Eliminerer riper på glassbilen

Eliminerer riper på glassbilen

Glass er et svært skjøre materiale, og utseendet på riper på glasset kan være forårsaket av mekanisk påvirkning og svært ødelegge selve bilens utseende. Hvordan skjule riper som dukket opp?

Eliminerer riper på glassbilen

Metode 1. Vask og tørk glassets overflate. Tett plassen rundt bunnen med en selvklebende film for å unngå skader på gjenværende glass. Påfør en spesiell poleringspasta til riper, for eksempel "Polarite", og så poler du med et mykt felthjul. Du trenger ikke å male den skadede overflaten, ellers vil gjennomsiktigheten av glasset på bilen din synke betydelig.

Metode 2. Hvordan skjule riper på glasset med improviserte midler. En enkel tannkrem vil hjelpe i denne saken. Det er nødvendig å legge litt lim på bunnen, ta deretter en tørr klut og lette sirkulære bevegelser i fem minutter å rive på ripe. Fjern deretter overflødig tannkrem med en fuktig klut. Utmerket hjelper til med å tørke voksen i riper på ripe. Hvis du ikke har voks med deg, kan du bruke paraffin.

Metode 3. Hvis ting går galt med tiden, kan du gå til servicesenteret, de vil profesjonelt polere glasset, og det blir ingen riper i det hele tatt. Hvis du ikke er plaget av kvalitet, kan du holde et gjennomsiktig tape på bunnen eller spre et klart lakk på springen. I dette tilfellet trenger du ikke polere glasset.

Før du velger hvordan du fjerner riper fra glasset, er det nødvendig å vaske hendene og bruke ekstremt rene verktøy.