Tips 1: Slik strammer du skruen

Tips 1: Slik strammer du skruen

Selv om du ikke liker å lage og gjøre noe med huset med egne hender, vil du likevel møte før eller senere situasjonen når du må vri skrue. En enkel, det virker, kan operasjon i noen tilfeller føre til mange vanskeligheter.

Slik strammer du skruen

Du trenger

 • - skrutrekker;
 • - en nøkkel eller en skiftenøkkel;
 • - Skrutrekker;
 • - vår og brakett;
 • - Gummi tube;
 • - lim eller maling.

instruksjon

1

Undersøk hodet skrueog velg det riktige verktøyet forvri. Hvis hatten har en utskjæring, velg en kryss eller flat skrutrekker med riktig diameter. Merk at hvis du tar en skrutrekker som er for liten, vil den rulle, og for mye kan bryte tråden.

2

Hvis hodet skruemen den er laget i form av en sekskant eller en firkant, velg en passende nøkkel, du kan også bruke en justerbar nøkkel eller i ekstreme tilfeller tanger.

3

For å vri skrue med ett eller to hull i stedet for et spor, skrue under den Y-formede skrutrekker, skrue"Secrets", laget for vanskeligheten med å skru av, kjøpe et spesielt verktøy.

4

Hvis du trenger å skru en stor mengdefesting, bruk en skrutrekker eller en borekrone. I tillegg kjøper du forskjellige vedlegg, inkludert for skruefastgjøring på vanskelige steder.

5

For å vri skrue på et sted der det er umulig å komme nær,bruk en pivotskrutrekker. En slik skrutrekker kan fremstilles og uavhengig av dette, kutte en stang av en konvensjonell skrutrekker i to og re-sveise enden av fjæren.

6

det skrue Trenger ikke å holde hånden, sett en fjærbelastet brakett på skrutrekkeren. På siden av håndtaket, bor et hull, trekk tappen inn i den og trykk den med en fjær. Når du setter skrue i braketthullet må fjæren holdes fast mot skrutrekkerens spiss.

7

Du kan gjøre enda enklere - finn en gummiEt rør med en indre diameter er litt mindre enn diameteren på en skrutrekker. Klipp et stykke 3 cm langt og stram det godt på arbeidsenden av skrutrekkeren, sett inn hodet skruea. Nå kan du jobbe i en hvilken som helst stilling uten hjelp fra den andre hånden.

8

det skrue Ikke vri fra vibrasjon, før arbeidsmør det med lim eller maling. Hvis det er mulig, nede det på enden av den andre siden av delen og stram tråden (i dette tilfellet merk at festet ikke brettes).

Tips 2: Slik spinner du ballen

Spillet med bowling lar deg underholde og demonstrere dine ferdigheter, nøyaktig beregning av bevegelse ballen og en direkte hit på målet. Den viktigste detalj er rotasjonen ballen, som ikke er så lett å oppnå, som det tar tid å trene håndleddene dine.

Hvordan spinne ballen.

Du trenger

 • Ball for bowling, hansker.

instruksjon

1

Sett hendene på hendene dine med spor for fingrene, så det var mer praktisk å holde ballen.

2

Rull penslene til venstre og høyre for å strekke dem litt før de kastes.

3

Etter å ha gjort tre tilnærminger, i siste steg, start ballen tilbake, og skru den deretter i kastet.

4

I øyeblikket du ruller, skyv skarpt ballen bort fra deg og sikte mot målet.

Tips 3: Hvordan velge en propell

Effektiviteten til båtmotoren bestemmes i stor grad av det riktige valget av roing skrue. Det avhenger av økonomien, hastigheten og akselerasjonen av hele systemet. Hvordan velge riktig propell?

Hvordan velge en propell

instruksjon

1

Bruk den enkleste metoden for valg skrue. Hvis det er en slik mulighet, sammenlign arbeiderneKvaliteten på to eller tre skruer med forskjellige trinn, alternativt å sette dem på samme motor. Bestem hvilken skrue som vil være mer effektiv med en stor lasting av fartøyet (vanligvis en skrue med mindre tonehøyde), og som sikrer høy hastighet med minimal lasting av båten eller båten.

2

Utfør flere eksperimenter, og gjør målinger av drivstofforbruk for forskjellige laster av båten. Definer for alle skrue optimal tilgang til planlegging ogMaksimal fart som et skip kan utvikle. Dermed skal motoren arbeide ca. 5000 omdreininger i minuttet ved helt åpen gasspjeld.

3

Når du sjekker arbeidet skrue Vær oppmerksom på hvor mye det er kokendevann fra under motoren. Hvis motoren på tidspunktet for bevegelsens start avgir en lyd som ligner en bils overdrive, og bevegelsen av styrehåndtakene griner skarpt og skarpt, er det nødvendig med en skrue med stor tonehøyde. Med et dårlig sett med hastighet og langsommere utgang til planeringsmodus, er det nødvendig med en propell med mindre tonehøyde.

4

Når du velger en propell for en båt, må du vurdere vilkårenePlanlagt drift av fartøyet, inkludert tillatt last. Hvis du planlegger å reise lys, vil skruen, designet for maksimal belastning, gi overfartshastighet.

