Tips 1: Slik avslutter du en bilkjøpsavtale

Tips 1: Slik avslutter du en bilkjøpsavtale

kjøp bilen - alltid en gledelig begivenhet. Men det er tider da en bil i hytta solgte seg defekt. Å bruke en slik bil er ikke bare ubehagelig, men det kan være farlig for livet. Det er et ønske om å oppløse avtalen salg og kjøp. Prosedyren er ubehagelig, men ganske mulig.

Hvordan si opp en bilkjøpsavtale

Du trenger

  • Garantikort med merker på reparasjon;
  • Kravet om oppsigelse av salgskontrakten
  • Bistand av en advokat;
  • Samfunn for beskyttelse av forbrukerrettigheter;
  • Den russiske føderasjonsloven.

instruksjon

1

Muligheten for retur av kjøretøyet er. Bare for å bevise fabrikk ekteskapet er vanskelig nok, og noen ganger må du gå til retten for oppløsning avtalenog salg og kjøp bilen. For å starte, rapportere faktum av ekteskap til selgeren. Hvis mulig, fikse ekteskapet på bildet. Kontakt forhandler senter for å inspisere det problematiske området.

2

Spør salongadministrasjonen der kjøpet ble gjort for å oppløse avtalen salg og kjøp bilen frivillig. Motiver ditt ønske. Det hender at ekteskapet - den ubestridte, og selger uten videre enige om å avslutte.

3

I tilfelle selgeren ikke vil oppløse avtalen, krever en eksamen. Dette vil kreve visse økonomiske kostnader og tid. Men hvis du bestemmer deg for å returnere bilen, gå til slutten.

4

Skriv en søknad til retten for en bekjennelse avtalenog salg og kjøp ugyldig. Du kan skrive ut et krav om oppsigelse avtalenog salg og kjøp.

5

I retten bevise at denne bilen erdefekt. Gi sterkt bevis, gi all dokumentasjon om reparasjoner som må registreres på maskinens garantikort. Hold også kontrollene. Ikke fortvil hvis den første rettsavgjørelsen ikke var til din fordel. Fortsett videre. Adresse til advokater.

Tips 2: Slik avslutter du forsikringskontrakten

Det er situasjoner når det er nødvendig å oppløse avtalen Forsikringspolicy. Vurder denne situasjonen ved eksempel avtalenog Forsikringspolicy CTP. Mens utformingen og opphør av andre politikker er hovedpoengene de samme.

Slik avslutter du en forsikringskontrakt

instruksjon

1

Først, for avbestilling avtalenog OSAGO må du komme til forsikringskontoretselskaper med dokumenter. Med seg er det nødvendig å ta den faktiske politikken og passet. På grunn av det faktum at de fleste forsikringsselskaper refunderer penger bare ved bankoverføring, ta et kort av noen bankinformasjon for overføring og på dette kortet (BIC, navn, brukskonto, etc.).

2

For det andre, siden i de fleste tilfeller avslutningen avtalenog oppstår på grunn av salg av bilen, så gjør du ved salg et eksemplar avtalenmen kjøp og selg og hent denne kopien til forsikringsselskapet. I dette tilfellet trenger du ikke å oppfinne eller forklare årsaken til oppsigelsen avtalena.

3

For det tredje, når du kommer til kontoret til et forsikringsselskap, er dugi alle nødvendige kopier av dokumenter, skriv en søknad i skjemaet og på skjemaet av forsikringsselskapet. Det gjenstår å vente på retur av midler. Vanligvis innen en måned kommer pengene til den angitte kontoen. Hvis du angir kortet der mobilbanken er tilkoblet, vil du motta en SMS-melding om balansen påfylling.

Tips 3: Hvordan returnere en ny bil

I henhold til lov om forbrukerbeskyttelse,kjøperen har rett til å returnere et nytt kjøretøy selgeren dersom kvaliteten var utilstrekkelig, ufullstendig utstyr, samt andre brudd på lov og vilkårene i salgskontrakt.

Hvordan returnere en ny bil

instruksjon

1

Først av alt, gå tilbake til selgeren ogGi begrunnede grunner til at du vil returnere bilen. Husk å skrive en skriftlig erklæring, en kopi som du forlater hjemme. Selgeren må gi deg svar innen 10 dager skriftlig. Angivelse av deres forhold for å løse konflikten eller angi årsakene til nektet.

