Hva er egenskapene til UAZ Patriot

Hva er egenskapene til UAZ Patriot

SUV Patriot ble utviklet spesieltfor fans av kjøring på impassability, fiskere og jegere. Den oppdaterte UAZ Patriot er forskjellig fra tidligere UAZ med modifisert kropp, komfortabelt interiør, fjæring, overføring og styring.

Hva er egenskapene til UAZ Patriot

Salonbil UAZ Patriot av 2014

Interiøret i Patriots fem-seters salong er merkbarthar endret seg. Klærne i taket har blitt mer sømløse og behagelige å ta på. Forbedret kvalitet på detaljene på frontpanelet. Det var komfortable takhåndtak over dørene. Gearspaken ble litt mindre og mer komfortabel for hånden. I kofferten er møbeltrekk og sokkel helt forandret. Også i bagasjerommet var det et tak på belysning på høyre side. Bagasjerens kapasitet har ikke endret seg og er 960 liter i normal stand og 2300 liter med foldede seter i andre rad.

Tekniske spesifikasjoner

Ny motor til SUV Patriot er det ikkeoppfunnet. Bilen er fortsatt utstyrt med bensin eller dieselmotor. I den grunnleggende konfigurasjonen har UAZ Patriot bensin firesylindret motor med et volum på 2,7 liter. Maksimal effekt er 128 hk. ved 4600 rpm. Den maksimale hastighet - 150 km / time, så rask akselerasjon når motoren ikke Patriot poluchit.Sredny drivstofforbruk, ifølge produsenten, er 11,5 L ved hastighetsmodus 90 km / t. Ved tunge veiforhold og bensinforbruk kan det vokse opp til 20 liter per 100 km. Driftsmengden på dieselmotor er 2,2 liter, den maksimale kapasiteten er 113,5 hestekrefter. Maksimal hastighet på en bil med en dieselmotor overstiger ikke 135 km / t. Sammenlignet med bensinmotorer har en dieselmotor lavere drivstofforbruk - ikke mer enn 9,5 liter per 100 km i landet tsikle.Patriot kun tilgjengelig med en 5-trinns manuell girkasse. Overføringssaken har endret seg. Fra nå av er bilen utstyrt med et moderne koreansk overføringshus Hyundai Dymos. Utvekslingsforholdet har endret seg for å øke, og nå er det 2,56. Dette forbedret tydeligvis patenten. Det nye overføringssaken er praktisk talt støyende og styres av joysticken. Koreanske minus overføre saken er at hvis aktivert, lavt gir stall motoren, bør det ta litt tid før elektronikken igjen zarabotaet.Hodovaya av Patriot 2014 tilnærmet uendret - avhengig fjæring foran og sensitiv design med to bladfjærer bak. Endringene påvirket prinsippet håndbrems verk: Nå er det blokkerer de bakre hjul i stedet for propellakselen. Bremsesystemet, som før, er den skivebremser foran og trommelsylindermekanismer på de bakre hjul. Alle versjoner av bilen har servostyring.

Pakker og priser

UAZ Patriot av 2014 med bensinmotorDen tilbys i tre grunnleggende komplette sett: Classic, Comfort and Limited. Dieselversjonen av bilen er tilgjengelig i Comfort og Limited trimnivå. Den grunnleggende versjonen er utstyrt med 16-tommers stemplede plater, termisk briller, en sentral lås og en komplett elektrisk pakke. Prisen for UAZ Patriot starter på 569.990 rubler.