Omtaler om UAZ Patriot

Omtaler om UAZ Patriot

På grunn av det høye forbruket av bensin,dets UAZ Patriot gass-sylinder utstyr, enn det var veldig fornøyd! Ballongen i kofferten stopper ikke med å sette mye utstyr for aktiv rekreasjon - fra grillen til teltet og en pose med brensel. Problemer med åpning av dører - Håndtak vask, spesielt på baksiden. Som helhet er det veldig glad, det er allerede den tredje modellen av UAZ på meg.

Omtaler om UAZ Patriot

Bilen jeg ønsket.

Stepan Talyzin

Lang strekende rundt markeder, les annonsene, ogbestemte seg for å bli på den innenlandske bilen UAZ Patriot, vurderinger om hvilke var for det meste positive. Running var vellykket, ingen vesentlige feil avslørte. Jeg har sklat et år nå, jeg er glad, nå kan jeg si med suverenitet at jeg kjøpte en bil som jeg ønsket, til tross for det anstendige drivstofforbruket.

Min nye UAZ

Sanyok656

Jeg kjøpte UAZ Patriot tre måneder siden spesielt forriding en fisketur og jakt. Jeg kjøpte fra en offisiell forhandler, opprinnelig oppstod problemet med leveringsvilkårene for en bil å bestille - det var 1,5 måneder. Det er ingen klager om patency: pytter, smuss, selv små fords passerer uten vanskeligheter. Det stammer et stort forbruk av bensin - så mye som 17 liter per 100 km, og dette er i byen. Sannsynligvis var det nødvendig å ta en dieselmotor.

Heldig bil

Karpovich Victor

På en god importert SUV var penger ikke, ogJeg ønsket å kjøpe noe stort og kraftig. Venner informert UAZ Patriot, som Long og nøye studert. Det plaget at mange er misfornøyd med montering, men hva kan du forvente fra en manuell konfigurering. Overraskende, bilen jeg var hyggelig fornøyd. Vakker, kraftig, drivstofforbruket er absolutt ikke små, men tross alt, en anstendig størrelse.

UAZ Patriot er den beste SUV

Vasikina

I lang tid ønsket jeg å kjøpe en SUV for turertil landet og hvile. Valget ble stoppet ved UAZ Patriot. I bilen passer alt, en stor koffert, en romslig romslig hytte, god patency. Bilen er pålitelig, vi har aldri sviktet. UAZ er laget bare for russiske veier. Selvfølgelig må reparasjoner gjøres på bagasjerom. Men helt perfekt bil, tror jeg ikke. UAZ Patriot er en varm, komfortabel bil for en stor familie. Det er praktisk å reise lange avstander.

Jeg er fornøyd med bilen

Alex

Jeg er en fisker og en jeger, jeg må reise på forskjelligeveier, og ofte ganske off-road. Av denne grunn falt mitt valg nettopp på UAZ Patriot, vurderinger har også bidratt til dette. Bilen rettferdiggjorde seg fullt ut. La meg få noen små feil, men for meg er det viktig å gå på tvers av land. Jeg er ganske fornøyd, og jeg er ikke angret på mitt kjøp og om pengene brukt.

Kraftig bil

Mikhail Trofimov

Vi bor på et sted der det ikke er veldig gode veier,så de kjøpte UAZ Patriot, vurderinger som har hørt annerledes, noen ganger ikke smigrende. Men jeg kan ikke si at bilen skuffet oss. Ulemper selvsagt er det i første omgang dette er kvaliteten på forsamlingen, men å skaffe en innenlandsbil må man være klar for dette. Og generelt er bilen normal, kraftig og med god passabilitet.

UAZ - SUV

lett

Jeg liker den russiske bilindustrien, upretensiøs ogenkel å bruke. Patrioten har en høy landing, utmerket synlighet, en romslig hytte, du kan reise i den med en stor familie og til hvile og eventyr på veien. UAZ Patriot er valget av mange russiske folk som liker å ri og om vinteren på snøbrett og om høsten gjennom gjørme og gjørme. UAZ bilkvalitet og til en pris for mange akseptable. UAZ Patriot og byen er godt avansert, ikke holder noen.

Oise patriot

BYDAtm

Jeg tror at UAZ er en maskin med et tegn. Det trenger en spesiell tilnærming. Til tross for ulempene med denne bilen, for eksempel rask ødeleggelse eller forringelse av deler, til og med dårlig kvalitet på plasten som interiøret er laget av. Pros ganske mye. Maskin for store mennesker, veldig komfortabel landing og stor salong. Med en kompetent tilnærming mener jeg, sjåførens ferdigheter, overvinne det umulige, ved første øyekast, hindringer. Og som med riktig drift, kan det ta lang tid uten reparasjon.