Tips 1: Ras av katter: Scottish Straight

Tips 1: Ras av katter: Scottish StraightSkotske katter med rette ører eller skotskeStraightene ligner de britiske, og først ble de registrert som britisk shorthair, men da ble de ansett som en egen rase. Så deres moderne navn dukket opp.

Kattraser: Scottish Straight

utseende

Skotske pryamouhie katter er slankere og lettereBritisk, de har en mer utvidet kropp. I gjennomsnitt veier skotske retthunnede 3-4 kg, menn - 4-5 kg. Pote er runde, av middels lengde. Skottens hode er rund, passerer jevnt inn i kort hals. Haken er sterk, kjevene er sterke. Nesen til representantene til denne rasen er kort, pen, øynene er store, uttrykksfulle, runde i form. Øyenfarge - gul, gul, gulgrønn. Ører er middels i størrelse, litt avrundet.

Ull og farge

Skotsk rett kort hår, til berøringmyk og silkeaktig. Farge kan være nesten alt. Vanlige er monokromatiske (hvite, blå, svarte), skildpadder, stripete, tabby og mange andre. Veldig vakker utseende marmorfarger i hvilken som helst farge.

karakter

Katter av skotsk rett rase er godmodige,balansert, veldig knyttet til sin herre og hjem, betyr endring av natur ikke bære svært godt. Kattunger av denne rasen er leken, lett vant til skuffen og kattunger så mye problemer med dem, som regel, ikke oppstår.

strikking

Skotske straights er bare nødvendig når du strikkerScottish Folds (Scottish Fold), fordi to bretter kan ha kattunger med beinavvik. Derfor blir en rettkjent katt hentet av en lop-eared mann, og en lop-eared one - en stikkende en. Så blir avkomene sterke og sunne.


Tips 2: Hva slags rase kattunge fra annonsen "Whiskas"Salgsfremmende videoer av "Viskas" fôr har fått kjærlighetselv blant folk som ikke har spesielle følelser for medlemmer av kattfamilien. Selskapet har valgt å skyte en av de mest sjarmerende kattunger i verden. Navnet er skotsk rett. Dette er en rase av raske skotske katter, som nesten er som et "tegneserieaktig" utseende og godmodig karakter.

Hva slags rase kattunge fra annonsen "Whiskas"Breed Standard

For å lage reklamer, produsenterFeiskene av Whiskas har valgt representanter for den skotske rase rasen. Dette er en rekke raske skotske katter, tildelt svært nylig. Frem til 2005 ble straights registrert som en britisk ras, men dette forårsaket forvirring. I dag Scottish Straight er en av de mest populære og ettertraktede porod.Vneshne disse kattene virkelig ligne britene, men de har en rekke kjennetegn: en avrundet snute, lang tapering halen er fleksible, små trange stående ører. Scottish Strights har en muskuløs grasiøs kropp og ikke veldig lange sterke lemmer med tett komprimerte fingre. Hanner er som regel mye større enn kvinner: En voksen katt veier i gjennomsnitt 4 kg, og en katt - 3-3,5 kg. Hodet er avrundet av det konvekse pannen og rund kinn. Profilen er rett, baksiden av nesen er litt konkav. Haken utstikker ikke veldig mye, men nakken er kort. Alle Scotty har sikkert store, uttrykksfulle, allment sette øyne. Fargen kan være forskjellig, avhengig av farge på kappen. Ullen er plysj til berøring, den har en tynn dobbel tekstur.
Noen av funksjonene som briterne anser dydene, Scottish Straight er ulemper, for eksempel: et flatt panne eller et merkbart stopp på nesen

karakter

The Scottish Straits, som alle skotskekatter, svært imøtekommende og fredelig natur. De er balansert og festet til huset og eierne. Kattunger av denne rasen er lekefulle, men samtidig lydige, de er lett vant til brettet og med riktig oppdragelse de ikke forårsaker noen problemer.
Det er tilrådelig å ekskommunikere en kattunge fra moren i en alder av to og en halv måned
Skotske pryamouhie katter er intelligente og ikkeforvirret av å mene: de kan kaste sin stemme i svært sjeldne tilfeller, for eksempel hvis de glemte å mate. De passer perfekt sammen med andre dyr og er venner med små barn, blir vant til ukjente omgivelser, er godt orienterte på nye steder og er ikke nervøse under katteshows og utstillinger. Naturen har gitt skotske straits et skarp sinn og kunnskapsrike, men de er helt fremmed mot aggresjon - det er bare innenlandske dekorative katter. I tillegg er de ekstremt rene. Hvis du får to slike katter, vil de regelmessig slikke hverandre. Endelig er det verdt å merke seg en så unik egenskap hos skotske, hvordan man hviler i uvanlige situasjoner. Internett er fylt med morsomme videoer med disse sjarmerende kjæledyrene, slumrende på ryggen eller i en lotusposisjon.