Tips 1: Slik rengjør du en madrass

Tips 1: Slik rengjør du en madrassSom regel, madrass er skjult for øynene av sengetøy, tepper, tepper og puter. Hvis det er praktisk, husker de fleste bare om eksistensen bare under bytte av sengetøy. Men faktisk madrass refererer til fag som er daglige oglenge nok tid er i kontakt med kroppen til en person. Det betyr at å holde det rent er nødvendig for å holde seg frisk. Hvordan opprettholde renslighet madrassOg hvordan å rengjøre det med forurensning?

De uforsiktige eiere under den hvite hvitheten av sengetøy får støvmidd og mugg


Du trenger
  • - en sjampo for møbler eller oppvaskmiddel
  • - Rengjør filler, svamper, en pensel;
  • - et rent håndkle
  • - vann.
instruksjon

1


Rengjøring Matras liker ikke fuktighet, og derfor utledes fradet flekker ganske problematisk. Det første alternativet er en spesiell sjampo for møbeltrekk. Den andre metoden er bruk av tørt skum. Skum blir tilberedt ved å piske oppvaskvannet med en liten mengde vann. Det resulterende tykke skumet skal påføres flekken med en litt fuktig svamp eller børste. Den påføres i en sirkulær, litt rubbing bevegelse. Etter at smusset er fjernet - er stedet der behandlingen ble gjort, tørket av med en ren, fuktig klut. Da fuktet fuktes med et tørt håndkle. Ikke la dyp penetrasjon av væsken komme inn i madrass - Dette er fulle av utseendet av mold. Det neste trinnet er å tørke. etter madrass bearbeidet og rengjort, det bør tørkes. Hvis det er en mulighet til å ta det ut i solen - fantastisk. Hvis dette ikke er mulig - må du bruke en hårføner eller viftevarmer.

2


UhodChtoby i madrasse ikke akkumulerte organisk materiale, ikke multiplisere støvmidd og mold sporer - det er nødvendig å støvsuge det med hver bytte av senga. Hvert halvår er det nødvendig å vakuum vakkert madrass fra alle sider, inkludert sideflatene. I dette tilfellet må du bruke en penseldyse. Umiddelbart etter slutten av rengjøringen, bør du kvitte seg med støvet som er samlet i støvsugerposen.

3


ProfilaktikaChtoby madrass serveres så lenge som mulig - bør brukes påmadrasskallenavn (ark med tett stoff på elastisk bånd). Ikke spis eller drikk i sengen, eller la kjæledyr sove på den. Alt fanget på madrass Væsken (te, kaffe, barnets barn, juice) skal fjernes umiddelbart - til den har absorbert.
Tips 2: Hvordan organisere hjemmet dittI en organisert hus alltid rent og komfortabelt. For å skape betingelsene for den mest komfortable levetiden, forbedre flere prosesser: ta vare på klær, veilede og vedlikeholde ordre i hus.

Hvordan organisere huset ditt
instruksjon

1


Utfør en fjærrengjøring. Start med gangen, fordi den gir et inntrykk av ditt hjem. Vask inngangsdøren, rengjør eller bytt matten på terskelen. Fjern unødvendige gjenstander fra korridoren. Spred dem på steder eller kast dem bort. Tørk av vegger, brytere og lysekroner. Støv tepper, vask gulvet og sokkelen.

2


Gå til stuen. Begynn med å vaske vinduer, vinduskarmer og batterier. Vask tyllen og støvsug drapene. Hvis persienner henger på vinduet, tørk dem grundig. Gå med en myk fuktig klut over veggene, hvis dette gjør at de kan dekke. Bruk en støvsuger, behandle de polstrede møbler. Sop støvet av skapene og hyllene. Kontroller innholdet i skuffene kritisk. Hvis noe skulle bli kastet bort, del med den ubrukelige tingen uten å angre. Tørk lysekronen og speilene. Du trenger bare å behandle gulvene. Bruk en støvsuger, og gjør deretter en våtrengjøring.

3


Flytt din skinnende renslighet i soverommet. Som i de forrige rommene må du være oppmerksom på vinduer, møbler og gulv, ikke glemme vegger, lysekroner og speil. I tillegg har soverommet garderober og et toalettbord, innholdet som du trenger å studere, sortere og sortere. Hvis du ikke har hatt et stykke klær i et kalenderår, og er sikker på at du ikke vil bruke det i et år, kaster du det bort eller gir det til noen, avhengig av tilstanden til saken. Bli kvitt gamle, slitte ting, utgått sminke og kjedelige smykker. Rengjør madrassen som du sover på, og endre sengetøyet.

