Tips 1: Se først på modifikasjonen av den første serien av 2017 fra BMW

Tips 1: Se først på modifikasjonen av den første serien av 2017 fra BMW

Nylig har ryktene om forberedelsene til presentasjonen av BMW av sin 1-serie sedan vært grunnløse. Auto har allerede blitt sett på engineering tester og samler intriger rundt seg selv.

Den første titt på modifikasjonen av den første serien av 2017 fra BMW

På utsiden gjenkjenner straks den tradisjonelle stilenBavarians. I en kamuflert tilstand ser bilen ut til å være litt mindre enn modellene i den tredje serien. Spesielt iøynefallende bagasjelokk, plassert mye høyere nivå på hetten.

Modifikasjonen er basert på layoutet medforhjulsdrift. Dette ble oppnådd ved bruk av den nye UKL-arkitekturen, som er integrert i Cooper-Hardtop-modellen fra MINI-merket. I fremtiden vurderer bayerserne muligheten for å bruke denne arkitekturen på minst syv av sine modeller.

Motorlinjen lover å vises identisklinje for 2-serien, kalt "Active Tourer". Her er det både tre og fire-sylindrede motorer. Det vil også være en "ladet" versjon under indeksen "125i", som er i stand til å flapping ytelse i 231 "force."

Varianter på en full stasjon er nå aktiveer vurdert av produsenten. Sportversjonen av M-versjonen, som ifølge eksperter vil bli forsynt med et 300-sterkt "hjerte", også med fire sylindere og supercharging, vil ikke passere over denne serien. Takket være fleksibiliteten til denne plattformen for bilen, vil det i fremtiden være mulig å installere en seks-sylinder enhet, men dette er fortsatt ryktet. På ekspansjonene av hjemmemarkedet lover modellen å vises ikke tidligere enn midten av året.

Tips 2: Hvordan øke BMWs kraft

BMW-motoren har mye potensial forfartsovertredelse. Turbo tuning fagfolk legger til noen dusin hestekrefter til BMW-motorer. Spesialister av slike selskaper har etablert produksjon av sett som gjør det mulig å øke kraften til BMW-motorer opptil 35 hk.

Hvordan øke kraften til BMW

instruksjon

1

Eksosanlegget til BMW-eksosanleggetlar deg legge opp til en kraft på 25 hk. Er et svært effektivt resultat av å øke motoren ved hjelp av bare et avstemningssystem. Katalysatoren er utformet for å redusere innholdet av skadelige stoffer i eksosgassene. Men utformingen skaper motstand mot utstrømningen av eksosgasser. Utskifting av katalysatoren med et enkelt rør eller høyytelsesporter katalysator reduserer denne motstanden sterkt. Som et resultat, "returnerer" motoren den tapt kraften. Det gjennomgående eksosanlegget med sportsdempere er designet med minimal motstand for eksosgasser. Som et resultat, mister BMW-motoren en liten mengde strøm i eksosanlegget, og den totale kraften til motoren stiger. Etter installasjon av lignende systemer må BMW-motoren omkonfigureres for å tilfredsstille de nye egenskapene til eksosanlegget.

2

Blokker for fjerning av miljørestriksjoner og / elleromprogrammering av motorstyringssystemer, dvs. chip-tuning. Avhengig av systemet, gir det en økning på 10-30 hk. Med en kostnad på 500 til 1200 euro, er dette en rimelig og effektiv måte å øke motoren til BMW på. Imidlertid er det nødvendig å ta hensyn til noen nyanser. Først når du installerer et slikt sett, må du erstatte lysene, filtene, dysene og oljen med nye, helst - tuning. Dette vil øke kostnaden for tuning. Etter å ha installert chip-tuningmotoren blir BMW mye mer følsom for kvaliteten på bensin og olje, til vedlikehold.

3

Installasjon av turboladning Gitt at turboladerenøker vekten av kraftenheten og hele bilen, BMW-bekymringen søker ikke å installere en superadapter på alle modeller av motorer. Dette brukes ved å justere studioer, utvikle turboladningsanlegg for ulike motormodeller, noe som gjør det mulig å øke enhetens kapasitet med 1,5-1,7 ganger. Kompleksiteten til ferdigstillelse av motoren på dette nivået tillater ikke at tuningsfirmaet skal arbeide med ikke-motormotorer og utføre alt arbeid direkte på produksjonsanleggene.

4

Luftfilter med null motstandforbedrer motoreffekten ved å redusere trykkfallet i luften som kommer inn i motoren og forbedre luftcirkulasjonen. Forbedrer motorenes respons (respons på å senke akseleratoren) og motordynamikken.

Tips 3: Hvor mye er BMW

BMW-biler er svært populære på det russiske markedet, derfor selger denne tyske produsenten i dette landet mange forskjellige modeller.

Hvor mye betyr BMW

Du trenger

  • På det russiske markedet er det en bredsortiment av BMW-biler, fra kompakte modeller og etterbehandling med full-size crossovers. Men hvor mye er de mest populære modellene til den bayerske produsenten?

instruksjon

1

Den rimeligste bilen i Russland er BMWHatchback C-klasse 1-serien. I vårt marked kan det kjøpes til en pris på 1 279 000 rubler. En kraftig 320-hestekrefter med firehjulstrekk koster minst 2 110 000 rubler.

2

Populær i Russland BMW 5-serien i kroppen sedantilbys til en pris på 1.898.000 rubler for grunnleggende ytelse. All-wheel drive modifikasjon med en 449-hestekrefter motor i topp-utstyr vil koste i mengden av 3 430 000 rubler. På den dyreste er den 381-sterke dieselversjonen, som de ber om fra 3 755 000 rubler. Ved å installere ekstra utstyr, kan prisen på maskinen økes betydelig.

3

BMW 7-serie Flaggskip Executive SedanPå det russiske markedet selges til en pris på 3 584 000 rubler. En bil med firehjulsdrift koster fra 4 089 000 rubler. I tillegg tilbyr modellen et bredt utvalg av tilleggsutstyr og utstyr. Sedan med en langstrakt aksel og Long Index er tilgjengelig fra 3 685 000 rubler. Gjennomføring xDrive vil koste minst 4,342,000 rubler.

4

Crossover BMW X5 av den nyeste generasjonen i Russlander veldig populær. For bilen må betale fra 3.415.000 rubler for grunnleggende ytelse. En kraftig bensinversjon med en 450 hk motorer koster fra 3.838.000 rubler. Mest etterspurt etter en 313-sterk dieselmodifisering - fra 5 040 000 rubler.

5

Ikke mindre populært i vårt land, kupeencrossover BMW X6 i grunnversjonen er mye billigere enn sin medarbeider med en tradisjonell kroppstype - fra 2.999.000 rubler. Den raskeste versjonen med 407-sterk turbomotor koster 4 030 000 rubler. Dieselversjonen med 381-sterk enhet, 8-bånds "automatisk" og en full kjøretur koster minst 4 464 000 rubler.

6

"Ladet" sedan BMW M5, utstyrt med 4.4-liters motor med dobbelt turboladningskapasitet på 560 hestekrefter, en 7-trinns automatgir og bakhjulsdrift, koster på det russiske markedet fra 4 570 000 rubler.

7

Sedan BMW M6 Gran Coupe tilbys i Russland med560-hestekrefter, som på M5. Be om det minst 7.380.000 rubler. I tillegg er et bredt spekter av ekstrautstyr tilgjengelig, hvor installasjonen vil øke prisen på bilen betydelig.