Tips 1: Hvordan male en ripe på støtfangeren

Tips 1: Hvordan male en ripe på støtfangeren

Støtfangeren er den delen av maskinen som er mest utsatt for ulike skader under drift. Nesten hver sjåfør hadde engang problemer med mislykket parkering, noe som resulterte i støtfanger det var riper. For å bli kvitt dette problemet er det ikke nødvendig å kontakte tjenesten. Men du klarer det selv.

Hvordan male en ripe på støtfangeren

Du trenger

 • - en bøtte med vann;
 • - bil sjampo;
 • - en myk svamp for vasking
 • - sandpapir med kaliber 1200, 1300 og 1500;
 • - løsningsmiddel;
 • - et spesielt sett for å male riper
 • - Spraybur med lakk;
 • - polering.

instruksjon

1

Først må du kontrollere den skadede støtfangeren og vurdere skadeens art og skalaen. Ta en bøtte med vann, bilsjampo og med en svamp, begynn å vaske den fra smuss. Hvis støtfanger Det er spor av gummi, tørk dem av, bruk et løsemiddel.

2

Når støtfangerflaten er helt rengjortfra smuss, ta sandpapir av kaliber 1200-1300, og med hjelp av glatt ut riper. Sørg for å gjøre dette med vann. Når det skadede lakket er fjernet, og overflaten har blitt jevnere, kan du fortsette å male.

3

Hvis støtfanger Det er dype riper, det er nødvendig zashpatlevatderes tynne lag og etter at kittet tørker, juster dette stedet med sandpapir. Ta tannpirken som kommer i det spesielle malingssettet, og forsiktig males denne lappen. La malingen tørke og gå gjennom det malte området igjen med sandpapir. Hvis ønskelig, kan du erstatte den med rip eller polsk.

4

Deretter tar du en ballong med en fargeløs lakk. Før du bruker den til støtfangeren, trene på et annet objekt. Deretter begynner å sprøyte lakk på den malte delen av støtfangeren, og sørg for at det ikke er fett og støv rundt den.

5

Som regel, etter å ha sprayet støtfangerflatenblir ujevn. For å fikse dette, ta vanntett sandpapir av kaliber 1300 - 1500 og forsiktig, hold den i en vinkel på 45 grader, flat den malte delen. Ikke gå glipp av øyeblikket når du må ta en polsk, og på slutten av prosedyren stopper i tide, ellers kan du slette alt og unngå å male det vil ikke fungere.

Tips 2: Slik fjerner du en skrape på støtfangeren

Riper på bilen, spesielt på støtfanger - Et fenomen ganske ofte og ubehagelig forhver bil entusiast. Og selvfølgelig forsøker hver maskininnehaver å kvitte seg med disse riper så raskt som mulig. Den eneste komplikasjonen er at støtfangeren vanligvis er et stykke laget av plast, noe som betyr at det er vanskeligere å reparere skaden.

Slik fjerner du en skrape på støtfangeren

Du trenger

 • - Spesielle midler for polering;
 • - sliping papir;
 • - kitt;
 • - automatisk maling.

instruksjon

1

Skader på bilen kan være lyseuttrykt når bunnen er dyp og ikke altfor merkbar når støtfangeren er litt frynsete. Hvis riper er nesten utvisket, gjør du følgende: først, for å slette restene av spor av maling løsemiddel (dersom hindringen var en liten hage gjerde eller andre radiobiler), deretter forsiktig male over alt med lakkskader identisk til fabrikken maling farge.

2

Hvis ripe er dyp, så merglobalt arbeid. Plasser ripe bør være kitt. Deretter, etter at kittet tørker, plasserer du skaden forsiktig i sanden og maler den deretter.

3

Et annet alternativ er å fjerne riper fra støtfanger - ved hjelp av maling. Støtfangeren er helt fjernet og plassert slik at overflaten er parallell med gulvet. Deretter må du ta malingen i kroppsfarge og begynne å hælde den i sprekker. Når malingen når kantene på riper, kan du stoppe, trimme alle steder og la malingen tørke.

4

Fra grunne riper kan fortsatt bli kvittpolering hjelpemiddel. Dette skjer ved hjelp av slipepapir. Sug slipeskuffen i varmt vann, og start deretter med en fuktig 45 graders vinkel papir, med energetiske, men nøyaktige bevegelser, for å jevne støtfangerens overflate. Etter det må du la overflaten tørke og dekke den med lakk. Skrape blir nesten usynlig.

Tips 3: Slik fjerner du riper fra støtfangeren

Nesten hver bilinnehaver minst en gang i livetmøtt med et slikt problem som en skrape på støtfangeren. Mange ønsker ikke å gå til bensinstasjonen og betale sprø penger for restaurering, og de er i sin egen rett. Slett scratch med støtfanger Det er ikke vanskelig å ha alt du trenger med deg.

Slik fjerner du riper fra støtfangeren

Du trenger

 • - polering;
 • - polering maskin;
 • - en klut for fjerning av flekker;
 • - maling for støtfangerens farge
 • - Et stykke avis.

instruksjon

1

Først ta vare på å kjøpe poleringmaskiner. Prisene varierer fra 10 til 30 tusen rubler. Ikke tro at dette er for mye for en slik ting. Du vil skrape støtfangeren mer enn en gang, og nesten hver gang du går til biltjenesten.

2

Kjøp en polsk. Fordelene med moderne produsenter gir et bredt spekter av slike produkter, og å finne en passende en vil ikke være vanskelig. Valget av poleringsmiddel er basert på materialet som støtfangeren er laget på, i form av en polermaskin og, selvfølgelig, det formål du forfølger. Deretter får du en spesiell klut som fjerner flekkene fra glassflatene. Det er lettest å finne det i optikk.

3

Velg en farge for fargen støtfanger. Hvert bilmerke på en eller annen måteIndikerer fargen på bilens deler. For denne informasjonen, kan du kontakte det offisielle representantkontoret for bilfirmaet eller søke etter informasjonen du trenger på Internett. I de fleste fora er det som regel regelmessig informasjon.

4

Fortsett med prosessen med å fjerne riper. Her er det nødvendig å bli styrt av prinsippet "Du går stille, du vil fortsette". Ta deg tid, virksomheten er veldig subtil og krever ytterste omhu. Ikke bruk for mye polert. Hvis du overdriver det, blir malingsfargen mindre mettet, og overflaten er matt. Ved polering må du ikke bruke overdreven kraft eller trykke på polermaskinen. Når poleringen er ferdig, rive av et stykke avis på størrelse med A4. Ikke lagre og dekke avisen, ikke bare skrapt sted. Da avisen tett festet til overflaten støtfanger, bruk maling på den og hold på støtfangeren i 10-15 minutter.

5

Vent til malingen har tørket og tørk hele støtfangeren med en fille for å fjerne flekkene. Vel det er alt, støtfangeren er fullstendig restaurert!