Hvor mye er UAZ Patriot

Hvor mye er UAZ Patriot

I Russland, som terrengkjøretøy, så i vårt marked er det et bredt spekter av lignende modeller. Men det rimeligste alternativet er den innenlandske UAZ Patriot.

Hvor mye er UAZ Patriot
UAZ Patriot, aka UAZ-3163, er en SUV med en 5-dørs kropp i hele metall, den serielle produksjonen er utført siden august 2005.

Standardutstyr UAZ Patriot

I det russiske markedet tilbys UAZ Patriot iseks trimnivåer. Classic Basic-versjonen koster fra 599,990 rubler, og listen over sitt utstyr inkluderer et minimalt sett med utstyr: utvendige speil med elektrisk og oppvarmet, front elektriske vinduer, servostyring ja 12V kontakten. Alternativer komfortabelt med en 128-hestekrefter bensinmotor vil koste fra 649,990 rubler, og 114-hestekrefter dieselmotor - fra 719 950 rubler. Listen over standardutstyr inkluderer i tillegg vindusvisker, klimaanlegg, tåkelys og "musikk". Begrenset i henhold til en bensinmotor tilbys for prisen av 689 990 rubler, diesel - fra 759 990 rubler. En slik "Patriot" er fullført allerede: air-condition, servostyring, låsing bak Sentrallås, ABS, tåkelys, sidespeil med varme og elektrisk, elektrisk oppvarming frontruten, kombinert hytte, foran og bak oppvarmede seter, fire elektriske vinduer, heltid lydanlegg med CD, vanlig startspar, takstativ, lettmetallfelger 16 tommer i diameter. Og til slutt vil ubegrenset versjon koste 699.950 rubler. For hver av komplett for en avgift på 49 990 rubler tilgjengelige programmerbare forhånds start ovnen.

Spesielle versjoner av UAZ Patriot

Ekspedisjonen er tilgjengelig i Russlandtil en pris av 679 950 rubler, er den utstyrt med aircondition, servostyring, sotede vinduer, tåkelys, oppvarmede og elektriske speil, skinninteriør, oppvarmede seter foran, makt sirkel, fabrikkmontert lydanlegg og 16-tommers hjul. Versjonen av Trophy står i vårt marked fra 689 950 rubler. Når det gjelder utstyr, er det nesten identisk med den for ekspedisjonen utstyr, med unntak av den kombinerte passasjerrommet i stedet for lær. Russisk SUV UAZ Patriot er en av de mest prisgunstige og pålitelige "svindlere" i markedet. Bilen preges av en romslig hytte, en kraftig motor og utmerket langrenns evne. For de samme pengene kan kjøpe, bortsett fra at bare Lada 4x4, Chevrolet Niva eller kinesisk crossovers.