Tips 1: Hvordan organisere et automatisk løp

Tips 1: Hvordan organisere et automatisk løp

Nylig en stor popularitet blantmasseventyr bruker auto rallies. Ved hjelp av denne metoden kan du feire en ferie. Auto rally er en spektakulær aktivitet, hvor et stort antall mennesker og biler vanligvis deltar. For å ordne en slik storstilt hendelse, trenger du å vite noen grunnleggende regler.

Hvordan organisere et automatisk løp

Du trenger

  • - bykart;
  • - mobiltelefoner med hodetelefoner;
  • - bærbare walkie-talkies;
  • - attributter;
  • liste over deltakere.

instruksjon

1

Prøv å vite antall deltakerefremtidig motor rally. I dette tilfellet må du vurdere antall drivere. Vanligvis er det nesten umulig å vite den nøyaktige figuren, men det er nødvendig å lage minst en omtrentlig liste. Det angi navn og navnet på sjåføren, gjøre av bilen, staten lisens plate av bilen, samt telefonnummer deltaker.

2

Tenk på egenskapene til ditt rally. For å gjøre dette kan du bruke klistremerker, ballonger, flagg eller andre tegn. Du kan også bruke flere typer attributter samtidig. Alle biler må være innredet i samme stil, slik at kolonnen skiller seg ut blant totalstrømmen.

3

Merk ruten til kolonnen. Her er det nødvendig å ta hensyn til flere faktorer samtidig. Det er ikke nødvendig å foreta en altfor lang rekke små og korte gater med mange kryss, siden alle maskinene rett og slett ikke har tid til å kjøre på grønt lys. Også, du må velge den riktige banen som kolonnen vil følge. Ikke glem å advare alle deltakerne om at under første ombygging blir den første manøvren utført av det siste medlemmet av kolonnen.

4

Samle alle sjåførene og gi instruksjoner. Gi arkene ut med den trykte ruten. Forklar regler for bevegelse i kolonnen. Velg to biler som vil gå i begynnelsen og slutten av kolonnen.

5

Ta vare på tilgjengeligheten av trådløshvert medlem av kolonnen. Det beste for dette formålet kan gå til walkie-talkies. Du kan ta med radioutstyret under utleie. Også forbindelsen mellom maskinene er praktisk implementert ved bruk av mobiltelefoner med hodesett.

6

Godta hendelsen med administrasjonenby eller fylke. Det er nødvendig å få en offisiell tillatelse til å gjennomføre en massestart. Det er også nødvendig å ta seg av eskorte av kolonnen av trafikkpolitiet. I dette tilfellet vil passasjen av kolonnen gjennom byen bli mye enklere.

Tips 2: Hvordan organisere en massevalg

Organisering av en massevalg, enten det er deten sports turnering eller en bydag, krever nøye forberedelse. Et stort antall gjester og omfanget av bedriften tillater ikke selv det minste tilsynet. Ta hensyn til de viktigste øyeblikkene i ferien, og gjør deretter detaljene.

Slik organiserer du en massevalg

instruksjon

1

Forbered en hendelsesplan. Hvis det er begrenset til noen viktig hendelse, sørg for å inkludere i julekort og presentere personer med en minneverdig dato direkte relatert. Planlegge konkurranser, stadier av givende og sammensetningen av deltakerne.

2

Velg feststedet. Vær først og fremst basert på seerne og deltakerne. Hvis måle bedriftens, er det ikke nødvendig å ordne det på bedriftenes territorium. I den varme sesongen, gi preferanse til parker og torg, om vinteren er det bedre å leie en stor hall, for eksempel i Kulturhuset.

3

Enighet med lokale myndigheter om oppførselen avhendelse. Søk om bruk av parken eller turistområdet hvis du ønsker å holde ferie på det statslige territoriet. Hvis du planlegger å selge alkohol i løpet av ferien, få tillatelse fra grunneierne.

4

Finn sponsorer. Snakk med de ledende selskapene i byen din, og prøv å forklare så overbevisende som mulig hvorfor arrangementet trenger å bruke penger. Interessert i reklame forretningsmenn, tilbyr en kampanje, distribusjon av selskapets logo på T-skjorter og suvenirer i løpet av ferien.

5

Ta vare på sikkerheten til invitasjonene forferie av mennesker. Organiser tråden på territoriet, om mulig, installer svingstenger. Prøv å sikre transport av gjester til feiringsstedet. Velg de ansatte som vil forberede ferien og tjene de inviterte gjestene. Leie bilister, servitører og DJ.

6

Pass på at du organiserer en lysende finale av arrangementet. Bestille en forestilling av en populær kunstner, arrangere fyrverkeri, gratulere vinnerne, hvis konkurranser ble avholdt, og uttale den endelige talen.

Tips 3: Hvordan organisere folk

I næringslivet er det viktigste ikke bare å sette mål ogbære dem ut. Når du jobber med disse oppgavene ikke alene, er det svært viktig å organisere folk som er underordnet. For dette må du være interessert i alle tilgjengelige midler.

