Slik åpner du Majewski-ventilen

Slik åpner du Majewski-ventilenventiler Majewski er vant til å kunnefjern luft fra varmesystemet. Luft oppsamler som regel under langvarig stagnasjon eller under oppstart av vann inn i systemet. Du kan åpne ventilen til Majewski selv, for dette trenger du ikke å ringe VVS.

Slik åpner du Majewski-ventilen


Du trenger
  • - varmesystem;
  • - skrutrekker;
  • - en nøkkel eller en skiftenøkkel;
  • - tang eller tang;
  • - Vanntank.
instruksjon

1


Undersøk utformingen av Mayevsky kranen og velgverktøy for å åpne den. Hvis ventilen er utstyrt med en heksemutter, må du finne skiftenøkkelen eller den justerbare skiftenøkkelen; Hvis du ser en del med et spor foran deg - lag en flatskrutrekker. I tillegg kan kranen være utstyrt med et ribbet hode, det kan skrues av med hånd eller tang (tang).

2


Forbered en liten beholder for vann (etter at luften kommer ut av springen, vil en sirkel av vann strømme). Før åpningen til oppvasken, hvis dette er mulig.

3


Vri pannen mot urviseren flere svinger. Det er ikke nødvendig å skru skruen til enden, selv om sikringen inni ikke tillater vann å strømme ut.

4


Hvis skruen ikke skruer ut, og du mistenker,at grunnen i den rustede carving, prøv å suge det først. Ta fotogen, bremsevæske "BSK" eller WD-40 og våt forbindelsen, vent noen minutter. Sett inn en skrutrekker inn i sporet og trykk den med en hammer slik at bolten roterer. Prøv å ikke utøve for mye arbeid for ikke å bryte tråden.

5


Unscrewing Majewski Valve skruen, vent påall luften kommer ut. Når luften i radiatoren er over, vil vannet strømme inn i den substituerte beholderen - på dette tidspunktet lukker hanen. Din oppgave er oppfylt - luften fra varmesystemet slippes ut.

6


For å fylle radiatorsystemet,Trykk på når tilførsels- og returventilene er stengt, fortsett som følger. Først åpne Mayevsky-ventilen, deretter jevnt (for å unngå et hydraulisk støt), åpne trykk på returlinjen. Når all luft fra varmesystemet kommer ut og vannet strømmer fra springen, lukk det og åpne trykkføleren.

7


Hvis du trenger å fylle et autonomt system, for eksempel et privat hus eller hytte, åpne alt kraner av Majewski, samt kraner på de øvre og nedre tilkoblingene til alle radiatorer. Fylling utføres under trykk gjennom den nedre ventilen. Når vann begynner å vises i kranene, lukk dem en om gangen.