5

Vær oppmerksom på antall blad skrue. Den høyeste maksimale hastigheten leveres av skruer medtre kniver, men de tar sakte fartøyet ut til planing. Firebladede propellere, tvert imot, går lett inn i planmodus, men er dårligere enn trebladede propellere i fart.

6

For å sikre et godt slag, formen på bladene skrue. Velg elliptiske kniver hvis du vilsørg for et optimalt forhold mellom hastighet og trekkraft. Noen skruer har blad som tapper til spissene, noe som reduserer friksjon, slike skruer er foretrukket for høyhastighets båter. For bevegelse i reservoarene som vokser over med alger, er en skrue med kniver vridd i rotasjonsretningen mer egnet.

7

Når du velger materialet som skruen er laget av, må du vurdere at aluminiumskruer er å foretrekke for utenbordsmotorer installert på små båter. De er lettere og billigere enn messing.

Tips 4: Hvordan hente skruen til båten

For hvert fartøy med en båtmotor er det en optimal roing skrue. Men hvis du bruker skipet på mange måter - for fiske, for turgåing, for turgåingsklubber - trenger du flere skrues. Pass på å kjøpe en ekstra robåt for ditt skip skrue med et sett med festemidler til den.

Hvordan velge en skrue til båten motoren

Du trenger

 • - skip;
 • - Båtmotor;
 • - propell;
 • - Turteller.

instruksjon

1

Definer de grunnleggende parametrene skruemen for en båtmotor. De er diameteren til skruemen også hans skritt. Av disse parametrene avhenger båtenes maksimale hastighet, med tanke på motoreffekten. Avstand i tommer skruei en tur er det et skritt skruemen en båtmotor.

2

Finn i betegnelsen festet til de fleste roing skruee, diameter og trinnverdi skruea. For eksempel betyr innskriften 9,9х13 at dette skrueog for båtmotor O er 9,9 tommer med et trinn på 13 tommer.

3

Se i instruksjonene til båten motor, hvilke maksimale svinger det kan utvikle seg på"Full gass", med gassventilen åpen. Fremskynde båten til maksimal hastighet. Med et takometer måles motorakselens hastighet, vanligvis overstiger det ikke 5500 omdr./min.

4

Merk akselhastigheten påMaksimal åpen klaff. Hvis den er mindre enn den anbefalte maksimale hastigheten, les da leserens målinger som maksimal hastighet for denne typen roing skruea.

5

Beregn trinnet skruemen en båtmotor. Ett tommers trinn skruea er omtrent 200 rpm. Finn forskjellen mellom turtallene og nominell maksimal hastighet, divider den med 200. Del oppnådd verdi i girforholdet til båtmotorreduksjonen. Hvis du endelig får nummer 2, derfor, for denne båtmotoren, er det mer hensiktsmessig å bruke en annen roing skrue, har et trinn på 2 tommer mindre. Med den nye skrueDitt skip vil oppnå den planlagte maksimale hastigheten.

6

Hvis du velger skruemen til båten motor overholde en bestemt regel. Propellere med stor pitch brukes til høyhastighets lystbåter, og med mindre trinn for langsomme og tunge båter. Trinnendring skrueog båtmotoren er den eneste måten å forene skrue med en motor og med en båt.

Tips 5: Hvordan reparere skruen

De fleste problemer knyttet til funksjonsfeilharddisken er løst ved å formatere den helt og skape nye partisjoner. Dessverre fører denne metoden til tap av viktig informasjon, noe som er svært viktig for brukerne.

Slik gjenoppretter du skruen

Du trenger

 • - Mount "n" Drive;
 • - HDD Regenerator.

instruksjon

1

Hvis systemdisken din er skadetdelen, prøv å koble stasjonen til en annen datamaskin. Kontroller deretter driften av de resterende lokale diskene. Hvis de alle fungerer normalt, kopier du bare de viktige filene fra systemdisken.

2

I en situasjon der du ikke kan fåtilgang til ønsket partisjon på harddisken og du må lagre viss informasjon, bruk programmet Mount'n'Drive. Last ned installasjonsfilene til verktøyet. Kjør installasjonsprogrammet.

3

Åpne hovedmenyen til det installerte programmet. Vent litt til de tilgjengelige harddiskene og deres partisjoner er identifisert. Velg den lokale disken du vil gjenopprette med venstre museknapp.

4

Klikk på "Mount" -knappen. Etter å ha åpnet en ny dialog, velg stasjonsbokstaven på den nye disken og angi prioritetsfilsystemet. Det er best å bruke typen som den skadede partisjonen opprinnelig arbeidet med.

5

Vent til den nye lokale disken er opprettet. Åpne menyen "Min datamaskin". Gå til innholdet på den monterte stasjonen. Kopier viktige filer ved hjelp av den kjente lederen.

6

Etter å ha overført de nødvendige filene, lukk programmetMount'n'Drive. Nå kan du bruke verktøy som er utformet for å gjenopprette integriteten til lokale disker, for eksempel HDD Regenerator. Denne tilnærmingen vil spare deg for mulig tap av viktige filer, slik at du kan utføre manipulasjon av harddisken.

7

Det er verdt å merke seg at det noen ganger er lettere å installere på nyttoperativsystem og kjør et program som identifiserer de berørte sektorene. Bruk dette alternativet hvis du ikke trenger å lagre strukturen til en eksisterende partisjon.