instrumentet. For å eliminere en slik tilkobling, i tillegg til fysisk styrke, trenger du kunnskap og kunnskap om noen triks.

Hvordan skru opp tråden

Du trenger

 • En nøkkel eller nøkkel nøkkel, flytende WD-40, parafin, filler, meisel, stålskrutrekker, hammer.

instruksjon

1

Når du løsner dårlige trådbare ledd, bruk en ende eller nøkkel, da bruk av et konvensjonelt verktøy kan føre til at kantene bryter.

2

Bruk en væske som kalles "flytende"nøkkel ". Dette fettet trenger mellom kontaktdelene og fjerner rust. Rengjør den synlige delen av tråden fra smuss og rust, rør væske og la det stå i 10-20 minutter. Etter det må tråden gi.

3

Hvis plasseringen av skrueforbindelsen tillater, varme tråd og trykk forsiktig på den over hele diameteren. Når oppvarmet, vil mutteren utvides, da det kan være lettere å skru av. Det viktigste - ikke la mutteren kjøle ned, ellers vil det klemme seg tråd.

4

Som en siste utvei, bruk en meisel eller en solid stålskrutrekker. Skyv verktøyet inn i mutterens ansikt og trykk på tangenten i retning av å skru av tråden.

5

Sterk rustet mutter skrues med parafin eller fett type WD-40. For smøremiddelet å trenge inn i tråd dypere, bruk på fugen i lang tid en klut fuktet med parafin eller WD-40 rette.

6

Hvis tråden ikke kan skrues ut, gjør motsatt - prøv å stram mutteren. Ofte fungerer et slikt trick, skiftet fra stedet, og mutteren får evnen til å skru av.

Tips 3: Skru av den revet skruen

Under reparasjon av en bil eller motorsykkel,Hjemme- eller hageutstyr må skru av mange festemidler, forskjellige metall og andre elementer. Svært ofte møter vi revet skruer, fjernelsen av som noen ganger virker nesten umulig. Faktisk er det ikke så vanskelig å skru av den revet skruen.

Hvordan skru opp den revet skruen

Du trenger

 • - Brettnøkkel eller knivhodet
 • - justerbar skiftenøkkel;
 • - skarp meisel
 • - Rett og skrutrekker i skrutrekker;
 • - perkusjonskrutrekker;
 • - Drill;
 • - gassbrenner.

instruksjon

1

Hvis du står overfor problemet med avskruingen revet skrue med skadede kanter, arm med nøkkel eller hode. Disse verktøyene skal hjelpe deg. Hvis nøkkelen eller skruehodet ikke er slitt, prøv å trykke det valgte instrumentet forsiktig med en liten hammer.

2

Hvis ansiktene på den revet skruen ikke er i det hele tatt,Prøv å skru den av med en liten justerbar skiftenøkkel. Hvis du ikke lykkes, bruk en mer komplisert metode. Bruk en skarp meisel til å lage et spor i "dekselet" på den revet skruen. Deretter treffer den et par ganger i en vinkel, og peker meislet i retning av avskruing. Etter å ha gjort dette, vil du enkelt fjerne mutteren som har festet seg til skruen. Skruen i seg selv må kuttes og bores.

3

For å skru av den lille skruen med rette eller krysshullede spor, ta en egnet skrutrekker, sett den inn i sporene, og slå håndtaket med en hammer, skru forsiktig den revet skruen.

4

Du kan også skru av den rippede skruen med en perkussskrutrekker. Trekk den på kanten av "hetten" i retning av å skru av til skruen kommer ut.

5

Noen ganger kan du skru av den revet skruen frabruker en drill. For å gjøre dette må du sette inn en passende dimensjonsekstraktor i verktøyet (enheten for å løsne de revet skruene) og lage et blind hull i "cap" på skruen med en dybde på 10-15 mm (avhengig av lengden på den revet skruen). Deretter setter du avtrekkeren i boreholderen på en slik måte at den koniske trykkskruen er arbeidsdelen. Ved å bruke de langsomste omdreiningene på boret, fortsett å skru opp den revet skruen.

6

Skru av den revet skruen med en gassbrenner. For dette, varme enten selve skruen eller den delen i hvilken den er skrudd. Hvis du har oppvarmet delen, må du begynne å kjøle skruen. Hvis du har oppvarmet skruen, må du avkjøle delen. Som et resultat av den resulterende temperaturforskjellen må den revet skruen skrues av.

Tips 4: Skru av bremsene

Bremsesystemet utfører en av de viktigstefunksjoner - gir en kontrollert endring i bilens hastighet, hjelper den å stoppe og holde seg på plass under parkering, slik at den alltid har de høyeste kravene. Hovedbrennstoffet i arbeidsbremsesystemet er hydraulisk, der i tillegg til bremsepedalen, forsterkeren, hovedbremsesylinderen og hjulsylindrene er det slanger og rør.

Hvordan skru opp bremsene

Du trenger

 • - en skiftenøkkel;
 • - Bremsevæske;
 • - kapasitet
 • - Vinylrør.

instruksjon

1

Som regel er utskifting av bremsebelegg foranForberedende arbeid relatert til rengjøring av overflaten av skorsteinene fra gjørmen, og påføring på gjengede ledd av en spesiell sammensetning for å lette skruen av mutterene. I tillegg er det nødvendig å forberede på forhånd en spesialnøkkel, bremsevæske for å fylle opp, en tom ren beholder for drenering av spillvannet fra bremsesystemet og et mykt vinylrør.

2

Som et eksempel kan vi vurdere utskiftningenbremserør på bilen VAZ-2107. For større bekvemmelighet, sett bilen på en grop eller på en flyover. Først, ved hjelp av en Phillips-skrutrekker, skru de to skruene som sikrer det bakre bremsepipet til billegemet (hvis det er noe).

3

Etter dette, ved hjelp av en spesialnøkkel,skru de to rørfittingsene til bremseslangen og trykkregulatoren og fjern røret. På slutten av alt nødvendig arbeid er rørene montert i omvendt rekkefølge med etterfølgende oppbremsing av bremsevæsken og kontroll av bremsekvalitet.

4

På biler VAZ-2110, 2111 og 2112 den førstedet er nødvendig å skru rørene bort fra hovedcylinderen og bremseslangene, og koble deretter hovedcylinderen og slangåpningene. Skru de tre mutrene i den neste operasjonen og fjern plastdekselet. Da er det allerede mulig å fjerne metallplater og koble rørene fra holderen. Hvis holderen er ødelagt, må de byttes ut.

5

Monter de nye rørene i omvendt rekkefølge,Deretter, som en sjekk, lager et pumpebremsesystem. Det er nødvendig å fjerne luft som har angitt den. Et tegn på luft inn i bremsesystemet er et økt slag og en myk depresjon av bremsepedalen når den trykkes inn. Det er følgende blødningssekvens bremsene: bak høyre, venstre foran, bak venstre og høyre foran.