4


Gå på badet. Flytt fra topp til bunn. Først vasker du lamper og vegger, og demonterer deretter mursteinene på hyllene. Rengjør rørleggeren og ikke glem rørene. Du må bare vaske matter og vaske gulvet. Se, det er på tide å erstatte gardinen til badet, om lageret av toalettpapir og såpe ikke slutter.

5


Ikke glem kjøkkenet. Her, bortsett fra vinduer, vegger og gulv, må du vaske kjøkkenskapene, først sortert ut innholdet. Kast de gamle produktene bort. Retter som du ikke bruker, gir ingen angrer til slektninger. Vask kjøkkenapparater. Rengjør mikrobølgeovnen og stekeovnen fra fettet.

6


Handle raskt Vask oppvasken hver dag. Også skal mottas med alle arbeidsflater på kjøkkenet. Ikke la deg samle fjell med skitne klær og sengetøy. Så snart du har en del for vask i vaskemaskinen, kjør den. Forbered de tingene du trenger om morgenen, natten før.

7


Hold deg rent og ryddig. Allokere tid for rengjøring, ikke distrahert av ytre yrker. Ikke glem å bære behagelige klær og hansker når du arbeider med vann og husholdnings kjemikalier. Få komfortable børster, filler, bøtter og andre gjenstander for rengjøring.
Tips 3: Hvordan bruke Kirby støvsugeren riktigKirby støvsugere er mestannonserte husholdningsapparater, som ifølge produsenten har mirakuløse evner til å rense lokalene. Kjøper dette mirakelet av teknologi, noen ganger kjøperne vet ikke hvordan man bruker det riktig - selv om det er ganske enkelt.

Hvordan bruke Kirby støvsugerenKirby støvsuger alternativer

Støvsugere fra denne produsenten rengjør luften avlukt og støv, rense teppet trappe gulvbelegg, madrasser, stoppede møbler, harde gulv, tak og vegger, gardiner, netto gardiner og gardiner. De utfører også dyprengjøring av innvendige gjenstander, draperier, sofaer, polert parkett og laminat, forsiktig rengjør følsomme stoffer og klær. Bileiere kan utføre ved bruk av Kirby støvsugere rense sin kupeen - data støvsugere er egnet for rensing av eventuelle tkaney.Pri møbeltrekk rengjøring av tepper de høyeste kvalitetsdata for støvrengjørings støv oppnås ved å løfte teppet vorsa.Krome tillegg Kirby støvsugere operere kvalitativt tørr rengjøring av tepper, myk møbler og bilseter, fjerner lett flekker fra tepper, sofaer og lenestoler, og letter også rengjøring på vanskelige steder. Kvaliteten av sine arbeidsfunksjoner sikrer at pneumatisk pumpe, turbo-slipende rense, vibrerende, spray, vandige løsninger, noe som eliminerer kloakk blokkeringer og Automat, som gjør det mulig lett å bevege støvsugeren av en hvilken som helst overflate.

Bruke en Kirby støvsuger

Støvsugerens støvsuger er representert ved to benPedaler plassert på baksiden av enheten. De er angitt av innskriften N (nøytral) og D (stasjon), og er også forskjellige i farge. Når nøytralpedalen er slått på, vil støvsugeren bevege seg fritt, drevet utelukkende av menneskelig kraft. drive pedal inkluderer en uavhengig bevegelse av støvsugeren der personen deltok totalt trebuetsya.Dlya slå nøytral eller drayvovye flytte bare klikk på høyre fot pedal.Chtoby ren madrass eller stoppede møbler, må du trykke på knappen under den vertikale håndtaket og fjern den ved å trekke den opp og sette inn en bærbar Håndtaket, kobler det til en ytrepose. Overføringen av Tech-stasjonen må være i OFF-posisjonen. For å rengjøre teppet, innvendig trapp maskin eller et belegg, er det nødvendig å vakuum overflaten, legge til en liten beholder med kaldt vann og sjampo, for å koble beholderen til sprederen og samle en støvsuger i blåsesystem. Deretter påføres skummet fra enheten på overflaten som skal rengjøres og gnides med en børste til det forurensede området er fullstendig rengjort. Overflaten som skal rengjøres må da tørke, hvorpå den må støvsuges grundig.