2

Kommunisere med selgere, uttrykkelig tillit tilderes ord, kunnskap om lovgivning innen forbrukerbeskyttelse. Ikke tilby kompromisser - la dem se etter selger. Definer hovedkravet for deg selv og oppnå oppfyllelsen. Når du arbeider med aktive kunder, vil selgere være mer villige til å tilfredsstille dine krav enn å håndtere retten.

3

Praksis viser at å komme tilbakeEn bil med dårlig kvalitet er enklest innen 15 dager fra datoen for salg. Vær oppmerksom på at når du bestiller et bestemt bunt, må kjøperen vente på at bestillingen skal utføres, og den faktiske dato for mottak av maskinen kan avvike fra salgsdagen.

4

Hvis selgeren anklager deg for å bryte vilkårenedrift, som fører til bilfeil, krever en uavhengig undersøkelse. Det bør holdes på hans bekostning. Vær oppmerksom på at resultatene av eksamen kan appelleres gjennom retten.

5

Hvis det ikke er noen forutsetninger for forutsetningenuærlig selger hadde ikke effekten, inntast en søksmål mot ham. For å øke sjansene dine for å vinne saken, ansett en kompetent advokat. Å regne med seier, krever ikke bare retur av kostnaden for bilen, men også alle juridiske kostnader og skader. Ikke krever for mye - domstoler liker ikke grådig. Mengden skader og alle kostnader vil ikke være mer enn 50% av bilprisen.

6

Hvis bilen blir tatt på kreditt i en bank, kontakttil nærmeste avdeling med anmodning om å si opp låneavtalen. Som regel returnerer selgere i dette tilfellet kostnaden for bilen til kredittorganisasjonen. I banken, etter oppsigelse av låneavtalen, vil du motta pengene på grunn av deg, bortsett fra den allerede betalte renter. Det er viktig å kreve at banken gir skriftlig varsel om fraværet av eventuelle krav til deg.

Tips 4: Hvordan importere en bil til Ukraina

Hver dag krysser tusenvis av mennesker kjøretøyer Ukrainsk grense med en rekke formål. Blant dem er mange av dem for hvem bilens overføring er knyttet til oppkjøpet eller det kommende salget. Nybegynnere i dette tilfellet anbefales å grundig undersøke de eksisterende reglene knyttet til spesifikasjonene for import av kjøretøy i Ukraina.

Hvordan importere en bil til Ukraina

instruksjon

1

Ifølge den ukrainske lovgivningen, et kjøretøy, som alle andre varer importert til Ukraina, er underlagt tollkontroll og godkjenning. Derfor, ved grenseovergangen må du fylle ut en tolldeklarasjon i to eksemplarer, hvor i tillegg til generell informasjon, må du gi detaljert informasjon om den importerte bilen - merke, modell, årsmodell, chassisnummer, etc., samt alle nødvendige dokumenter til den.

2

Du må også dokumentere riktigbesittelse av kjøretøyet, å levere de relevante notariserte dokumenter - salgskontrakter, gave eller byttehandel. På den kjøpte bilen må du presentere originaler av sjekker, fakturaer, fakturaer, utstedt på brevhoder og stemplet.

3

Hvis du personlig kjøpte en bil,at i tillegg til datoen for salg og detaljert informasjon om ham, inneholder dokumentene ditt fulle navn, fornavn og patronymic. Det er mulig at tollerne kan be deg om å sende noen flere dokumenter som bekrefter eiendomsretten: forsikringer og sertifiserte biler tilhørende dokumenter.

4

Importerte biler er underlagt importtollplikt til full sats, bortsett fra de som importeres fra land som Ukraina har inngått en tollunion eller en internasjonal traktat om opprettelse av et særskilt tollregime. Avgift er avhengig av volumet av motoren og årets produksjon av bilen. Hvis det ikke er mulig å etablere produksjonsåret, er det angitt år i registreringsdokumentene angitt.

5

I tillegg til toll og avgifter for importert til Ukraina bilen er betalt mva, fortsetter fra tollenverdi, importavgift, punktafgift og en mva-sats på 20%. Som konklusjon vil entreprenøren måtte betale en enkelt avgift for fortolling og et gebyr for utstedelse av et sertifikat for retten til å registrere en bil i trafikkpolitiet.