Hvordan organisere folk

instruksjon

1

Få vil ha et sjokk og engasjementjobbe og innse at han jobber for noen andre. Ledelsens første oppgave er å knytte selskapets velstand, nivået av inntekter, med trivsel og lønn for sine ansatte. I dette tilfellet, når materialets tilskyndelse og karrierevekst avhenger av kvaliteten på arbeidet og samvittighetsfullt arbeidstilsyn, vil dine ansatte ønske å jobbe mer og bedre.

2

For å organisere et lag må du ikke eliminereansatte fra å løse ledelsesoppgaver. Selvfølgelig vil de endelige avgjørelsene bli tatt av deg, og du vil bare ha det fulde ansvaret for dem, inkludert den materielle. Men involvere spesialister, gjennomføre produksjonsmøter, lytte til meningen fra alle som har noe å si. Når ansatte vet at de blir hørt og tatt hensyn til når de bestemmer seg, vil det øke selvtillit og vil også føle sitt ansvar for å utføre vanlige oppgaver.

3

Forklar til de ansatte, basert på hva som vardenne eller den avgjørelsen er tatt. Når de forstår og forstår selskapets økonomiske strategi, vil de bevisst utføre oppgavene tildelt hver. Å se det konkrete målet og veien for å oppnå det, vil de arbeide med glede og entusiasme.

4

Kommunisere med de ansatte. Gjennomføre "flyers" og planleggingsmøter, koordinere sitt arbeid, høre rapporter, oppsummere, analysere feil. Hver ansatt bør se et klart bilde av arbeidets ytelse. Og sørg for å kontrollere alle. Ingenting organiserer så mye som behovet for å rapportere, derfor er det nødvendig å holde slike møter så ofte som mulig.

5

Motivasjonsmekanismen vil tillate organisering ogsamle alle lag. Bruk metodene for materiell oppmuntring og stimulere de som virkelig fortjener det. Hvis du jobbet alene, og en stor pris ble gitt til noen som roser sjefen, risikerer du å frata arbeidstakere fra å jobbe godt. Vær rettferdig i fordelingen av belønninger og kontante priser.

Tips 4: Mobiltelefoner som walkie-talkie

Bruke en mobiltelefon som enradioer - dette er ikke et skritt tilbake når det gjelder teknologisk utvikling, men en fin måte å spare på å kjøpe en walkie-talkie. Jo mer fordi mobiltelefonapplikasjoner er praktisk talt alle gratis, men prisene på walkie-talkies har økt dramatisk i det siste.

Mobiltelefon som walkie-talkie
Lag en radio fra mobiltelefonen dintakket være Zello-radioprogrammet, som du kan laste ned gratis på Google Play-markedet. Programmet krever ikke alvorlige maskinvareressurser av mobilenheten, og vil fungere selv på billige mobile enheter. I tillegg sørger programutviklere for å opprettholde Zello-radio for alle populære mobilplattformer, og det finnes også en versjon av programmet for stasjonære datamaskiner.

Hvordan begynner du å bruke mobiltelefonen som walkie-talkie?

Tidligere har mobilapplikasjonen Zello allerede blitt nevnt. Så, du må finne den og installere den på mobilenheten din. Last ned programmet på det offisielle nettstedet Zello, som viser versjon for Android, iOS, Windows og installere pr.Posle Zello-radio på mobilen må du være registrert i søknaden. Utviklere har forsøkt å forenkle det, og alt du trenger å registrere - er å komme opp med et brukernavn og passord, og skriv inn din e-postadresse. Aktivering er ikke nødvendig, umiddelbart etter registrering vil alle funksjonene i søknaden være tilgjengelige. På anmodning etter registreringen profil kan du laste opp et bilde, legge til informasjon om deg selv eller dele koblingen til nettstedet ditt eller siden på et sosialt nettverk.

Kommunikasjon på radioen Zello: hvor skal du begynne?

Kommuniser med mobilradio Zello er det muligmed kjente og ukjente mennesker fra hele verden. Og oftest på walkie talkie-brukere i spesielle kanaler. Hver kanal kan opprette en slik kanal. Det finnes to typer kanaler i walkie-talkie: åpent og lukket. Den første er mer vanlig, og du kan bli med den ved å klikke på den i kanallisten og velge "join" -alternativet. Avhengig av innstillingene valgt av kanaladministratorer blir den tilkoblede brukeren enten en lytter eller en full deltaker i konferansen. Men det er verdt å huske at selv i åpne kanaler for uanstendig misbruk og andre tegn på unormal atferd kan blokkere. Når det gjelder blokkering av bare en enkelt kanal, forsvinner ikke brukerkontoen hvor som helst. Den lukkede kanaltypen er å foretrekke for private samtaler. Tross alt, radioen er sjelden brukt til bekjente og tomgangsklatter, stemmekamper er mer egnet for slike øvelser. En walkie-talkie kan brukes til å utføre søkespill eller truckers, for å kommunisere en gruppe sjåfører av en kolonne. Nylig er private kanaler, beskyttet av et passord, også brukt til å kommunisere personer i kampsoner for koordinering i grupper. Å lytte til den lukkede kanalen på walkie-talkie er nesten umulig.