Tips 1: Slik bruker du katten på toalettet

Tips 1: Slik bruker du katten på toalettetEn katt, vant til å vandre i en brett,Vi trenger bare i den. Dette er praktisk, du trenger ikke å klatre i hjørnene og tørke ut kattens "overraskelser". Imidlertid må brettet selv rengjøres periodisk, slik at en ubehagelig lukt ikke sprer seg gjennom hele leiligheten. Men hvis kjæledyret ditt går rett på toalettet, vil brettet ikke være nødvendig, og en ubehagelig lukt vil ikke spre seg.

Slik bruker du katten på toalettet


instruksjon

1


Til å begynne med må katten trent til å gå inn i brettet,Hvis hun fortsatt ikke vet hvordan. Og det er ønskelig at den ligger på toalettet, fordi hvis dyret er vant til å gå på et annet sted, for eksempel i korridoren, må du skyve det på toalettet i 3-5 cm etter hver bruk av skuffen.

2


Bakken står direkte på toalettet, og katten regelmessighan går. I så fall kan du gå videre til prosessen med opplæring på toalettet. Etter hver bruk, legg papir og magasiner under skuffen, plukk opp, men ikke mer enn 2 cm om gangen. Hvis du ser tegn på utholdenhet fra kjæledyrets side, stopp for en stund. I gjennomsnitt tar prosessen med å heve brettet med aviser til toalettet omtrent 15 dager. Selvfølgelig bør en stablet avis være stabil, for ikke å falle fra hverandre i det mest uopprettholde øyeblikket. Med hver løftebøtte reduserer du fyllstoffinnholdet inntil den er helt borte.

3


Når brettet nådde høyden på kantens øvre kanttoalett, ta av kyllingen og legg brettet på toalettet. Eller du kan gradvis flytte den fra haug av aviser til toalettet til den er helt på den, og fjern deretter avisen. Brettet må stå fast på toalettet, ikke snuble, slik at katten var komfortabel.

4


Når kjæledyret ditt dør i brettet,På toalettet, ta det langt bort, slik at kjæledyret ikke kan beregne det med lukt. Kast det helt bedre, ikke verdt det - bedre ta det til balkongen eller til loggiaen. Da må katten håndtere toalettet. Zaprygnuv på ham og ikke finne en skuff i den, hun vil gjøre sin virksomhet på toalettet, fordi det ikke er noe annet å gå. Når kjæledyret ditt endelig er avgjort på toalettet, kan skuffen kastes bort.
Tips 2: Slik bruker du katten til stedetKatter er veldig rent og ryddig skapninger. I de fleste tilfeller lærer kattungerne selv å gå inn i skuffen, se på og gjenta moras handlinger. Men noen ganger kan de ikke få riktig utdanning, i dette tilfellet trenger kattungen din hjelp. Det er ganske enkelt å vane kjæledyret til brettet, det viktigste er å vise litt tålmodighet.

Slik bruker du katten til stedet
instruksjon

1


Først av alt,å kjøpe et brett og fyllstoff for det (i begynnelsen kan fyllstoffet byttes ut med et revet toalettpapir). Hvis du ikke gjør dette på en gang, så forberede deg på å sikre at kattungen vil velge stedet som er praktisk for ham. I fremtiden er det vanskelig å bli kvitt denne vanen. Prøv å velge det mest tilbaketrukne og tilgjengelige stedet for skuffen. Husk at døren til dette rommet skal være konstant åpen.

2


Så ofte som mulig (7-10 ganger om dagen) plant en kattungei gryten som ble kjøpt for ham. Etter en stund vil han forstå for hva det er så vedvarende poke sin nese. Etter at han en gang har brukt skuffen til destinasjonen, vil den resterende lukten signalisere at handlingene er riktige. Hver gang kattungen gjør det på riktig sted, ros det og oppmuntre det. Hvis kjæledyret har møtt sitt behov forbi brettet, må du ikke under noen omstendigheter skille ham. Plasser potten ved siden av dette stedet. Hver dag, flytt den 1-1,5 m til den ene siden. Om noen uker blir kjæledyret ditt den mest eksemplariske katten.

3


Med eldre individer er alt noe mer komplisert. Ofte har de nok av sine egne grunner for slik oppførsel, for eksempel sjalusi, bitterhet eller frykt. I så fall, hvis katten har gjentatte ganger velger feil sted for urinering - et presserende behov for å ta mottiltak. Først prøver å kvitte seg med lukten i bærekraftige steder å gjøre det, kan du bruke klorløsning (01:10) og fra sitrus skreller. Deretter må du ta den skyldige av scruff av kjæledyr (ikke vær redd for dette, fordi på denne måten katten behandler sine kattunger) og dytte den i skuffen, slik at han kunne lukte og skjønte hva han ble straffet.

4


Noen ganger er kattens motvilje mot å gjøre sin virksomhet til høyrestedet skyldes at han ikke liker brettet selv, fyllstoffet eller lukten fra vaskemiddelet du bruker til desinfeksjon. Prøv å forstå hva problemet er. Noen ganger er det nok å slutte å vaske toalettet med blekemiddel slik at kjæledyret ditt liker å bruke skuffen.